Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna fetelor,am intrat sa va salut...am avut pc virusat...trebuie sa citesc mult din urma sa vad ce ati mai discutat despre puiuti...voiam sa va intreb ceva:copilului meu ii apar niste bubite doar pe partea stanga deasupra pieptului,sunt ca niste blande cu un cap mic alb,nu e varsat de vant ca am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la dermat-o,dar pana atunci am zis sa va intreb pe voi daca v-ati confruntat cu asa ceva?l-am dat cu advatan ,se usuca,dar a doua zi ii mai apar doua.
astept sfaturi de ;la voi.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 16+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor
mihaela ,sanatate lui Alexandru.imi pare rau ca trebuia sa treceti prin toate astea.am fost si eu internata 5 zile cu Dennis,si stiu ce inseamna sa-ti vezi puiu bolnav,mie dintr-o data mi s-a facut rau m-am albit la fata ca o stafie,cand i-am vazut perfuzia in cap.mi s-a rupt sufletul. el vroaia sa umble sa mearga sa se joace cum era obisnuit acasa dar nu putea din cauza perfuziei.dar bine ca a trecut si acum totul e ok.
kidule intrebai de jucarii eu m-am gandit sa-i iau lui Dennis un lapetop poate asa nu mai vrea la PC,asa mult ii place sa tasteze de numa,daca nu il lase zbiara .

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma bucur pt medica si piticoti ca s-au simtit bine; mimisi - drum bun, sa dispara vinovatia; oaana, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau.

nu mai stiu cine inventase expresia "mucificat de oboseala", dar se aplica la fix lui radu la ora asta. l-am plimbat toata ziulica, a stat mult la aer curat, i-am suflat in fund toata ziua, s-a simtit f bine, a ras aproape incontinuu. ne bucuram si eu si barbate-miu ca i-am facut o zi frumoasa. pot sa incep linistita saptamana de munci .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Sara buna!
Am admirat o Budinca apetisannntttta!
Mi-am imaginat un Vladut acrobat si cuceritor de inimi adolescentine!
M-am minunat de Patricia cea fara pampers!
Tinem, in continuare, pumnii pentru piticodromi la concurs!

..Si m-am "infierbantat" cu privire la subiectul cu infofolitul, drept pentru care, ieri am imbracat copilu' ceva si mai subtirel, apoi, coincidenta sau nu, copil marait toata noaptea, cu doar 6 ore dormite, mama zombi cu 4 ore, azi, copil fara pofta de mancare, foarte agitat, cu muci aposi spre seara si cu mari dificultati de adormire. Dar iau in calcul si faptul ca a intalnit si cativa copii cu resturi de virusi. Sper ca maine sa se trezeasca o Marie vesela si fara vreo raceala (ca si azi am stat in vant, dar am inceput cu Oscilo, luptatorul).

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

, acum am intrat sa va salut , maine sper sa recuperez cate ceva din ce ati scris ca sunt in urma cu stirile de la capitolul anterior- pag. 12 nu am mai citit nimic .
Desi nu am fost decat 3 zile departe de Alexa, simteam ca mor de dorul ei, abia asteptam sa vin acasa.Dimineata si-a primit cadourile pe care am i le-am cumparat, si a fost tare incantatade LYNDA , Buna feteleor!
Am revenit acasa, azi noapte pe la 2.30, dar azi am avut ft multe de rezolvat si nu am avut timp sa intru pe net deloco papusa cat ea de mare, cu care sa tot luptat sa o plimbe dintr-o camera in alta, plus un puzel de lemn, si niste animale de plastic.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Tocmai am terminat ceva pentru servici...
Mihaela_e, nu-mi vine sa cred...groaznic...sanatate multa si sa nu mai aveti parte de asa ceva niciodata.
Kristinutza, sughiti? Ca tocmai am citit mesajul tau, ala in care ne zici cum e cu ziua libera...
Multumesc fetelor pentru urari!
Nani scrie pe mine.
Noapte buna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa intamplat cu mesajul meu de a aparut asa, vad ca nu mi-a aparut inceputul mesajului, dar acum sunt asa de obosita, incat va mai spun maine una, ala...

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Aaaaaaaa, sa va spun o faza : eram prin bazarul de acolo si vine un roman la noi si ne intreaba de cand suntem acolo.Noi ia-m spus ca ieri am ajuns, el ne spunde ca a venit in dimineata respectiva si ne intreaba: si nu stiti de cutremurul de ieri din romania????????, A fost de 6 gr. si ceva.Fetelor, nu va spun ca ma apucat un tremurat si un plans si nu mai nimeream nici nr. sa-l formez acasa, cand sun....., nici vorba de cutremur , tipul cica facuse o gluma, imi vemea sa-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Va multumesc pentru voturi . Stiu ca m-ati votat pentru mine, nu pentru poza. Mie acuma imi pare rau ca am trimis poza asta, ca am vazut ca de fapt se dau mai multe voturi pentru cat de frumos e copilul sau cat de artistica e facuta poza, nu semnificatia ei.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata piticodrom!

Codruta, am votat pentru Petru, nu pentru tine.

Mergi la inceput