Mamici de martie - aprilie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
karra80 spune:
FELICITARI DITU sa-ti traiasca bebelusa sa creasca mare si sa fie sanatoasa.........refacere rapida si cat mai putzin dureroasa.
Sunt curioasa dupa luna plina si dupa eclipsa cine ne face o surpriza
Karra 38+ 4 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
gabdyd spune:
Felicitari Elyanne ,bravo pentru nastere, jos palaria, te asteptam cu impresii.
Felicitari si tie Ditu , ce draguta ai fost sa ne anunti chiar tu cand nasti, bravo si tie.
Sa va traiasca la amandoua bebelusii, sa fie sanatosi, frumosi, voiosi, si cuminti.
Noi suntem bine, am avut doua zile grele cu mers mult si stres si contractii multe, am luat in sfarsit gynipral ca nu se mai putea iar acum sunt suparata din cauza unor minciuni oribile pe care le pot spune unii, imi vine sa sparg ceva dar imi dau seama ca nu trebuie sa ma stresez asa tare pentru asemenea oameni, care mai devreme sau mai tarziu isi vor primi rasplata pentru nimicniciile pe care le fac.
Am fost prin Bucuresti, aglomerat si agitat ca intotdeauna, la iesire am intrat in Carrefour, am fost asa socata. Asa de mult s-a schimbat magazinul si din pacate nu in bine. Eu nu mai fusesem de cateva luni si ... sunt asa dezamagita. Nu am luat decat paturici absorbate Happy cu 7 lei si absorbante pentru san Nuk cu 15 lei. Sunt bune oare, voi le-ati incercat? Vedeta serii a fost o masa super de joaca pentru printesica mea (macar de-asta au inca), la care nu am putut rezista.
Va pupic, ma duc sa ma bag in pat sa imi intind oasele. Iar am auzit pocnituri prin burtica. Abia astept sa ajung la ecograf.
Va , aveti grija de voi,
pentru fetele care urmeaza la spectacol
Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003
tzuna spune:
Buna fetelor!
Felicitari tuturor mamicilor si multa sanatate si lor si bebelusilor.
Noi suntem bine. Am fost externate ieri la ora 13. Maria a facut icter si-i cam greu cu papica. Mai nou am ales sa-i dam completare cu lingurita din laptic tot de-al meu. Functioneaza oarecum.
IEri noapte ne-a fost greu ca nu a mancat mai deloc, nici eu nu aveam lapte. Din disperare i-am dat lapte praf. Initial cu lingurita si au apucat-o gazele. A plans pana la 4 dimineata. Si in final i-am dat cu sticluta. Oricum ei sunt obisnuiti cu sticluta din maternitate.
Deci Maria Teodora s-a nascut asa cum am vazut ca ati scris pe listuta Miercuri 28 febr. ora 16.20. A avut 3350g si 52 cm, scor 9. Din cauza ca nu a avut loc in uter are piciorusele putin strambe din glezna dar facem masaj si va fi bine.
Am avut noroc si am nascut cu moasa de la curs. A fost super draguta si ea si celellate 2 moase. Datorita moasei de la curs mi-am pupat fetita imediat dupa ce am nascut-o. Medicul meu nu a ajuns decat atunci cand iesea placenta. Fetita a scos-o medicul de garda, dna Militaru, o femeie extraodrinara. Medicul meu nu a ajuns la timp din cauza ca lucrurile s-au precipitat si de la dilatatie 5 am ajuns la dilatatie 9 intr-o ora . Maria s-a nascut la dilatatie 9 si mi-a rupt colul de grabita ce-a fost. Broderia de dupa a durat fix o ora asa ca mi-e frica sa vad ce-i pe acolo. Dar e adevarat ce se spune ca uiti tot (sau macar o parte cand iti vezi copilul).
RALUALEXANDREI - a fost super draguta si m-a sunat de mai multe ori. Tot ei ii voi trimite niste poze cu fetita sa le puna pe grup.
Nu va pot scrie mai mult ca nu pot sta pe scaun.
Nici mesajele voastre nu le-am citit.
Va pup pe toate si curaj.
tzuna spune:
nu reusesc sa pun poze si nici adresa Adndrei nu o am. Daca imi trimiteti una dintre voi adresa de mail vi le pun maine.
Sper sa reusesc sa citesc zilele astea ce ati mai facut. Am simtit ca ati fost alaturi de mine.
