Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
roxanici spune:
La Multi Ani Mihaelaaa!!!
sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe pe masura
roxana
36+ cu Rares Teodor
diana_jors spune:
Crina_mio: Si mie mi se pare ca tare greu trece timpul la serviciu... Mai ales cand colegii si sefa incearca sa ma solicite mai putin... Daca n-ar fi diferenta mare de bani intre cei din concediul pre/post natal si cei pentru cresterea copilului, mi-as fi luat din prima secunda posibila :) Asa, o sa imi iau de la inceputul lui aprilie... dar intrucat joi si vineri o sa fiu la team building, si miercuri la ceva prezentare, ma gandesc incurajator ca mai am de fapt doar 2 saptamani de munca... din care o jumatate de zi se duce ca am programare la ecograf, alta jumatate se duce ca imi fac programare la
... si tot asa ![]()
Dar ma concentrez greu, si nu prea am chef de munca, si abia astept sa ajung acasa
(sa nu ma dati de gol
)
EDIT: Am uitat sa precizez ca puiutul meu are program de gimnastica de vreo ora incoace, si imi tot intinde cate un piciorus pe la coaste, si imi taie si mai tare cheful de lucru ![]()
Diana
32+ cu
... Alexandru
Andreea20 spune:
LA MULTI ANI MIHAELA sa fii sanatoasa si fericita si sa faci un bebe cumintel si frumusel
KMI FELICITARIIII !!! SA TE REFACI REPEDE SI SA DEA DUMNEZEU SA AI O BUBULINA CUMINTE SI SANATOASA
Andreea cu printesa Rianna
elpower spune:
Buna Fetelor!
Uitati ce mesaj am primit de la Martutza:
Cezariana programata pe 12.03, daca nu se grabeste, peste o saptamana ma intalnesc cu cel mai important barbat din viata mea. Marta
Fetele care se pricep sa o treaca si pe ea in listuta cu cezarienele programate.
Loradin, bine ai venit acasa! Ne bucuram enorm odata cu tine! Multi pupici si sa-ti dea DoamneDoamne putere!
Despre mine pot sa spun ca experimentez din nou stari de greata si voma, ca multe dintre voi. E mai neplacut acum decat la inceput pt ca odata cu eforturile facute se intareste si burtica. Nu am nicio pofta de mancare, iar cand iau vitaminele in maxim un sfert de ora, fac un tur cu capul in chiuveta sau in WC, dupa caz.
Oricum sunt multumita ca vreo cateva zile nu am mai experimentat intariri de burtica. Vad totusi ca au revenit de ieri seara, dar la intensitati mai reduse. Sper ca e un semn bun pt colul meu. E adevarat ca am facut si ceva efort cu aranjatul canerei, iar ieri si cu iesitul la cumparaturi. Eu totusi sper ca mogaldeata mea sa mai vrea sa stea la caldurica inca doua saptamani. Nu pentru ca n-as astepta cu sufletul la gura sa ne intalnim, dar vreau sa fie cat mai bine pt ea. Si apoi, cred ca-mi va lipsi si sa o simt inlauntrul meu.
In alta ordine de idei, am luat si noi carusel muzical de la Chicco. E asa dragut! Numai ca se prinde pe gratii si patutul nostru nu are gratii decat in partea mobila. Acum o sa caut un carusel ieftin de la care sa iau sistemul de prindere, ca asta imi place tare mult si nu am vazut altul mai haios prin oras. Plus ca, fiind de plastic figurinele, se poate si curata usor.
Vreau sa te felicit si eu MIHAELA! La multi ani si cat mai multe zile frumoase alaturi de sotul si de puiul tau cand va veni!
Si sa punem galeria la treaba pt cine se mai hotaraste sa vina pe lume!

Ela
in 37s cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
carmen94 spune:
Mihaelaaa.......

...sa fi fericita,nastere usoara si bb sanatos!
eu ma chinui in continuare cu problema mea.e mai bine,dar inca nu a trecut de tot.......vai,fetelor!in viata mea n-am sa mai zic vb aia ca ,,ma doare in c..!,,nici macar in gluma ca zilele astea am experimentat si durerea asta si e naspa rau de tot!![]()
ditu,kmi......refacere rapida si bebei sanatosi!
Carmen
33cu
Darius
ionelac spune:
imi cer scuze am uitat si eu sa ii urez La multi ani! Mihaelei.

Crina,ti-am spus ca eu am gasit ceva de preturi,dar atat am intrat pe net ca nu mai stiu sa-ti spun exact,dar eu mi-am facut o parere,daca vrei sa discutam ti-am dat adresa mea de mess.
Ionela 34 sapt
Lili_B spune:
Buna fetele,
Pina ma trezesc eu dimineata voi ati umplut 5 pagini...
In primul rind:
LA MULTI ANI, Mihaela! multa sanatate si bucurii, si o nastere usoara cind va fi momentul.
FELICITARI, KMI - refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si mincacios. Imi place tare mult numele, Timeea. Sa ne dai si noua reteta de nastere rapida.
La mine tot nici un semn, bebe Sebi ne pune rabdarea la incercare. De citeva zile ma mai doare citeodata, nu tot timpul, asa ca la ciclu - ati patit careva? O fi un semn ca se apropie?
Miercuri am appointment la doctoritza, daca pina atunci tot nimic o sa-i spun sa-mi induca nasterea. Faza tare e ca initial ma programase la cezariana pe 19 Feb, fiindca bebe nu era cu capul in jos, si tare m-am mai stresat ca nasc asa repede, inainte de termen. Pina la urma bebe s-a intors in ultimul moment, adica cu vreo 3 zile inainte de cezariana si uite ca acum ma stresez ca nu mai vine odata...
Lili cu burtica de 40s + 5z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
ghibuadina spune:
Fetelor,
Am vazut ca mi-ati trecut datele la pagina initiala.O sa rectific:asadar Alexia a avut, 2,300 kg, 48 de cm si Apgar 8.
Si am nascut in saptamana 35.
Rog sa mi se modifice si la mine
adina
34
ALEXIA
diana_jors spune:
Adina: pe mine una ma derutezi si acuma cu saptamana 34, ca asa ai inca semnatura ![]()
Diana
32+ cu
... Alexandru
RaisaFudulu spune:
Fetelor ma incearca niste intepaturi in "dansa" destul de dureroase...a mai patit cineva...este ceva gravvvvvv?
Diana
34+
cu RAISA-MARIA