Mamici de martie - aprilie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

DITU......hai ca numai ai mult....... si baftya multa

Karra 38+ 4 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna seara la mamici !![bis]

FELICITARI TUTUROR PROASPETELOR MAMICI, MULTA SANATATE LA PRICHINDEI SI FERICIRE

Noi suntem bine, avem ceva probleme cu colicii dar incercam sa le depasim cu ceai de colici si cu sab simplex....am inceput sa papam usor usor si de la san, dar mai luom si biberonul ca suntem cam puturoase sa tragem atat de tzatzica cat sa ne saturam.
Operatia aproape ca nu mai doare....dar inca o simt mai ales cand ma dau jos din pat.
Azi am profitat de vremea frumoasa si am fost la cumparaturi cu sotul si apoi 15 min in parc pt ca ne deprimam rau in casa....asta e.....pana ne obisnuim .....mai si plangem.....
Ajutor am din partea mamei foarte mult, fara ea nu stiu ce m-as fi facut....ea face mancare, ea spala, ea calca, ea face curat.....si mai sta si cu aia mica sa mai trag eu cate un pui de somn

Fetelor mi-e asa de dor de burtica.....parca sunt nebuna
Mi-e dor si sa stau cu orele sa citesc ce mai scrieti voi.....
mai e un pic si ne intalnim toate la bebei de martie aprilie

Am citit printre randuri cateva pagini dar nu am vazut nici un mesaj de la mada_rozz, voi ce stiti de ea??? e bine, nu??

Va pupacesc pe toate pe burticute.....bucurati-va de aceste ultime zile cu bebeii in burtica ca dupa aia o sa va fie dor

Andreea cu printesa Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am uitat AIIA bine ai venit si refacere cat mai rapida....mult laptic ...si un bebelus cat mai cumnite

Karra 38+ 4 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

SHERBI nici azi nu a avut mandra mea nici un gand, deja m-am saturat sa tot zic maine, si maine sa devina poimaine si tot asa de vreo doua sapt;
sa vedem cine ne-o mai ia inainte ca vad ca creste nr. gravidelor cu bebici puturositi care se simt atat de bine in burtica...

HAI MAMII DITU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Felicitari ELIANA. Refacere rapida.

Bun venit pe lume lui ANDREI si MIHAI!

Eu sunt cam stresata pentru ca ieri si astazi fetita mea s-a miscat cam putin desi de obicei este foarte vioaie. Pana si sotul meu, care este un tip extrem de echilibrat, m-a intrebat imediat ce s-a trezit "A miscat Mariuca?" si cand i-am spus ca nu a fost de parere sa mergem la urgenta. Iar reactia lui m-a panicat si mai tare.

Oricum este normal? Cand ar fi cazul sa ma ingrijorez si sa fac ceva?

Va pup!

Valentina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiia spune:

Am vesti proaspete Ditu a nascut o frumoasa fetita de 3350 g,51 cm,apgar 9.
Felicitarii sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Refacere usoara si o asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ditu felicitari, refacere rapida
sa iti traiasca comoara sa fie sanatoasa si fericita

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Val poate fi o etapa in dezvoltarea ei, creste si deja nu mai are loc suficient, se poate sa se fi intors intr-o pozitie care sa nu iti permita sa o simti asa bine , dar pt linistea ta poti merge la un control sa ii asculte bataile inimioarei
sunt sigura ca ve-ti fi ok , nu mai sta stresata ca se transmite si printesei

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

ditu, felicitari pentru bebita, sa fie sanartoasa!

kmi, doctorita ta ce zice? Presupun ca ar putea sa-ti induca nasterea daca bebe intarzie prea mult, nu?

38 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bravo tie Elyanne! Gemeni si nastere naturala! Ce bine ca s-a putut asa! Sa va traiasca bebeii si sa va bucure in fiecare zi!

Felicitari Ditu! Sa fiti sanatoase, cuminti si papacioase!

Mai bagam si o galerie pentru cele care urmeaza!

Noi raportam o zi plina de treburi. Am reusit, in sfarsit, sa aranjam camera fetitei. Eu mai mult cu indicatiile si mama si sotul s-au ocupat de restul. Eu am lipit figurine pe pereti si am mai facut ceva retusuri. Nu am rezistat si am lipit si pe patut 2 pitici. Avem o camera cu muuulti pitici!Mai trebuie sa iau tur de patut si carusel muzical. Am vazut unele, dar nu mi s-a lipit niciunul de suflet, asa ca mai caut. Sper sa-mi dea timp si sa nu fi asteptat doar sa facem camera ca sa vina. Eu mi-as dori sa mai stea cel putin doua saptamani, daca nu vrea sa astepte pana la termen.

Hai ca m-am indragostit de fontul asta si scriu numai cu el!

As vrea sa luam si un aparat digital de fotografiat ca telefoanele nu scot cine stie ce poze si atunci poate pozez si eu camera. Sunt asa incantata de ea!

Va pupicesc si inca odata curaj si sanatate tuturor!

Ela in 36s+6z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput