Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
sherbi spune:
dragelor, sfatuiti-ma si pe mine intr-o problema de NUME.
inca nu m-am hotarat ce nume va avea baietelul meu, insa acum cochetez cu numele de DAVID.
treaba sta in felul urmator: cum vi se pare ca suna mai bine:
DAVID SAU DAVIDE ???
VA MULTUMESC!
35+ BB BAIAT
violeta patrichi
ralualexandrei spune:
Hai Kmi asteptam mesajul de la tine si pozica!Pana atunci le punem pe fetele astea in miscare
Violeta neaparat sa ne tii la curent cu visele tale ,ca vad ca le nimeresti.
Mada bine ai revenit si asteptam sa ne povestesti ori de cate ori mucutza iti lasa un ragaz.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
inca nu m-am hotarat ce nume va avea baietelul meu, insa acum cochetez cu numele de DAVID.
DAVID SAU DAVIDE ???
VA MULTUMESC!
35+ BB BAIAT
violeta patrichi
io votez ptr DAVID....Davide ce ar fi? un David cu e mut? nu am vazut niciodata scris cu E la sfarsit
roxana 36+ cu Rares Teodor
ralualexandrei spune:
Categoric David suna mai bine dar tu alegi ce-ti place.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
sherbi spune:
mersi, ROXANICI!(ca ma umfli)
i-am povestit si sotului care este in camera cealalta la tv, despre visul meu si de faptul ca s-a adeverit si m-a intrebat daca nu cumva am visat ca va avea o amanta...purcel, ce sa mai!
violeta patrichi
paxela spune:
quote:
Originally posted by sherbi
DAVID SAU DAVIDE ???
VA MULTUMESC!
35+ BB BAIAT
violeta patrichi
personal prefer David, pare mai masculin ,mai rezonant
Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
Amma23 spune:
Hai ca acum ma lipesc de forum. Pe Elyanne am rata-o, macar cu Kmi sa fiu pana la final.
Ce emotii am! Tin pumnii, Kmi si suntem toate cu tine acolo.Roxanici, mai stii ceva? A nascut, o felicitam sau ii trimitem mesaje de sustinere?
roxanici spune:
Amma, cred ca are o treaba Kmi acum, era cald mesajul, l-am primit si imediat l-am postat pe forum. Acum cred ca e push, push puuush cum ziceai tu
roxana 36+ cu Rares Teodor
karra80 spune:
HAI KMI TINEM PUMNII.......NU-MI VINE SA CRED, la ora 19 scriai mesaj ca nu se intampla nimik si in 3 ore ai ajuns la dilatatie de 8..... sa iti fie usor si sa scapi repede si te asteptam cu vesti....
Karra 38+ 5 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos