Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Diana (Fudulu) mi se intampla si mie si inca des. Nu stiu daca e sau nu grav dar ma ingrijoreaza cand se intampla. Parca spunea cineva mai demult ca duc la dilatarea colului sau gresesc eu?

Rebiana 35+ Vladi Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

RAISAFUDULU- si eu am aceleasi simptome; i-am spus si medicului, dar nu mi-a spus decat sa stau linistita si la orizontala ca sa nu nasc prematur. cred ca bb apasa pe col, pt. ca la ultima masuratoare colul meu avea 1,5 cm, ingrijorator de scurt.
eu simt aceste intepaturi indeosebi cand stau mult in picioare sau pe scaun, dar mai ales cand bb misca cu putere.
incearca sa te linistesti si odihneste-te1

am intrat pe yahoo groups si mi-am notat cateva nr. de telefon a catorva dintre voi care intrati zilnic pe forum. in caz ca se intampla ceva neprevazut, o sa dau un mesaj sau telefon uneia dintre voi. sper sa nu deranjez!

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

, abia acum am reusit sa intru pe forum fiindca astazi mi-am facut bagajul ca sa nu am surprize, in felul acesta daca am uitat ceva mai am timp sa adaug.

In primul rand...LA MULTI ANI MIHAELAAA!!!!! iti doresc tot binele din lume, multa sanatate, fericire si o viata implinita alaturi de cei dragi.Nu fi trista ca nu-i sotul cu tine, ca sunt sigura ca o sa recuperati pana atunci ne ai pe noi.
Inca o data LA MULTI ANI!!!!!.Te pupitez si ma inscriu si eu la suc si prajiturica.

Felicitari Kmi sa-ti traiasca bebelina si sa aveti parte de fericire, sanatate si impliniri si tot ce va doriti.

Loradin bine ati venit acasa, m-ai facut sa plang de emotie, va doresc multa sanatate si bucurie.

Pentru fetele care spun ca nu le lasa soacrele, sotii sau mai stiu eu cine sa cumpere hainute pt. copii eu le sfatuiesc sa faca in asa fel incat sa ii faca sa inteleaga ca hainutele care le vor cumpara, asa cum zic ei dupa ce nasteti mai trebuie si spalate si calcate frumos inainte sa le imbrace copii si ii si vad pe toti cum o sa se puna pe spalat, calcat si uscat hainute ca sa vi le aduca la timp.Asa ca daca nici asa nu-i convingeti mai bine cumparati voi si nu spuneti la nimeni si intampinati-va comorile asa cum simtiti voi ca e bine.Aceasta este parerea mea, voi faceti cum credeti ca e mai bine.Pupici

Multumes pt. raspunsurile la subiectul cu vaccinul am reusit sa iau o decizie.

Tzuna multumesc pentru detalii, de asta mi-e si mie frica ca nu o sa prinda anesteziile astea si mi-e greu sa iau o decizie, poate o sa o ieie bb pentru mine.

Acum am sa pun majoretele la lucru pt. fetele care au preluat capul listei.Haideti fetelor, curaj.

Acum va las ca vine sotul si ne punem sa papam.

32+cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumesc Rebiana si Serbi o sa merg acum la patut...cu toate cda azi chiar nu am exagerat foarte mult...dar odihna nu cred ca-i va dauna

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Diana si eu am mai simtit intepaturi la "dansa" cum spui tu, da nu e ceva continuu, se intampla mai ales cand stau pe scaun. Nu stiu sa-ti zic daca sunt de ingrijorat.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor, voiam sa va spun ca a nascut Florina (cu nick name-ul Flopici) la spitalul Elias o fetita MARTHA IOANA 2950 g SI scor AGPAR 9.

Valentina 31+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari, flopici, sa-ti traiasca puiul!
Chair ma gandeam ca nu avem nici o nstere azi.

38 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Flopici felicitari si refacere rapida
MARTHA IOANA bun venit pe lume sa fi sanatoasa si fericita

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Flopici sanatate si sa-ti aduca numai bucurii bebelusa ta.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Suuuuuupppeeeerrrr, nu trece o zi fara sa apara noi bebei.
Felicitari, Flopici, sa ai parte de un bb sanatos si mancacios.

Ce bine ca am pus mai devreme majoretele la lucru, ca altfel ma luau prin surpridere fetele noastre.Asa ca le pun di nou la lucru.

32+cu bb

Mergi la inceput