Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

multumesc fetelor pt sfatul legat de nume. si eu inclinam tot pt david, dar am zis ca davide macar nu e la fel de comun.

am alta nelamurire: am postat poze intr-unul din mesaje, dar habar nu am cum sa pun albumul din yahoo photos in martie-aprilie 2007 langa celelalte albume ale mamicilor.
sunt varza...
poate ma ajuta cineva...

multumesc

35+david

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by sherbi

multumesc fetelor pt sfatul legat de nume. si eu inclinam tot pt david, dar am zis ca davide macar nu e la fel de comun.

am alta nelamurire: am postat poze intr-unul din mesaje, dar habar nu am cum sa pun albumul din yahoo photos in martie-aprilie 2007 langa celelalte albume ale mamicilor.
sunt varza...
poate ma ajuta cineva...

multumesc

35+david

violeta patrichi

DAca vrei sa pui ppozele in albumul nostru, tb sa intri pe yahoo.photos ( click pe linkul cu poze de pe prima pagina)cu userul nostru comun: martie_aprilie_2007 (iti trimit PM si cu parola) si sa faci acelasi lucru cum ai facut sa adaugi pozele in albumul tau. Banuiesc ca tu ai folosit userul tau de yahoo si ai pus pozele acolo.
Daca mai ai nelamuriri mai intreaba.

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

FELICITARI, KMI78 SI SA-TI TRAIASCA PRINTESA TIMEEA !

refacere usoara si te asteptam cu pozici si noutati despre cum a fost.
chiar spuneam ca a fost o zi fara intamplari si ca poate incepem saptamana cu evenimente, si uite ca ne-a facut surpriza kmi78.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Felicitari KMI!!!.
Sa-ti traiasca bebelusa,sa fie cumintica si papacioasa....
Si tie refacere rapida,te asteptam cu vesti si cu impresii despre cum e sa fi mamica....ca mie mi-e cam frica ...

Mihaela35+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Kmi!Sa-ti traiasca fetita sa te bucuri de ea,refacere rapida si mult laptic!

Timeea bine ai venit pe lume,sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii,sa cresti mare si frumoasa si sa aduci muuuulta fericire!

bineinteles ca n-am avut somn pana n-am aflat ce si cum sta treaba cu Kmi ,dar vad ca nu sunt singura care bantui pe forum .Bebe Edy se impinge din ce in ce mai tare in jos,oare ne pregateste vreo surpriza sau face doar antrenament???Ramane de vazut. la burtici si noapte buna.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Felicitari, Kmi ! Sa fii sanatoasa si sa va bucurati, si tu si tati, de printesa voastra.Numai satisfactii sa va aduca.
Timeea, tot asa sa te lasi asteptata, stim noi de cine.Sa fii independenta si hotarata, asta pe langa sanatoasa, fericita, iubita
Si uite asa s-a incheiat un weekend fericit...cu doi printi si doua printzese.
Pupam obrajorii la toti patru, sa fiti fericiti Mihai, Andrei, Timeea, Briana.
Noapte buna , mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Neata la toata lumea.....noi nu avem somn...sotzul a plecat la Budapesta sa discute cu niste furnizori.....si acuma nu mai avem somn....pitica mica face gimnastistica .........azi-noapte a fost ceva mai ok adica pana acuma la 5 cand m-am trez nu am mai fost deloc la baie.....am visat-o toata noaptea pe KMI ce rapida a fost, la ea a avut efect luna plina si eclipsa....abia astept sa ne pov cum a fost........ma duc sa papam ceva si apoi sa mai dormim putin ....daca ma lasa piticutza......

Karra 38+ 6 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata si de la noi!

Hai poftiti,care la o cafeluta,un ceiut sau o cana de lapte .
Bineinteles ca la ora asta deja am mancat si am si trecut la butoane .
Sa punem si fetele la treaba ptr cine are de gand sa ne faca surprize

Mihaelaaa LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA,SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

La multi ani Mihaelaaa!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa iti dea DD un bebe sanatos si norocos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata burtici!
Felicitari Kmi pentru asa o nastere rapida si pt bebe sanatos.
Deja devin geloasa ...sper sa nasc si eu asa de repede
Cred ca se cam apropie si la mine termenul pt ca s-a lasat burtica si abia ma tarai prin casa, iar pe bebe il simt foarte jos.
Ca sa nu aveti surprize cred ca saptamana asta ma alatur si eu mamicilor

Fara nici o legatura cu ce spuneam mai sus vreau sa va anunt ca am gasit .....ce credeti?....SUTIEN Pentru cine nu stia am cautat in tot Iasul de vreo 3 luni si cu tot cu ajutoare (mama, socrela, sora, frate) nu gaseam.Dar iata ca s-a infaptuit minunea

Va pup si sper sa mai rezist o data pe calculator azi macar sa va citesc daca nu sa si scriu.

40 fix

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput