Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
loradin spune:
Dragele mele mamici,
In primul rand vreau sa felicit si eu noile mamici, sa le doresc refacere rapida si sa pupacesc toti bebelusii lor!!!!!!!
Am revenit si eu acasa joi cu micuta.Sunt foarte fericita! Am citit mesajele voastre plangand!Chiar ati reusit sa ma faceti sa plang.Va multumesc foarte mult ca mi-ati stat alaturi si la bine si la rau .Va doresc multa, multa ,multa sanatate!
Sunt obosita insa am vrut sa vedeti ca desi am patru ore dormite nu uit am uitat de voi
Am sa va rog sa faceti o mica modificare.Apgarul Anei a fost 10!!!!!!
Stiam ca la cezariana nu se da 10 insa doctorul mi-a explicat ca nici nu apucase sa o scoata si ea deja tipa.
Sentimentele de mama pe care le traiesc sunt unice! O alaptez si plang de fericire! Este o minune aparuta in viata mea!
Despre nastere va promit ca am sa va scriu cum scapa micuta de nenorocitii astia de colici care o fac sa planga cu niste lacrimi de iti rup sufletul. Cu toate ca suntem obositi si eu si sotul meu nu ne vaitam.
Ne este teama ca l-am mania pe Doamne, Doamne care ne-a daruit un inger de fata.
Va doresc multa multa sanatate si daca imi permiteti un mic sfat DORMITI cat mai puteti!
loradin
loradin
Amma23 spune:
Diana, problema mea e ca acum ca stiu ca fac cezariana( Lucas nu da nici un semn ca s-ar intoarce) mi-am facut deja planul.In prima saptamana, din cite inteleg nu o sa am lapte si ma gandesc deja la o tigara, in perioada aia...daca tot nu alaptez. Minte bolnava

. De atunci numa' la asta ma gandesc, nu reusesc sa-mi scot ideea din cap. Da' mam bazez ca mi-o scoate sotu' ![]()
Pe de alta parte ma gandesc ca daca imi fac planul asa, o sa-mi traga iar tzeapa si se intoarce, asa ca sa-mi strice mie planurile si sa scap de cezariana. Am innebunit, ce mai...
Eu de cind sunt insarcinata am mai fumat doua trei tigari, ba ca eram suparata, ba cine stie ce alt motiv.Oricum sunt multumita ca m-am abtinut totusi.Trageam citeva fumuri si cind ma gandeam la bebe , ma apucau regretele si aruncam tigara.
cria_bv spune:
Salut fetele,
La multi ani Mihaelaa
multa sanatate, nastere usoara si toate cele bune.
Felicitari Kmi bebe sanatos si mancacios. Deci nu am pus degeaba majoretele aseara.
Eu azi si maine sunt in concediu si m-a apucat curatenia si aranjatul prin casa, sper sa nu ma tina mult.
Amma te inteleg si eu am mai avut tentatia de a trage cate un fum si incerc sa evit mediile unde se fumeaza.
Incurajari pentru toate fetele care au de gand sa nasca azi.

Cria
32+ cu
Vlad
Mihaelaaa spune:

FELICITARI,GABI78!!!
.
Sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii!
Bine ai venit Tudor Stefan!
Mihaela
35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI MIHAELA! NASTERE USOARA CAND O VENI MOMENTUL SI NUMAI BUCURII!

FELICITARI PENTRU NASTEREA SUPER RAPIDA KMI! SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA TE BUCURI DE EA!
FELICITARI SI LUI GABI78 PENTRU NASTERE! 
REFACERE CAT MAI RAPIDA FETELOR!
Sunt alaturi cu gandul si de celelalte fete care se pregatesc de marele moment! 
Rebiana
35+
Vladi Andrei
sherbi spune:
buna, burtici si proaspete mamici!
eu nu am fost matinala astazi, adica am facut ochi pe la 12, desi am avut o noapte linistita, doar cu un drum la baie. mai nou ma dor oasele de la mijloc cand merg si sanii mei mari si fermi se lasa pe zi ce trece...
LA MULTI ANI MIHALELAAA !!! sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bb frumos si sanatos si papacios.
le salut si le pup pe mamicile care au venit acasa cu puiutii lor si le doresc sa treaca cu rabdare peste noptile de nesomn care vor veni.
astazi ma gnadeam ca nu o sa mai prind ora 12 in pat peste vreo 2-3 saptamani, asa ca profit din plin.
mamicilor "denaturate" ca si mine, de altfel, le dezvalui ca si eu mai trag 3-4 tigari atunci cand ies cu prietenele la o cafea(eu,decofeinizata).
va urez o saptamana frumoasa si lipsita de neplacerile sarcinii, iar celor care vor deveni mamici le urez o nastere usoara si bebelushi sanatosi!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
Crina_mio spune:
Buna din nou,
a trecut in sfarsit o noua zi de munca!!!!! mai am putin si am jbughit-o acasa si direct la patut ca mi-e un somnic............. Trece cumplit de greu timpul la birou, desi am incercat sa-mi fac tot timpul de lucur. seful meu mi-a zis azi ca sigur cercetatoare o sa-mi fac bebelina daca eu mai vin inca la serv. Dar o sa am timp sa stau si acasa. Mi-am propus sa mai vin cel putin saptamana asta si poate, poate si saptamana viitoare. casa as lenevi toata ziua si am vazut ca ma simt mai rau daca stau prea mult in pat, ma dor toate.
Multumesc ralualexandrei si Raisei pentru raspunsurile referitoare la salteluta. sper sa ajungem si noi imn bucuresti sa ne facem cumparaturile pentru bebe. Pe la noi prin oras nu gasesc f. multe.
sa aveti o dupa amiaza linistita si o noapte fara insomnii si drumuri dese la toaleta
va pup
Crina
33+
Maria Stefania
Mihaelaaa spune:
Va mai multumesc inca o data pt urari!

....si.....

Atatea urari ca in anul asta n-am primit in viata mea!![]()

Mihaela
35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

FELICITARI GABI78
tau !!!