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Va multumesc de primirea calduroasa.
Felicitari celor doua proaspete mamici, Elyanne si Ditu - va doresc bebei sanatosi, mincaciosi si cuminti.
La noi tot nici un semn. Pai la ce vreme e pe aici, cred si eu ca bebe nu se grabeste sa iasa afara.
Va pup,
Lili cu burtica de 40s + 3z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
tzuna spune:
Fetelor am citit asa in mare mesajele voastre. Am plans cand am vazut ca toate m-ati incurajat.
Le felicit si eu pe proaspetele mamici : SELENE, OCRAINIC, GABI78, KRISSY SI ELYANNE.
ELYANNE- abia astept sa ne plimbam in parc.
ralualexandrei spune:
Gata am pus pozele in albumul bebeilor si in albumul Tzunei daca am facut ceva ravagii p-acolo,Roxanici o sa ma ierte,....sper .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxygeo spune:
Buna seara la burtici!
Felicitari noilor mamici, multa sanatate si fericire alaturi de bebeii lor!
Evident ca avem majorete in program pentru urmatorii bebei...
io raportez o stare generala destul de proasta, de dormit noaptea nu ma pling, pentru ca in ultimul timp am dormit bine, dar spre disperarea mea s-au intors greturile + varsaturile, si de ieri iar am dureri de burtica, de frica am stat cuminte toata ziua...azi a fost mai bine, doar bebe ce a fost mai lenes si mi-a mai dat emotii in plus...pina marti cind mergem la control mi se pare ca mai e asa de mult.....
hai ca m-am vaitat destul...
Va pupic si asteptam vesti de la proaspetele mamici!
Roxygeo 32+
elpower spune:
Tzuna, ce bebe frumusel si ce mamicuta mandra!
Eu, ca deobicei, nu am somn. Asa ca am facut cateva poze cu camera si le-sm pus in album. Pt patut mai trebuie sa iau tur de pat si carusel muzical, asa ca acum sunt provizoriu puse scutecele roz si o paturica.
Culoarea de pe peretii camerei era proiectata sa fie caramizie, dar cum copilul meu voia sa fie fetita, a iesit roz. I-am si spus zugravului atunci ca sigur va fi fetita. In catalogul din care am ales pigmentul, era cu totul alta culoare, dar noi oricat pigment am pus in vopsea, nu am reusit sa ajungem la ea. Si nici nu ne-a trecut prin cap sa incercam doar cu putina vopsea, avand in vedere ca in camera mare a iesit exact culoarea din catalog.
Dar pana la urma, bine ca e fetita. Acum e exact camera de fetita, ce sa mai!
Sa-mi spuneti daca vi se pare obositor fontul asta, ca il schimb.
Pupici si somn usor!
Editez ca uitasem de semnatura.
Ela in 36s+7z cu Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
carmen94 spune:
moooama ce de ati mai scris!!!!!!
hai sa incerc sa va raspund pe rand....
BiancaM.....stai linistita ca si sfaturile tale mi-au fost de folos.cu ceva zile in urma am avut probleme si cu conspitatia.
Lili_g............mi-am cumparat si ceai de coada soricelului.pana sa-mi cumpar am facut bai de sezut si am pus comprese cu coada calului(am citit ca e bun)m-a mai calmat putin.
Lili_B.........bine ai venit!si eu sper sa se incalzeasca timpul pe la noi ca deja m-am saturat de zapada!
LuizaS.....merci de sfaturi.ti-as fi trimis si un pm,dar vad ca nu il ai activat.
doina.todor.......uite ce am gasit aiciwww.protv.ro/stiri/social/asigurare-de-viata-inedita-cu-ajutorul-celulelor-stem.html" target="_blank">celule stem
ELIANA....refacere grabnica!sa-ti traiasca baieteii!!!
martutza.....bafta ptr.luni!te asteptam cu vesti bune!
aiia.......bine ai revenit acasa si printre noi ca mamica!
Ditu.......felicitari ptr.fetita!!!!
elpower......cu atatia pitici sa vezi ce se umple camera cand va veni si pitica ta!
tzuna......ma bucur ca sunteti bine!
eu fug acum la somnic ca aici e ora24.promit sa intru maine sa vad pozicile din album.
va pupic pe toate!odihna placuta !!
Carmen 33cuDarius