Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 13
b_irina_c spune:
neatza la amiaza ![]()
Diplodocus sanatete multa!
In rest n-am retinut nimic
...
Eu sunt racita... A doua oara in ultima luna
, vai de sistemul meu imunitar. Se vede ca iarna asta n-am mancat mai deloc fructe.
Conform ultimelor discutii de vineri m-am straduit sa imbrac copilul mai subtire. Am fost in stare sa renunt la strampi
, dar n-am putut renunta la caciulita de bumbac. Plover Vlad n-a purtat toata iarna, asa ca am renuntat la geaca goasa. Tot e ceva nu
? Oricum era cel mai lejer imbracat, restul copiilor erau cum a prezis Anya: robotei cu fular
.
Aseara a inceput sa tusesca
(poate nu ia de la mine raceala de data asta). Sper sa nu fie nimic grav...
Si acum alta problema... Vladut e super-super-mamos. Exagerat as zice. Nu stiu cum de l-am adus in halul asta
. E cuminte si ascultator, nu e rasfatat, dar e prea mamos. Dimineata daca se trezeste si se prezinta ta-su incep niste urlete de te doare sufletul: "nuuu, nuuuu, mamiiiiiii". Noaptea e si mai rau...
Taica-su trebuie sa se dea bine o vreme pe langa el ca apoi sa se joace amandoi. Cand se joaca ei 2 eu dispar din peisaj si mai fac una alta prin casa. Se joaca asa linistiti, fara nici o problema. De multe ori ne jucam toti 3 fara sa-l "deranjeze" ta-su. Dar daca ma joc eu cu el si aparae ta-su ii zice "nuu, nuu, aia" si-i arata usa
. Uneori ii zice si "pa! pa!". Pentru mine e cum e... dar sarcul Bogdan e tare suparat ca-l respinge asa Vladut
.
Mai pateste cineva asa? Sfaturi, va rog
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Eu zic, ca fiecare mamica simte cum trebuie sa isi imbrace copilul. Mai ales din propria experienta.
Irina, si noi avem uneori "du-te, du-te" cu tati, dar atunci cand o mai culca el, la joaca nu prea.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
kid2003 spune:
Hola la fete!
Am admirat poza cu Budinca, superba fetita, moama, ce frumoasa e!
Am avut si eu mai mult curaj sambata si am scos-o pe Alex in Herastrau in straie de primavara, fara ciorapi pe sub raiati, fara geaca groasa, fara caciula de nici un fel, in ghete subtirele de lac. Era cea mai belalie din parc, se uitau chioras toate babele, dar ce bine s-a simtit ea pe langa ceilalti eschimosi. A putut sa alerge, sa se desfasoare in voie, ceilalti copii erau in costume de ski, cu fulare si caciuli (chiar m-am crucit), la 17 grade. Brrrr.
A alergat in voie, apoi i-a lasat pe mami si pe tati sa bea o cafea de fitze la Casa Di David ( cu multe vedete in jur, hi hi). Am tarat-o si la Billa cu caruciorul-masinuta, apoi prin niste vizite, a cazut lata seara.
A doua zi plina de avant, am imbracat-o la fel de sumar, doar cu ciorapei, sarafan si gecuta subtire, fara caciula. Mama, dar am cam tras frig ca s-a lasat cu vant si cu ploaie. Noroc ca nu a patit nimic, am fost in 3 vizite succesive, de fiecare data s-a comportat exemplar, nu a plans, a scotocit fericita prin toate sertarele gazdelor a rontait tot, de la tort cu cioco (putin e drept), la branzoaice si ciocolata alba calda...
Super weekend. Va pupam din Domenii si speram sa ne vedem cu toatele in parc, cat se poate de curand (sa face gasca mamicilor moderne-care-nu-infofolesc-inutil-copiii)
locca spune:
Mai plimbaretelor in herastrau, mai dati si voi un semn cand le comiteti asa, macar sa cream un grup de copii dezbracati
.
Si noi am fost in herastrau, si sambata si duminica, in total 3 ture. La tura din mijloc de sambata seara am fost si cu filozoful si ai lui parinti. Pacat ca mandrii nu si-au gasit nici macar o carare comuna de drum, cand unul o lua in dreapta celalalt clar se ducea in stanga.
Mai nasol e ca matei a fost intr-o forma de zile mari, a mers kilometri intregi, drept pt. care si eu si ta'su avem azi febra musculara la picioare.
Irina, nu stiu ce sa-ti zic, daca al tau e mamos, al meu e tatos. Si mie imi mai zice din varful buzelor "pa-pa", adica sa dispar ca el se joaca prea misto cu tasu. Asa ca il inteleg pe Bogdan. Eu tot sper ca e doar o faza (cam lunga ce-i drept).
Mihaela, am ramas muta cand ti-am citit postarile. Iti doresc sa nu mai treci niciodata prin asemenea clipe cu Alexandru. Sanatate multa!
un baietel destept si curajos.
Diplodocus, imi pare rau de rezultatul analizelor. Probabil ca la nastere s-a intamplat asta, parca sunt vaccinati copiii in primele zile de hep. B. Sau aberez?
Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun, decat ca am vazut-o pe Ilinca in poze si e tare frumusica.
Si nu mi se pare skinny deloc.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Mie mi-e frica sa nu ii pun dresuri lui Vlad, daca raceste la ovare?
. dar oricum l-am imbracat lejer si eu, cu plover grosut de la RW si am luat si o vesta pentru orice eventualitate. Si cu o sepcutza de primavara ca nu ma indur.
