Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata....Asa.., sa incepem
Codruta, votat una bucata printesa...si chiar nu conteaza ce anume se voteaza, noi iti stim printesa cat de frumoasa este si eu cred ca mai importanta este competitia in sine si nu rezultatul final. La urma urmei, daca pe parcursul competitiei anumite pesoane s-au abatut de la reguli si voteaza inf unctie de maiestria fotografului sau de bucle suplimentare care aduc un surplus de frumusete, treaba lor. Voi ati jucat corect si pentru noi sunteti deja castigatori

Meme_ nu uita ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare. Iti spun din experienta proprie....Alexandru intotdeauna a fost un copil mai degraba slabut pentru varsta lui...eram de-a dreptul complexata si cu depresie cand citeam cate kg au copii de varsta lui. Apoi, comparandu-l pe Alexandru cu alti copii de varsta lui care vorbesc deja, iar el care face mai mult ca o maimutica, am zis ca o fi copilul cu probleme de nu vorbeste. Ei bine, la ultima internare, unul din diagnostice a fost "falimentul cresterii"... evident o gramada de analize - inclusiv test de firbroza chistica - si suplimentar testare psiho..toate analizele au iesit super ok, iar doctorita a fost de-a dreptul entuziastmata de cat de dezvoltat intelectual este Alexandru pt varsta lui. Desi spune numai cateva cuvinte *mama,mami, tata, baba, aide (hai), apte (lapte), ata (alta), exprima prin diferite forme tot ceea ce vrea, a pus cap la cap toate testele pe care i le-a dat, etc.

Andreea, ai foarte mare grija, mai ales in perioada asta, la copii virusati sau la colectivitati, spatii aglomerate. Mie, de teama virusilor foarte puternici din perioada asta a anului, mi-a interzis medicul sa-l duc pe alexandru in spatii aglomerate si contact cu copii pe care nu-i cunoastem ca fiind sanatosi. Asta inseamna nu stat de vorba cu copii, nu luat copii de manute, nu jucat sau dat jucarii proprii altor copii sau sa luam de la acesti copii ceva, de evitat masinutele din parcuri. Si e destul de jenant atunci cand un copilas il vede pe bb si vrea sa se joace cu el, dar eu sunt pe faza si ii spun parintelui ca Alexandru e virusat si nu vrem sa ia si bb al lui ceva de la Alex. Si ramanem singuri in 2 secunde.

Imi aduc aminte ca intre 2 internari, l-am lasat pe alex acasa cu socrela. Asa cum v-am spus, in astfel de situatii sun din 30 in 30 de minute. Deci, sun si intreb ce face Alex. Si imi spune cu nonsalanta ca se joaca cu copilul unei prietene, si ca acel copil e foarte incantat de cate jucarii are alexandru iar Alex este in culmea fericirii ca are cu cine sa se joaca. Evident, eu ca si turbata intreb daca este sanatos copilul si sa-si faca datoria sa o instiinteze pe prietena ca Alexandru e cam bolnav. Desi nu i-a convenit a facut ce i-am cerut iar reactia a fost "bine draga, de ce nu mi-ai spus ca e bolnav asta mic, ca nepotului meu si asa ii curge nasul si tuseste" . A plecat respectiva prietena, val vartej. Ca dupa o saptamana sa aflam ca baietelul respectiv avea bronsita.

Oana, sigur pentru bubite cel mai bine e sa mergi cu el la medic. Eu v-ams pus ca lui alexandru ii aparusera niste bubite pe mana stanga. Eu i-am dat cu triderm si ii trec.

Mihaela, de unde i-ai luat lui Dennis jucarica lapetop???Vreau si eu..

Ieri am descoperit o noua tehnica de mancat cu placere. Soldateii... ungem felia de paite cu almette si punem sunca si apoi taiem bucati mici. Numaram, mancam, luam singuri cu manuta, etc. Iar pentru pranz ii pun in fata mai multe sortimente de mancare si el indica din ce vrea sa manance.

Sa aveti o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mihaela...multumim, m-ai emotionat cu cuvintele tale

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Mihaela lapetopu inca nu l-am luat de aicivreau sa-l iau dar nu cred ca trimite in Romania.

pupici

Mergi la inceput

Mihaela si eu i-am luat un laptop, dar mult mai modest si mai mic si mai ieftin, sa vad daca o intereseaza. A durat o zi si acuma sta in cutia lui....un timp
Mihaela_e sunt acest gen de laptopuri in Cora.

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

sunt sigura ca asa va fi si la noi,cu toate jucariile a facut la fel se plictiseste repede de ele.pretentiosi cat is de mici .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Mihaela, super, si chiar mi-a placut de acolo tarcul tip coltar. Super. Si e haioasa fotografia aia cu tarcul in mijlocul camerei si bb in el. Asta imi aduce aminte de reactia tatalui meu, care este un tip super haios. Cand am luat tarcul lui Alex ca sa il culce mama cand este la ea, tarc care de altfel este foarte mare fata de altele similare, si l-am pus le Alex in el, care era total nedumirit, tata a spus "Scoateti copilul din cusca, ca ii anunt pe-aia de la protectia copilului ca il maltratati, il puneti in cusca, ca animalele!"

Eu am vazut si pe aici niste lapetop-uri dar destul de simplute.

Noi de aseara am trecut la etapa citit povesti si baut bibe de noapte. Are rabdare cam 10-12 minute, dupa care incepe sa dea paginile cartii si sa-mi arate el ce stie pe acolo. E, si am facut o mare prostie, i-am aratat piticii din desenele cu alba ca zapada. Si acum merge prin casa si canta hm-hm. hm-hm... si ne cheama la calculator, ne canta sa-i punem piticii...dar sa nu credeti ca sta la calculator sa vada tot filmuletul...nuuuuu...numai pasajele in care piticii canta si danseaza...

Mergi la inceput

Asa face cu noi acuma Petra la Baby Einstein. Tot spune ca vrea, o punem la calc si ne tot cheama sa dam inainte

asa crestem noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_e

"Scoateti copilul din cusca, ca ii anunt pe-aia de la protectia copilului ca il maltratati, il puneti in cusca, ca animalele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mifloricica, nu cred c-am sugitat, dar a trecut ceva timp de cand am scris si pana ai citit , poate am uitat... ca atata timp liiiber ce-am avut, nu m-am concentrat pe sughituri. mey, ce rea sunt , las' c-o sa-ti povestesc si cand oi sta peste program, vrei?

uite, acum ma duc sa fac o cercetare disciplinara. m-or fi vazut mai scorpie asa, de fel.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput