dr. Virgiliu Stroescu - carti nutritie?

dr. Virgiliu Stroescu - carti nutritie? | Autor: Darria

Link direct la acest mesaj

Dr. Virgiliu Stroescu este autorul vreo unei carti despre nutritie? Si daca da: cum se numeste cartea?

Pe net am gasit doar emisiunile la care a participat.

Multumesc anticipat pt. raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si pe mine ma intereseaza...nu am vazut nicio carte despre el

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu sunt o fosta pacienta a dr. stroescu...si sunt fosta tocmai pentru ca nu am fost multumita de el. are idei fixe, nu respecta pacientul, isi impune punctul de vedere intr-un mod chiar agresiv...cartile lui nu le-am studiat, pentru simplul motiv ca nu am mai vrut sa aud de el:))). cand l-am rugat sa-mi prescrie si un regim alimentar mi-a zis sec sa nu mai mananc! dupa alte cateva sedinte mi-a zis sa mananc 4 zile/sapt. numai ciorba de legume.
mai consultand altin medici despre problema mea cu hipotiroidia, am aflat ca tratamentul pe care mi l-a dat dr stroescu era eronat si total nejustificat!!!! in momentul de fata mi-am rezolvat problemele legate de tiroida si de greutate, fara acest dl doctor.
asa ca, in opinia mea, nu merita efortul acest dl. doctor!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ariel, si mie, dupa ce am urmarit mai multe emisiuni cu el, mi s-a parut un tip fixist. e total impotriva carnii. poate are dreptate , dar eu cred ca atunci cand a aparut omul pe pamant a fost carnivor, sau nu?
si alti nutritionisti nu interzic carnea. daca asculti 10 nutritionisti auzi 12 pareri!
si inca o chestie, rautacioasa
daca se hraneste asa de bine si sanatos precum spune, de ce nu arata tanar si puternic tot de 56-60 de ani arata?!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,

Parerea mea dupa ce l-am auzit pe dr. stroescu vorbind la televizor este ca daca ai probleme endocrinologice (cum e hipotiroidia) tb sa mergi la alt medic. Dupa parerea mea el e mai mult nutritionist.
Ori poti sa mananci tu ciorba pana mori ca TSH-ul nu o sa-si revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Buna Ariel ,imi poti spune te rog si mie la cine ai mers?Am si eu mari probleme cu tiroida si greutatea,ma ingras si de la aer si desi am schimbat 4 medici pana acum nici un rezultat..
merci anticipat de raspuns
va imbratisez

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am facut din hipertiroidism un hipo si am fost la endo, am tinut tratament dar parca nu m-a ajutat, pe urma mi-a fost recomandat un dr homeopat care a reusit sa ma trateze , inclusiv de chisturile de la ovare si prolactina marita. Acum orice am ma duc la el, am mare incredere in homeopatie de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tot probleme cu chisturi ovariene am avut si eu, iar dr. stroescu mi-a recomandat tratament cu diane 35. am tinut 6 luni cum mi-a zis dansul, numai ca nu am vazut nicio ameliorare. in cele din urma am apelat la un energoterapeut chinez, care dupa 2 sedinte m-a scapat de chisturile pe ovare, iar dupa 6 sedinte, dar si tratament homeopat am rezolvat si cu tiroida. am vb cu dr. despre asta si mi-a zis ca e "apa de ploaie"...am venit cu rezultatul de la echografii la dansul, care mi-a zis ca in mod sigur mi-am rezolvat problemele, dar ca nu ma crede ca prin homeopatie. mi-am luat la revedere de la dansul si am fugit mancand pamantul, am aruncat toate pastilele pe care le aveam si am continuat pe cale naturista. au trecut 8 luni de atunci si ma simt super bine, analizele mi-au iesit perfecte si am slabit si 9 kg de atunci fara ciorbe!!! am mancat doar dupa metoda michel montignac, metoda pe care dr. doctor nu da 2 bani!
cel mai important este ca eu ma simt foarte bine...
angelinne, te rog imi trimiti si mie pe pm nr si numele homepatului la care mergi tu? merci

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Angelinne,

Te rog ... as dori si eu un PM cu numele si datele de contact ale dr. homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Dupa parerea mea, dupa ce l-am vazut de citeva ori la tv, cred ca doctorul asta e rau dus cu capul si nu-l ajuta la nimic nici iarba de-o maninca, nici laptele din soia. Are idei putine si fixe, explicatii prostesti si o parere foarte buna despre el. E dovada vie ca daca stii sa-ti sustii cu putere o idee, se vor gasi oameni care sa te asculte si care sa te si plateasca sa aberezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Dupa parerea mea, dupa ce l-am vazut de citeva ori la tv, cred ca doctorul asta e rau dus cu capul si nu-l ajuta la nimic nici iarba de-o maninca, nici laptele din soia. Are idei putine si fixe, explicatii prostesti si o parere foarte buna despre el. E dovada vie ca daca stii sa-ti sustii cu putere o idee, se vor gasi oameni care sa te asculte si care sa te si plateasca sa aberezi!

Asta-i si parerea mea! E dus bine de tot!

Mergi la inceput