Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Felicitari ditu!

Noi ne-am trezit aproape cu noaptea-n cap, ca mie imi canta stomacul de foame si s-a trezit si bebe si nu m-a mai lasat sa dorm... deci azi vom avea o zi luuuunga

In rest... noaptea ok, parca mi se dezumfla si picioarele (am dat-o ieri pe ceai de cozi de cirese, sper sa aiba efect ) oricum, din cauza lor, din "balenuta" am devenit "elefantica"

Ma duc sa incalzesc laptic...

Diana 32+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici si mamici

raportam si noi o noapte agitata, cu treziri dese si bebita zbatacioasa, oare sa fi fost efectul lunii?

pt mamicile care ne fac surprize azi

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ce bine ca au scris mamicile, chiar vroiam sa le chem la apel ieri.

Ela, foarte dragutz rozul, eu nu sunt fan, dar asta chiar mi-a placut, si cosuletul de bebe....
Mie nu mi se pare obositor fontul dar ma sperii cand il vad,mi se pare ca citesc un papirus
Ah, Ela, noi 2 avem acelasi due date...stau cu ochii pe tine sa nu cumva sa nasti ca ma pui pe ganduri

Andra, ai pus bine pozele; am mai mutat un pic pe acolo (am lasat numai o poza cu bebe de Tzuna in albumul cu bebei, restul am mutat in albumul Tzunei)

Kmi, Oana_Stefana, Lili_b, Raluca cine se ingramadeste din voi la nascut? sa punem majorete

ptr ghioceii de azi

roxana 37+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Buna dragelor,

in primul rand vreau sa le felicit pe fete: Elyanne si Ditu sa va traiasca bebeii si sa fie cuminti, sanatosi si mancaciosi iar voi sa va refaceti cat mai repede sa va bucurati de ei.
Tzuna voiam sa te intreb daca brodatura ti-au facut-o cu anestezie,se poate sa ne spui?Ti-au facut si epiziotomie?Daca da, cu anestezie?
Te intreb fiindca eu inca nu m-am hotarat cum sa nasc si capitolul taieturi si cusaturi nu ma lasa sa dorm bine noaptea.Ce sa fac mi-e frica de durere de mor fiindca am avut o experienta neplacuta in copilarie cand m-au cusut pe viu fiindca anestezicul nu a tinut cat trebuia si de atunci mi-e frica de mor.
Vineri am tras o sperietura zdravana si am ajuns la matern.Noroc ca a fost doar paranoia.Sa va povestesc:joi am umblat ca nebuna prin oras,pe jos, la cumparaturi si am intrecut orice masura.Am batut tot orasul prin magazinele de copii am cumparat o perdeluta draguta in camera la bebe si uite asa la un moment dat mi-am dat seama ca nu mai pot umbla.Mi-am sunat sotul sa vina sa ma culeaga de pe drum.Toata noaptea nu am inchis un ochi fiindca bebe se muncea intruna.Vineri a continuat in acelasi ritm asa ca mi-am sunat doctorul si surpriza:era plecat din oras si se intoarce pe data de 12.Zic nu-i nimic stau cuminte in pat ca trece, dar vine sotUl pe la 6 acasa si ma pun sa pregatesc masa cand simt o scurgere de lichid.Am incremenit.Am mers la baie si era de culoare maro cu mici coloratii mai inchise la culoare.Ies din baie si ii spun sotului :hai la matern.Saracul ce socat a fost, nu mai gasea nimic iar eu ma gandeam ca nu am bagajul facut ca bebe este mult prea mic si umblam ca teleghidata.Ajunsa la matern le spun asistentelor ce simptome am si ele imi spun ca am pierdut dopul gelatinos si ca ma interneaza.Ma lovit plansul.Dar in mintea mea tot repetam e prea devreme, e prea devreme si le spun asistentelor:cum sa ma internati asa fara consultatie va rog sa chemati doctorul de garda sa vada ce e cu noi.Va dati seama voiau sa imi faca internarea asa fara consult si probabil dupa ce eram instalata vene cineva sa vada de mine.Norocul meu ca am fost pe faza si am insistat sa vina doctorul sa ma consulte fiindca ele deja voiau sa-mi faca fisa de internare.Intr-un final a aparut si doctorita,plictisita rau, care m-a consultat si mi-a spus ca nici vorba de dop gelatinos, colul era inchis si scurgerea se pare ca era asa fiindca am racit putin.Stiti cum am iesit pe usa ca un vartej si nu m-am oprit pana in bratele sotului unde am izbucnit in lacrimi, speriindu-l pe saracu'si mai rau.Am promis ca voi fi cuminte si voi sta in pat la caldurica pana cand va fi momentul.
Oricum primirea de la spital mi-a confirmat temerile ca acolo e indiferenta cam mare.
V-am umplut capul destul cu povestile mele.Acum va pup si pun majoretele la treaba pentru fete ca nu se stie cine ne ia prin surprindere

