Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
dianalaura spune:
Salutare mamicilor si viitoarelor mamici!
Sunt o viitoare mamica de mai-iunie si am intrat sa va spun ca si noi suntem alaturi de voi, va tinem pumnii! Va dati seama ca tragem cu ochiul la voi si raportam rapid la noi pe forum imediat ce citim ca a mai nascut o fata din grupul vostru....
Sa aveti nasteri usoare, fara complicatii si bebei sanatosi si mancaciosi!
diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze
RaisaFudulu spune:
Ei s-a lasat putin asteptata bebita ta dar uite a sosit momentul sa va intalniti
Haide KMI iti tinem pumnii Sa scapi cat mai repede si sa fiti sanatoase amandoua
Diana 34+ cu RAISA-MARIA
diana_jors spune:
Salutare,
am intrat si eu sa mai arunc un ochi, tocmai ce ne-am intors de la cinematograf (ca cine stie cand mai ajungem asa linistiti )...
Deci
Hai Kmi!
Spuneam eu ca o sa ajungi sa nasti rapid
Eu o sa ma bag in patut, dar dimineata cand ajung la munca sar cu ochii pe forum...
Va , sa aveti noapte frumoasa... sau ... prolifica daca va puneti pe nascut ... just in case:
Diana 32+ cu ... Alexandru
RaisaFudulu spune:
Si eu va zic noapte buna si linistita...KMI tu cred ca iti tii deja bebelina in brate ...cred ca e minunat...pupicei
Diana 34+ cu RAISA-MARIA
sherbi spune:
incerc sa pun si eu poze cu mine pe forum, dar ma descurc cam greu. poate ma ajuta careva. mi-am facut un album pe yahoo photos, dar acum nu stiu cum sa fac sa pun directorul catre poze aici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
sper sa functioneze, daca nu HEEEEEEEELP
violeta patrichi
sherbi spune:
CRED CA M-AM DESCURCAT...
aveam si eu cateva fotografii cu mine cu burtica, dar se pare ca sotul meu nu are nicio explicatie cu faptul ca au disparut complet din calc lui...
asa ca am pus 1 poza cu noi la cununia civila si 1 cu noi la biserica, anul trecut in iunie
am mai pus o poza cu mine in luna de miere cand eram insarcinata, dar inca nu stiam, 2 poze cu mine la 3 luni si 2 poze facute pe 17 februarie.
imi pare rau ca nu am poze cu burtica, dar o sa fac zilele astea, pana nu nasc...
noapte buna, burtici!
violeta patrichi
elpower spune:
Hai KMI! Iti tin pumnii!
Bine ai revenit MADA_Roz! Te asteptam cu vesti si, mai tarziu, cu sfaturi pentru mamici mai noi. Ca pana nastem noi, tu deja capeti experienta,
Multumesc fetelor! Imi pare bine ca v-a placut camaruta noastra. Ma straduiesc si eu sa o fac cat mai placuta pt bebita noastra. Chiar asa micuta cum e, sper sa ne descurcam in ea.
DALINA eu am facut vaccinul antitetanos. Am zis ca oricum nu am avut nevoie in viata mea sa-l fac si mai bine sa ma ghidez dupa principiul "paza buna trece primejdia rea" decat sa regret mai tarziu. E adevarat ca nu se mai naste pe camp, insa, dupa cum stim ca sunt spitalele noastre... tu decizi.
VIOLETA sa ne tii la curent cu visele tale ca poate se potrivesc si pt noi.
Si despre nume, mie imi place DAVID. Suna mai romaneste si mai barbatesc in acelasi timp.
Multumim ROANDRE ca ne tii la curent cu starea ELIANEI si a pinguinilor. Poate pui si niste pozici sa-i vedem si noi si sa ne bucuram odata cu parintii de prezenta lor, chiar virtuala, printre noi.
LILIDANA m-am prapadit de ras cand am citit povestirea referitoare la patania cu sotul. Al meu macar mi-a dat impresia ca si la el la fel ar decurge reactiile. Si i-am spus ca nu inteleg de ce cand el nu are decat de impartit bani unde trebuie, in rest fac eu toata treaba.
DIANA (Fudulu) superb tapetul tau! Cred ca o sa arate nemaipomenit camera cu el pe pereti. Mi-ar fi placut si mie tapet daca ma gandeam la asta inainte de a zugravi. Si poate as fi gasit si cu desene animate, cine stie.
Ela in 37s cu Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
roxanici spune:
A nascut Kmi , iata si mesajul de la ea:
S-a nascut TIMEEA la 22:40, 2800gr,49cm, Apgar 9. Nastere normala fara epidurala
Felicitari Kmi, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios!!!
roxana 36+ cu Rares Teodor
karra80 spune:
BRAVO KMI FELICITARI MAMICO.......BINE AI VENIT PE LUME TIMEEA, kmi iti dorim refacere rapida, bebelusa sa-ti fie sanatoasa si te asteptam curand cu vesti si cu povestea nasterii ca sunt asa de curioasa cum in 3 ore ai si nascut...ca tocmai ce citisem la 20 mesajul tau..... fata si mama
Karra 38+ 5 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos