o familie pentru un suflet nevinovat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Revin cu vesti despre copil.
Dupa mai multe peripetii am dat sambata de urma acestuia.
Este o fetita care s-a nascut in maternitatea Bucur pe data de 8 februarie 2007 si transferata ulterior la spitalul Budimex.
Fetita se numeste Cosmina, prin amabilitatea unei doamne doctor de la spitalul Budimex care a botezat-o vineri 2 martie.
In prezent nu are probleme respiratorii, dar din nefericire din cauza unei infectii puternice micuta i s-a amputat un piciorus de la genunchi.
Tot din cauza infectiei fetita nu poate manca natural si este hranita cu glucoza.
Am stat mai mult de o ora cu ea si este foarte dulce si zambeste aproape mereu.
Astazi intentionez sa merg din nou la spital sa-i duc niste pampersi si sa incerc sa vorbesc cu medicul care a operat-o si cu medicul care o ingrijeste.
Este un suflet nevinovat si nu pot sa ma gandesc si sa ma concentrez la altceva din momentul in care am vazut-o.
Din pacate eu nu pot sub nicio forma sa o adopt si pe ea deoarece situatia mea de mamica singura nu imi permite acest lucru.

Sper din suflet un viitor bun pentru micuta Cosmina.

Multumesc din suflet celor care sprijina in oricel fel acest caz trist.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Aveti aici subiectul arhivat al fetitei Soranei .........prietena mea ce a folosit id-ul meu pentru ca nu a reusit sa-si deschida un cont pe DC

Subiectul l-am deschis tot eu acum 2 ani si a avut , zic eu, o mica contributie , cu ajutorul fetelor inimoase de pe DC
...la ce este acum Diana....

Despre surioara ei....nu stiu...e fffoarte trist

Multumim frumos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Offfff , Doamne !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

buna
Am vazut-o pe Cosmina ieri din nou. E foarte frumoasa si e indragita de tot personalul din spital.
In afara de problemele pe care le-a avut cu infectia nu are si ale probleme de sanatate.
problema cu piciorusul este recuperabila.

este asa de frumoasa si nevinovata......

am sa revin
multumesc tuturor care se intereseaza in cel mai mic fel de acest caz....
Anna si Marinica girl

folosesc acest cont prin intermed unei prietene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dumnezeule mi se rupe sufletul cand aud sau citesc despre copii batuti de soarta.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Biata fetita! Cum o putem ajuta? Cu bani, hainute?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

buna
deocamdata fetita nu are nevoie de hainute pentru ca sta in incubator.
de bani deocamdata nu, dar multumin de intentie ca in cazul ei nu se stie niciodata.
cel mai mult Cosmina ar avea nevoie de o familie. Fetita este recuperabila dar are mare mare nevoie de ajutor.
e un pui mic care la o luna priveste viata din incubator si in loc de suzeta suge perfuzia.

a inceput de 2 zile sa si manance

eu o vizitez cat pot si eu de des

va tin la curent
anna

folosesc acest cont prin bunavointa unei prietene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Eu cand am adoptat fetita mea am aflat atunci ca femeia care a nascut-o a mai facut cu alt barbat un baielel care a fost lasat 3 luni la spital.Am crezut ca si el este abandonat si am cerut sa iau si baiatul dar atunci am aflat ca in sfirsit cea care i-a dat nastere s-a dus si la luat acasa.Trebuie sa ne gandim ca totusi cei care au frati trebuie cand vor fi mari sa se cunoasca.Eu asa consider ca este normal.

Mergi la inceput