Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna -dutelor si prospetelor mamici,

Felicitari proaspetelor mamici SELENE, TZUNA, OCRAINIC, GABI78, KRISSY, ELYANNE, DITU.....refacere rapida si sa va bucurati alaturi de bebe ai vostri.....

Noi suntem bine, de ieri suntem acasa....suntem mancaciosi si cuminti.

Am pus cateva poze.......ROXANICI9daca ai timp te rog sa pui in album si pozele cu Nicolas Mihai....caci nu am parola0 si PAULA, multumesc ca ati tinut la zi fetele cu nasterea mea.....Tuturor va multumesc pentru incurajari....si le doresc nastere usoara fetelor care urmeaza....

fetelor care urmeaza sa nascas zilele acestea.....

Va si sper sa intru cat d edes o sa pot.....

SUZY78, mamica lui NICOLAS MIHAI

poze acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Felicitari DITU sa-ti traiasca sa fie sanatasa!
TZUNA si SUZY bine ati revenit printre noi!

40+,Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vobit cu Eliana la telefon si este ok (cu durerile de rigoare cauzate de epiziotomie) iar bebeii sunt sanatosi, respira singuri si nu sunt tinuti la incubator. Mihai, baietelul mai mare s-a stabilizat putin mai greu dar e ok. Nu sunt inca in salon cu mami pt ca sunt micuti si nici nu au fost pusi la san pt ca nu au putere sa suga asa ca le va da cateva zile lapte in biberon de la mami si completare dc este cazul.
Pt listuta: Andrei s-a nascut la 10.50, 2150 gr, 44 cm, Apgar 9.
Mihai s-a nascut la 10.55, 2550 gr, 48 cm, Apgar 8-9.

Probabil o sa mai stea in spital si saptamana viitoare pana vor mai creste putin bebeii.
Aaa, bebeii nu sunt identici (cel putin asa spune Eliana si o asistenta de la bebei). Mihai seamana cu Elena cand era mica iar Andrei i se pare ca seamana cu fratele ei (fratele Elianei).

Pupici si nasteri usoare celor care urmeaza!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Roandre, multumim de stiri

Diana, foaaaarte dragutz tapetul cu pisicutze[:d], mi-a placut la nebunie.

Suzy, am pus pozele cu bebe Nicolas in albumul nostru. Una in albumul cu bebelusi, alta in albumul tau

Nu se anunta nimeni la nascut azi? sau nasc fetele si nu zice nimeni nimic......

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Am reusit in sfarsit sa pun trei poze in album!
Hai ca incet, incet ...
Unde a fugit toata lumea?

Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Fetelor mie mi-a spus doctorita de familie ca la 32 de saptamani trebuie sa fac un vaccin, ceva gen antitetanos.A mai facut careva?
Eu una nu as vrea sa-l fac dar daca e musai......
Astept vesti.

Va pupitez

32+cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

,fetelor!
Am crezut ca nasc azi-noapte!Nu e o gluma,m-am trezit pe la 1 cu dureri puternice si contractii ce-mi taiau respiratia.Burtica era beton si nu stiam ce sa fac.Sotu' nu dormea,isi facea niste situatii,asa ca am coborat incet din pat,timp in care am crezut ca mi se rupe apa si am luat un no-spa.Dupa 15 minute mi-era si mai rau asa ca l-am anuntat pe tatic ca ar trebui sa se barbiereasca .

Din momentul ala nu m-am mai inteles cu el:se plimba de colo-colo fara sens,cauta telefonul(nici el nu stia de ce),deschidea dulapurile,venea la mine cu apa (mi-a adus vreo trei pahare,fara sa-i cer),ce sa va spun tare as fi vrut sa-l filmez.Nici nu puteam sa rad de durere,dar faza a fost super.

Mi-am dat seama ca n-ar fi fost in stare sa conduca,asa agitat cum era.Noroc ca am incercat si 1/2 gynipral si dupa un timp m-am linistit,altfel nu stiu care ar fi fost continuarea.Acuma sper ca bebe mai are rabdare 10 zile pana la cezariana.
A fost si el tare agitat toata noaptea,ca si taticutu'.

Dallina,cand ti-am citit mesajul l-am recunoscut pe al meu,tare greu e cu barbatii astia panicosi

Ela,ai muncit ceva cu personajele din desene animate ,dar a iesit bine,patutul tau are si sertare,as fi vrut si eu dar n-am gasit,rozul e frumos si imi place si sacul de dormit.

Fetelor fug sa ma intand ca iar am contractii si sunt singura vreo 3 ore,sper sa n-am surprize...

lilidana cu David-Gabriel
AMR 10 zile pana la Marea Intalnire!

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dallina eu nu am facut in niciuna din sarcini vaccinul anti tetanos insa am auzit ca unele gravidutze au facut.Unii dr il recomanda,altii spun ca nu este necesar avand in vedere ca nastem in spital si nu pe camp sau in alta parte,eu sincer nu stiu ce sa zic,faci cum crezi,daca dai o cautare ai sa gasesti mai multe pareri pe forum.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Revenim si noi cu forte proaspete,sa nu credeti ca am disparut.

Sa va zic putin de bebe...ar papa toata ziua,incerc sa ii fac program sa manance din 3 in 3 ore dar nu am nici o sansa,asa ca ii dau din 2 in 2 ore,cateodata si mai des.Oricum pediatra mi-a spus primele saptamani sa ii dau la cerere.Ziua nu are somnul asa de profund si se trezeste imediat,dar avem noroc noaptea ca doarme pana dimineata,se mai trezeste doar pe la 2 sa ii dau sa pape.Oricum e cumintzel,nu plange,ii place sa faca baitza,mai putin pe cap.Ieri i-a cazut si buricutzul.La inceput i-am dat si Humana ca nu prea aveam laptic,dar acum am renuntat si ii dau sa pape numai san.

Sa va spun putin si de operatie...Pe la 12 fara 20 a venit o asistenta si mi-a pus sonda,iar la 12 fara 10 eram pe masa,inconjurata de o trupa de medici.Am adormit si m-am trezit cam dupa o ora tot pe masa de operatii.Am avut un sentiment tare ciudat,parca dormisem 2 zile si eram foarte odihnita...A venit un brancardier si m-a dus in camera.M-a durut tare cand m-a luat de pe masa si mi-a trecut durerea dupa vreo o ora.

Ups...s-a trezit falcutze...am fugit...promit sa revin si sa va spun cum a fost operatia.

Pupici,
Mada si Mark Alexandru(22.02.2007)

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Ralualexandrei si mie doctorul ginecolog mi-a spus ca si tine, ca nu nastem pe camp ci la spital,dar doc de familie spune ca cine stie ce ustensile folosesc cei de la spital si ar fi mai bine sa il fac.Eu sper ca totusi nu suntem in evul mediu si deci nu o sa fac vaccinul ca si asa sunt "rea de carne", cum se spune si poate mai imi coace si trebuie sa iau antibiotice.Multumesc de raspuns.
Lilidana, eu dupa ce m-am urcat cu sotul in masina si am vazut ce dezorientat era, ma tot intreba:unde trebuie sa ajungem?La matern?,mi-am dat seama ca nu-i in stare sa conduca, dar era prea tarziu.Oricum am ajuns fara incidente la spital,dar cand o sa fie pe bune nu stiu cum o sa-i spun ca sa nu-l panichez.

32+ cu

Mergi la inceput