Azi e baba mea, mama ce o sa mai ploua in anul asta in viata mea acum sa vedem daca e sa o iau ca un semn de belsug sau de lacrimi! Sunt chioara de somn ca m-am chinuit singura si nu am baut cafea 2 zile, azi exact in autoamtul de cafea m-am oprit dar mai pe la pranz!
Azi ma duc la eco si am emotii ca il vad pe bb 4D!
Deni &
Vlad & bb2
simonique spune:
Irina, eu ca si Locca, ta-su e pe primul loc. Cand vine el, nu mai are treaba cu mine. Crek s-a plictisit de mine, 20 din 24 ore...deci il inteleg pe sot...
andreeeea spune:
Buna, la fete!
In afara de faptul ca s-a trezit copilul de n-spte ori azinoapte si ca de doua ori a plans sfasietor ca voia cu mine, nu cu tati (deci tot copil mamos!), azi e doar mucioasa, dar fara alte simptome, deci continuam iesirile curajoase cu toalete de primavara! 
In legatura cu gradul de captivare al copilului in fata calculatorului: de cand se trezeste, Maria vrea "pesti" - BE- Neptun, acelasi film, continuu. Desigur ca incerc sa reduc vizionarile cu replicile de genul "dorm pestii, ca-i prea dimineata, ca-i pranzul, ca-i frig afara, ca ploua etc", incerc s-o atrag in alte jocurii.... La alte filmulete, la desene animate, dupa 3-5 minute spune ca vrea tot "pesti". Si sta nemiscata pana la finalul BE, dar cu unul dintre noi alturi, pentru comentarii si explicatii
. Mi se pare exagerat faptul ca a ajuns sa priveasca zilnic in monitor, si de cateva ori pe zi, uneori. Hai, spune-ti-mi cat e de grav, sa ma mobilizez sa inventez orice altceva s-o captivez ca sa uite...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
jadi spune:
Si eu incerc sa fiu mamoasa cu al meu copil si il alint cand ma lasa, adica 1 data pe zi maxim in rest se rupe de mine si se uita urat ca ce tot il pup atat. Insa am observat ca atasamentul lui fata de mine si de tasu s-a marit considerabil in ultimile 2 saptamani, nici nu concepe sa mearga la culcare fara mine sau tasu. Si cum tasu are program de teve, nu am incotro si il culc eu. cel putin am reusit sa ne intelegem si chiar daca nu vrea sa doarma sta cuminte in pat ca altfel stie ca eu plec si il las singur (de 3 ori am procedat asa).
Deni &
Vlad & bb2
cge spune:
Asa sa dau si eu un semn de viata.
Si noi am fost ieri in Herastrau la Roata in jurul pranzului si sambata eu cu Anca am fost in parc la Kisselef si jumatatea masculina a familiei s-a culturalizat la dinozauri la Muzeul de Geologie.
Eu imbrac copii exact asa cum ma imbrac eu.
Eu sunt cam friguroasa, dar incerc sa ma educ.
De ex. eu ieri eram in pantaloni, dar printesa in dresuri. M-am gandit eu sa o invat sa se poarte ca o domnisoara.
Aseara am fost intr-o vizita, si toata lumea s-a mirat ca Anca umbla in dresuri pe gresie (ma sfatuiau sa ii pun ghetele).
Caciuli in casa, n-a avut nici un copil. Dresuri Victor nu poarta, ca "nu le suporta". (citat).
Asa ca m-am reprofilat pe pantaloni matlasati.![]()
A, si soacra-mea stia ea de ce nu dormeau copii, ca nu erau legati.
Noroc ca dupa 2 sapt. i-a lasat in voia mea.
Anca bea lapte la temperatura camerei, Victor sucul din frigider.
Maica-mea e pur si simplu oripilata ca Anca nu accepta lapte cald.
Si eu i-am mai dat iaurturi din frigider.
Adica i le bag sub apa calda, dar nu stiu cat de tare se incalzesc. Lui Victor never-ever, ajunsesem super-stresata de scosul mancarii din frigider cu exact n-ore inainte.
Irina, noi avem multe in comun:
1. raceala.
Sunt varza si de oboseala (am dormit 4 ore azi-noapte) + raceala.
2. Anca e tot asha lipita de mine.
Am tot sperat ca ii va trece, dar se pare ca nu.
Pe taica-sau il iubeste numai cand il iubeste Victor.![]()
Si m-am tot gandit si am tot intrebat si prietenii nostri de ce unii copii prefera tatii si altii mamele.
In unele momente, asa as prefera sa fie sotul cel preferat.
Prietenii mi-au zis ca in categoria de 'preferat' intra parintele cel mai rabdator. Voi ce ziceti, e adevarat ?
Mihaela_e, Doamne prin ce ati trecut.
Stiu cum e, ca si Victor a fost in spital cu Rotavirusul asta luat din tabara o juma' de zi. Din fericire, el a avut o forma mai usoara.
Pupici lui Alex si tie.
Ai incredere ca va recupera greutatea, Victor a mancat f. bine dupa, dar acum e cu un inceput de raceala (tuseste noaptea dar fara febra) si iar numai mananca.
Domnisoara are 2 dintisori noi-nouti si si-a revenit cu mancarea.
A, si sa va spun ca mor de dragul ei cand saliveaza la ceva, zice "good-good" (dar intr-un mod aparte) si cand nu vrea ceva "not good".
A, si daca vreti mai votati un scolar, sa treaca in jumatatea fruntasa:(e exact pe locul 50)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=25
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati