Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 10
kristinutza spune:
am vizionat noul look
, eclipsa, m-am asigurat ca intr-adevar am votat primii pasi, lui jadi nusht ce sa-i prezic, ca mi-e ca la al treilea nu se-ncumeta
.
am avut o iesire in herastrau cu mari bucurii pt radu, care s-a dat de jde mii de ori pe topogan si a fost in censtrul atentiei unui restaurant, l-am dat si in masinutze... aaa! am poze. aha, sa le descarc
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
corsge spune:
Da, Codruta, Patricia spune cand face pipi, dar mai si minte. Face chiar si un pic, pentru a fi laudata. De mica am aplaudat-o si am laudat-o, pupat-o pentru diverse reusite (cand urca in pat, cand cobora, cand sarea patutul..ca la obstacole etc)si asta ii place. Deci, si caca si pisu la olita de mai multe ori pe zi. Noaptea si ziua, atunci cand doarme, face in pampers. Secretul este: laude, aplauze la greu pentru orice succes!
Meme1 spune:
Cristina, ce dragut ca ati fost in parc.....la noi tocmai e un 'shower' de ploaie...de fapt a fost ca pana am terminat eu de scris mesajul, a iesit soarele...
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Codruta, eu am stat aproape toata noaptea sa ma intreb daca azi e duminica sau luni...ca tot aveam senzatia ca e luni, nu stiu de ce....
Asa ca...am luat-o razna rau de tot cu timpul, mi se trage probabil si de la trezirile de peste noapte...
Pupici
codruta_grg spune:
La mine se trage de la ne-mersul la servici
.....poate si trezirile astea 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
jadi spune:
Si eu dar despre ce vorbim?
.
Eu am trimis copilul in parc pe la 2 jumate si pentru ca auzisem ca la 3 e spectacol la circ i-am zis mamei daca vrea sa intre cu el. Au platit doar un bilet si a fost foarte incantat copilul desi dupa 2 ore deja se plictisise (normal la varsta lui) si au parasit sala dar zicea mama ca nu crede ca mai era mult din spectacol. Nu va zic ce show a facut prin jur inclusiv bezele cu domnisoare adolescente. Si imi tot arata cum faceau acrobatii, se intinde pe covor si ridica picioarele sau se lasa pe vine si ridica mainile. O maimuta si jumatate! Noroc cu circul ca aici a plouat ca vara, cu tunete si fulgere, ploaie torentiala in toata regula!
Deni &
Vlad & bb2
Meme1 spune:
Mai fetelor, voi cand povestiti de ispravile puiutilor vostri, eu ma fac mica mica de tot, ca al meu nici gand de imitat, vorbit sau alte cele.....
Jadi, cool cu circul....bine ca i=a placut....
Pupici
mimsi spune:
BAU! Va saluta o mama denaturata care maine pleaca in delegatie la Targu Mures si si-a expediat kupilu la bunici. Am un sentiment de vinovatie care sper sa-mi treaca. In rest toate-s bune, doar timpul fuge repede si ziua are cam putine ore.
Pumpici.
Meme1 spune:
Mimsi, bafta maine pe drum si delegatie frumoasa si fructuoasa!!!! (wow ce exprimari pe capul meu!!!) Sunt sigura ca bunicile sunt super incantate!!!
Pupici
medica spune:
Va pup pe toate 
Iata, am revenit si noi din mica vacanta. A fost o vreme superba la Poiana Brasov. Copii sau simtit minunat, Alex a skiat de mama focului iar David s-a tavalit prin zapada, foarte mirat pt ca nu stia ce este. Am fost si la piscina, care a fost o incantare totala pt cel mic. Se merita sa mergi in perioada asta la munte, atat din pct de vedere al preturilor cat si a faptului ca este mai putin aglomerat.
Multa sanatate Diplo, imi pare rau sa citesc vesti nu tocmai placute.
Mihaela, sanatate lui Alexandru, am citit din urma si..........
Codruta, am votat si eu una printesa Petra. Succes mult iti doresc, ai cu ce te mandri.
Salutare, ma duc sa pregatesc baietii de culcare si incerc sa mai pun lucrurile in ordine prin casa (am plecat cu tir-ul in vacanta), bagaje, bagaje si iar bagaje