Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Liliana, multa sanatate Laurei!

Bun venit Melisa!

Si Bianca vorbeste muuuuuuul, dar nu in ore, ci inainte de ore. Mi-a zis invatatoarea saptamina trecuta, ca Bianca in fiecare dimineata are de povestit, inainte de a intra in clasa, cele !100 de lucruri f importante!"

Si noi abia asteptam vacanta, pt ca iar vor organiza o gramade de excursii cu Hort-ul!

Maine nu au scoala, merg la "Musik Messe". Apoi, dupa amiza la o aniversare si miercuri la alta. Cu alte cuvinte, de saptamina asta a cam intrat in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna,sunt si eu mamica de fetita clasa I.Merge destul de bine si la rom si la mate.
Am si eu o intrebare si rugaminte totodata:stie cineva unde pot gasi niste teste sau fise de lucru la matematica(un site daca se poate),merge un picut mai greu matematica si as vrea sa-i dau de lucru in plus.
mersic.

Edith23+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

"Taedi" incearca la
http://www.didactic.ro/index.php?cid=disciplina&did=19&what=planuri&type=1
sunt teste pentru mate, romana, stiinte, chiar si pentru religie am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

taedi si alina v-am adaugat pe listuta , bine ati venit printre noi !

Taedi poti incerca si culegerea de la Paralela 45 '' Mate 2000 6/7 pentru clasa I '' sau ''Culegere de matematica I - IV '' de Calugarita

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Mersi mult fetelor,ma-ti ajutat mult.O zi buna si numai bine.

Edith23+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cum se descurca boboceii cu problemele de mate la care rezolvarea e formata din 2 intrebari? una care tb sa o formuleze si alta deja enuntata in pb.?

Ca la noi e JALE!!! Tot we m-am chinuit sa-i explica si cand ziceam ca in sfarsit a inteles, iei, la tema SOC, habar n-avea, parca nici nu le facuse. Era sa mor acolo.....cu o zi inainte le intelese (dupa munci istovitoare) si ieri aflu ca m-am strofocat degeaba, ca tot habarnista e. Eu nu mai stiu ce sa fac. Vreau sa o sun pe inv sa o scoata la tabla si sa-i mai explice ea, ca poate eu si tac-su nu i-am explicat pe intelesul ei. Parca nu-i sta capul la pb.

Adevarul e ca e istovita. A slabit, are cearcane, se vede ca nu mai poate. Bag niste vitamine in ea, dar cred ca si astenia asta de primavara isi spune cuvantul. Si lectii prea multe.....

Mai avem o saptamana si un pic......abia astept VACANTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

April la noi problemele astea le-a inteles chiar l-a laudat invatatoarea ca are cap de matematician.
O sa vezi ca dupa cateva zile de practica cu aceste probleme va jongla cu ele cu usurinta.
Insa a inceput sa scrie urat . Acum are deja dexteritate, scrie repede , corect dar depaseste spatiile intr-o veselie .
Abia astept caietul tip II, poate acolo isi va reveni ne mai fiind ingradit de liniile verticale.

Si eu astept vacanta dar in mod cert va fi cu teme.
Si daca acum abia incepe oboseala stai sa vezi cearcane pe la sfarsitul lui mai cand o vor duce numai in dictari si teste

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna ziua fetelor si multumesc foarte mult pentru interesul acordat.
Eu personal sunt la "gr. mica " pentru discutiile pe forum .
Zilele acestea trec cam repede pentru mine si nu am avut timp sa rapund ," eleva " mea imi "serveste " una calda doua reci in ultimile zile , ma refer la lectii , dar cred ca si eu cer cam mult de la ea sau cel putin asa imi reproseaza apropiatii.
Sper la ' desteptaciune ' mai multa dupa vacanta ca suntem foarte obositi .
raspuns pentru Cristina - Melisa invata la Ada School
va pup..

alina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

April, Victor a inteles pb. astea.

La ei, invatatoarea are alt sistem: corecteaza numai primii 5 care termina de rezolvat pb. Si din graba, mai greseste.
Si daca are un exercitiu cu 5 operatii, si a gresit-o pe a doua, deja i s-a dus tot rezultatul.
Oricum intotdeauna termina cu 'FB' in primii 5 cel putin o problema.
Dar el ar vrea sa le termine in primii 5 pe toate 3, si se supara, si plange.

Am vb. cu invatatoarea in ideea ca important e sa rezolve corect pb., nu neaparat sa termine printre primii 5, si mi-a zis ca vrea sa incurajeze competitia, si ca foarte bine ca se streseaza ca nu termina in primii 5.

Oricum, asteptam vacanta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Si eu am constatat de muuulte ori.... ca vorbesc singura, adica pe moment cred ca a priceput, dar a doua zi SURPRIZA! si o iau de la capat cu o tona de rabdare in dinti.
Dar cam asa e la mate' trebuie exercitii zi de zi.
Si invatatoarea noastra incureajeaza competitia, la romana de ex. face niste concursuri pe echipe, de format propozitii cu un anume cuvant si e tare trista daca pierde echipa lor.

Am mare incredere in ea si ii tot repet ca nu poate sa fie buna la toate, ca fiecare copil straluceste intr-un anume domeniu si basta.

Azi au Winners-ul la matematica , la romana din 16 intrebari a gresit la 2.

Ce bine ar fi sa fie de maine vacanta!

Mergi la inceput