32+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut burtici si noi mamici,
Tzuna bine ai revenit,
da' grabita a mai fost Maria sa te vada,
pacat ca nu a ajuns medicul dar noroc cu moasa.
Nu stiam de masajul la glezne, cred ca si printesa mea le-a avut asa, dar habar n-am avut ce trebuie sa ii fac. Dar sa stii ca acum e bine.
Ei totul a trecut, acum aveti timp sa va bucurati una de cealalta.
Multa multa sanatate si te mai asteptam cu vesti.
pt fetele care urmeaza,
ma simt mandra ca o sa pun majoretele la treaba aproape pentru toate din voi, ca eu o sa nasc printre ultimele.
Va

Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Fetelor, mi se pare mie sau am vazut inca deschisa odiseea 25?
Stie sa inchida cineva subiectul ala?

Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Tzun abine ai revenit acasa cu comoara ta de fetita...am vazut-o in poze e o scumpa....refacere usoara si sa stii ca esti un exemplu pentru noi toate...multumim pentru gandurile impartasite si ma bucur ca te-au lasat atat de repede sa pleci acasa...inseamna ca sunteti sanatoase amandoua

Ditu felicitari

Acum majorete pentru urmatoarele fete

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Ela ce frumos este rozul ....iar piticutii sunt tare dragutei....totul arata bine asteptam si o imagine per ansamblu dupa achizitionarea aparatului...am vazut si sacul de dormit tare dragut..

Noi ieri am avut o zi plina...am golit de mobila camera bebetzei si am carat mobila la Slatina la ai mei...nici nu va inchipuiti cate tampenii se strang intr-o camera.....m-am ingrozi...am avut casa vraiste...dar acum camera e libera si saptamana asta se vor apuca de amenajat

O sa pun poze cu tapetul pe care-l vom pune pe pereti

Noi nu prea am dormit deloc azi noapte...cum zicea cineva o fi de vina eclipsa de luna......am maini si picioare umflate si de ieri nu mai mananc cu sare deloc pentru ca ma dor foarte rau

Pupiccei

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Am uitat de semnatura...ieri am facut 34 saptamani

O duminica linistita si cat mai multa odihna daca puteti

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor, mamici si viitoare mamici,

Noi suntem acum bine acasa.Puiuta mananca bine, o mai trezesc eu daca trec 3-4 ore.Cred ca a pus ceva pe ea, a facut si falcute.

Eu ce sa spun , tot cam obosita sunt.Durerea de cap m-a mai lasat, mai simt doar un pic urechile infundate si uneori o vaga durere de cap.Ce sa zic, sper sa n-aveti parte de efecte din acestea, de la rahianestezie.In rest, operaratie e bine, uterul s-a retras in totalitate si am pierdut si vreo 8 kg.Insa, asta conteaza cel mai putin acum.Importanta este Alexia si vreau s-o vad mare si sanatoasa.

O sa pun si eu poze in album, nu prea stiu cum, ca n-am pus nici cd eram insarcinata.O sa-l rog pe sotul meu sa ma ajute.

Fetita e cumintica, nu plange nici la baita, doarme, mananca, suntem multumiti de ea.
Maine vine dc pediatru sa ne vada.

Mai revin cu vesti!!!Multa bafta tuturor mamicilor, mult curaj si rabdare!

AIIA sa dai un semn, sa-mi zici ce face bebe?Daca ai laptic acum si daca e mancacios?

ADIna, o mamica fericita!!!!!!!!!!!!!!

adina 34ALEXIA

Mergi la inceput