o familie pentru un suflet nevinovat!
Sunt o m#259;mica care a adoptat acum aproape doi ani a fetita care a fost abandonat#259; de femeia care a n#259;scut-o. Abandonul a fost progresiv, fetita s-a chinuit foarte mult in primul an si jumatate de viata. A fost infometata, tinuta intr-o camera f#259;r#259; lumin#259;, nesp#259;lata si nu iesise practic de 10 ori afara din casa.
În consecint#259; la un an jum#259;tate nu vorbea, nu mergea era un mic animalut. Acum e o mândrete de fata de 3 ani jum#259;tate, merge la gr#259;dinita, face multe n#259;zdravanii si are multi prieteni.
Dar nu despre ea vreau eu sa v#259; vorbesc….ci de faptul c#259; inconstienta aceea de femeie, a mai nascut zilele astea un copil – a patra nastere – si pe acesta l-a abandonat direct în spital. Ce este mai trist, ca copilul este si grav bolnav (nu cunosc foarte multe detalii despre boala lui) si a f#259;cut cunostint#259; cu lumea într-un mod tragic.
În momentul nasterii copilul a fost declarat mort si la morga maternit#259;tii, personalul angajat a observat c#259; copilul respir#259; si atunci a fost comutat pe aparate. Copilul are doua s#259;pt#259;mâni.
Din p#259;cate eu nu mai pot adopta si acest copil, dar îmi este foarte mil#259; a de el.
Haideti s#259; încerc#259;m s#259; facem ceva pentru acest copil. S#259; aib#259; o familie asa cum are si surioara lui Mara. S#259; nu tr#259;iasc#259; prin spitalele reci si s#259; se chinuie singur prin viata aceasta care pentru unii este un pic gri chiar de la început. Mai vreau s#259; mentionez c#259; eu cu ,,naturala,, ne cunoastem din copil#259;rie.
Eu am sperant#259; si astept un semn de la toti cei care citesc aceste randuri.
Anna #351;i Marinica girl.
folosec acest cont prin amabilitatea unei prietene
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
Raspunsuri
asi spune:
Interesant mesaj insa din pacate nu am inteles mare lucru.
Te rog rescrie-l.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
maria2mami spune:
imi cer scuze am scris intai in word si se pare ca nu s a copiat bine
din nou..
sunt o mamica care a adoptat acum doi ani o fetita care a fost abandonata de femeia care a nascut-o. Abandonul a fost progresiv, fetita s-a chinuit foarte mult in primul an si jumatate de viata. A fost infometata tinuta intr-o camera fara lumina, nespalata si nu iesise practic de 10 ori afara din casa.
In consecinta la un an si jumatate nu vorbea, nu mergea -era un mic animalut. Acum e o mandrete de fetita de trei ani si jumatate, merge la gradinita, face multe nazdravanii si are multi prieteni.
Dar nu despre ea vreau sa va vorbesc, ci despre faptul ca inconstienta aceea de femeie a mai nascut zilele acestea un copil -a patra nastere. Pe acest copil l-a parasit direct in spital dupa ce s-a nascut. Ce este mai trist, ca copilul este bolnavior si a facut cunostinta cu lumea intr un mod foarte tragic.
In momentul nasterii copilul a fost declarat mort si dus la morga maternitatii. Acolo cineva din cadrul personalului si a dat seama ca copilul respira si atunci a fost comutat pe aparate. Copilul are doua saptamani.
Din pacate eu nu mai pot adopta si acest copil dar imi este foarte mila de el si as vrea sa i gasesc si lui o familie
Haideti sa incercam sa redam zambetul acestui copil care se incapataneaza sa traiasca. Are nevoie de o familie asa cum si-a gasit si surioara lui in casa noastra.
Am citit astazi despre numeroase familii care asteapta poate ani intregi un copil in viata lor, batand cu disperare la portile DPC urilor.
Acest copil exista si intinde manutele lui mici spre mami si tati dar din pacate in prezent nu exista decat ,, matele,, reci ale aparatelor la care el este conectat si halatele albe poate prea albe ale personalului angajat.
Mai vreau sa mentionez ca eu cu ,, naturala ne cunostem inca din copilaria nostra fiind colege de scoala si vecine in bloc.
Am speranta si astept un semn de la totio cei care citesc aceste randuri.
anna si marinica girl
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
diana21 spune:
M/am tot gandit, sa-ti scriu...sa nu-ti scriu...Eu in locul tau as incerca sa-l iau si pe micut. Daca moare si surioara lui afla cand va creste...e totusi, fratele ei! Nu stiu...sau poate o convingi pe mama sa-l ia acasa. Ce pacat! Mi se rupe sufletul...
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
cetin spune:
as dori sa aflu mai multe detalii despre acest copilas..... fetita sau baiat, ce probleme are.. in ce maternitate se afla..
gulser_30 spune:
mda...ideea este ca multe dintre noi dorim sa aflam mai multe amanunte despre acest copil numai ca deja stim ca fara procedurile legale nu se poate face nimik....si legal nu vom putea incepe demersurile pt adoptie decit dupa ce va fii luat in evidenta de cei de la DPC desi mi se rupe sufletul cind vad atita nedreptate si cit sufera acesti copii de la virste asa fragede ....asadar si eu sunt interesata de mai multe amanunte despre acest copil desi stiu ca nu sunt singura...care ar dori sa adopte un copilas in situatia lui...
LauraNicole spune:
Off , Doamne!Alt suflet chinuit !
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
aissa spune:
Eu nu am caderea sa judec pe nimeni dar daca prin cine stie ce mijloc as afla ca Ale are un frate sau o sora dati la adoptie (chiar a avut inaintea ei) as face orice sa il iau si pe al doilea.
Dar fireste, respectiva mamica isi stie motivele pentru care nu poate face asta. Insa e mare pacat, mare, daca stie de copil, poate sa il ia (din punct de vedere legal) mi se pare absurd sa nu se zbata sa tina copiii impreuna. Poate totusi reuseste.
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by aissa
Eu nu am caderea sa judec pe nimeni dar daca prin cine stie ce mijloc as afla ca Ale are un frate sau o sora dati la adoptie (chiar a avut inaintea ei) as face orice sa il iau si pe al doilea.
Dar fireste, respectiva mamica isi stie motivele pentru care nu poate face asta. Insa e mare pacat, mare, daca stie de copil, poate sa il ia (din punct de vedere legal) mi se pare absurd sa nu se zbata sa tina copiii impreuna. Poate totusi reuseste.
Aissa , si eu as face la fel dar nu sunt sigura ca as putea asta desi mi-as dori mult .Si totusi iti dai seama ce ar simti puiul meu sa afle ca undeva mai are o surioara sau un fratior?
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u