Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Rebiana27 spune:
Ce de vesti bune!!!!!
FELICITARI ELIANA PENTRU NASTEREA NATURALA A BEBEILOR! REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE ATAT TIE CAT SI BAIETEILOR!
BUN VENIT ACASA TZUNA SI SUZY!
Tzuna ce mult m-am bucurat cand am citit ca ai o parere buna despre d-na dr Militaru. Eu cu dumneaei voi naste si sper sa fie la inaltimea a tot ceea ce am auzit despre dumneaei. Sa ai parte si tu si celelalte proaspete mamici de refacere rapida!
Mie mi-e rau din ce in ce mai des (zilnic) si vomit aproape tot! Fac tot posibilul ca asta sa nu-mi afecteze viata sociala sau profesionala (inca nu mi-am luat prenatalul). Aseara am fost chiar la o petrecere organizata anticipat in cinstea zilei femeii si voi mai avea una pe 7 martie. Probabil vor fi ultimele prilejuri de distractie. Am dansat "brasoveana" sau "brasoveanca" (nu stiu exact cum se numeste) si m-am simtit bine cu ideea ca inca ma misc normal. Nu a fost un efort prea mare dar...
Dallina eu am facut vaccinul antitetanos la recomandarea medicului de familie. Spunea ca voi mai face o doza pe masa de nastere. Initial ma gandeam sa refuz dar apoi mi-am zis "de ce nu". E in binele bebelului care nu contacteaza infectii cauzate de instrumente insuficient sterilizate in spital (desi nu cred ca ar fi posibil; dar "paza buna trece primejdia rea").
Pupici si pentru fetele care se mai pregatesc de nastere!
Rebiana 35+ Vladi Andrei
gabdyd spune:
Dallina, daca ai de gand s anasti prin cezariana e mai bine sa il faci.
Eu nu am facut nici la prima nastere si nu mi-a spus dr nimic nici acum.
A s-o intreb saptamana asta cand trec pe la ea.
pupici,
Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003
kmi78 spune:
Buna fetele! noi suntem tot la fel nici o schimbare, am fost cu nasii la masa , am mancat bine acum ne-am intors iar bebe sta cuminte la burtica; am vazut si pozele din album si cu bebeii si cu camerele, toate sunt frumoase;
din grupa de gravide la termen vad ca nu s-a ingramadit nimeni...
asteptam ce-om face
va pup;
DALLINA si eu am facut vaccinul antitetanos
40+4
karra80 spune:
Bun venita acasa mamicitzelor si multumim pt parerile lor impartasite.....
Superbi bebelusi avem ...am vaz pozele....ce grasuni si frumosi sunt...
TZUNAsi eu voiam sa te intreb de cusatura...cum ti-a facut-o? cu anestezie? a durut tare? cum a fost in mom in care a iesit bebita?
Doamne ca numai la asta imi e gandul.....
acuma va las ca asta mica protesteaza nu-i place deloc ingramadita...
RAISA super tapetul....chiar frumos imi place al nebunie....bebelusa ta e o rasfatzata....sa-kl foloseasca sanatoasa
Karra 38+ 5 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
cria_bv spune:
Buna seara,
Felicitari Eliana mamicuta curajoasa sa-ti traiasca feciorasii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. Ne-ai luat prin surprindere.
Felicitari Ditu insanatosire grabnica.
Pregatim majoretele si pentru toate fetele care urmeaza, Kmi si pentru tine poate iti vine vre-un gand.
Noi in weekemd am fost plecati, am simtit nevoia sa plec de acasa undeva singura doar cu sotu, cine stie cand vom mai putea pleca singurei. Ma doare spatele din ce in ce mai tare si seara abia ma mai misc in pat.
O seara placuta.
Cria32+ cu Vlad
roxanici spune:
Mesaj de la Kmi78:
"Sunt la spital cu dilatatie 8"
Hai Kmi!!!
roxana 36+ cu Rares Teodor
sherbi spune:
buna seara, mamici si burtici!
eu astazi m-am intors de la galati, am fost la o petrecere unde din pacate am stat numai pe scaun si am inghitit in sec ca nu am putut dansa deloc, si i-am spus sotului ca d-abia astept prima nunta, botez, ce-o fi, sa dansez pana nu mai pot.
in rest, ma simt bine, dar am inceput sa imi fac tot felul de ganduri legate de venirea lui bb, gen: o sa fie bine, o sa ma acomodez repede cu programul, o sa pot iesi in oras la cafea cu prietenele, si altele.
DALLINA: despre vaccinul antitetanos pot sa-ti spun de la tatal meu care este medic pediatru si medicul meu de familie, ca la prima sarcina se face cand gravida are 6 luni si se repeta in luna 8-9, parca. nu este obligatoriu si se obisnuieste a fi facut in mediul rural cu preponderenta.
eu am zis ca-l fac, dar nu l-am facut pt. ca am uitat.
vad ca nu s-a mai nascut nici un puiut azi, poate avem un inceput de saptamana mai productiv, asa ca, bafta viitoarelor mamici.
KMI78: imi pare rau ca pitica ta se face asteptata, si sper sa nu-ti fi dat false sperante cu visul meu.
acum intru sa vad si eu pozele postate de voi, cele care acum isi tin pui in brate, nu in burtici...
pupici!
35+ bb baiat
violeta patrichi
sherbi spune:
nu-mi vine sa cred!!!!
chiar cand am postat mesajul am citit ca KMI78 e la spital cu dilatatie 8. BAFTA, DRAGA MEA SI NASTERE USOARA!
va dati seama ce bine ma simt ca i-am spus ca am visat-o si ca azi ieri sau azi va avea o surpriza....parca as avea puteri magice, asa ma simt...
violeta patrichi
paxela spune:
kmi
nastere usoara, refacere rapida si bebita sanatos
Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
roxanici spune:
da, Violeta, asa esti, un mediu sa ne mai zici pe cine mai visezi
roxana 36+ cu Rares Teodor