Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fetelor, sunteti pregatite de trezirea mai devreme cu o ora? Noi ne chinuim si acum cu trezit, nu stiu ce facem saptamana viitoare .....

La scoala, la ed. fizica trebuie sa invete sa sara coarda. A mea mandra nu stie, dar cica tb sa o invat eu ....atunci sa vezi.....cum mai dau jos kg .....abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by april

Fetelor, sunteti pregatite de trezirea mai devreme cu o ora? Noi ne chinuim si acum cu trezit, nu stiu ce facem saptamana viitoare .....

La scoala, la ed. fizica trebuie sa invete sa sara coarda. A mea mandra nu stie, dar cica tb sa o invat eu ....atunci sa vezi.....cum mai dau jos kg .....abia astept

Aoleu, am uitat ca se schimba ora:-( Simbata asta, sau cind?
April, las ca face bine la sanatate miscarea:-)
Lala, multumim pt gindurile bune si vi le intoarcem si noi!

La voi cum e vremea, ca aici e asa de frig si plua si mai si ninge.....brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Mai ce de copii cuminti si constiinciosi!
Noi suntem in vacanta fortata de o saptamana si pana dupa vacanta oficiala de Paste, Laura a facut mononucleoza, ieri am iesit din spital, asa ca facem lectii acasa. Sunt oarecum ingrijorata c-o sa-si iasa din ritm. Citeste destul de cursiv, scrie f. bine dupa dictare, la copiere mai greseste, fie mai scrie cu litera mica dupa punct, fie mai mananca vreo litera, la mate ne "chinuim cu adunarile si scaderile pana la 30 fara trecere peste ordin.
Important acum e sa se faca bine.
va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multa sanatate Laura sa te faci bine repejor !

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Liliana, sanatate multa Laurei.
Stai linistita, o sa recupereze la scoala.

Andreia, in Bucuresti ploua-ploua si bate vantul, nu se mai termina ploaia...

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Liliana,

Multa sanatate fetitei tale! Eu am avut scarlatina in clasa I si am lipsit in primul trimestru mai mult de o luna, poate 6 saptamini. Si am recuperat f.usor. Cel mai important este sa se faca bine.

Noi asteptam evaluarea pentru trimestrul II, pe care trebuia sa o primim la sfirstul lui februarie, dar profesoara lui Antonia a fost bolnava o luna si nu a putut sa o faca. Ca urmare inca lucreaza la "buletin". Mie mi se pare ca a facut progrese mari, sint curioasa care va fii si parerea profesoarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

BUNA ZIUA FETELOR !
Sunt mama de eleva clasaI , MELISA si avand in vedere ca a trecut peste pregatitoare si a invatat alfabetul la scoala nu se descurca rau,dar dupa cum spunea cineva mai sus ,daca nivelul clasei este superior asta creeaza probleme .
MELISA mea a vrut la scoala neaparat desi avea doar 6 ani si 3 luni
si cu ocazia asta vreau sa 'votez ' si pentru inceperea scolii la 6 ani.
Problemele noastre sunt legate de graba, nu citeste intotdeauna corect pe silabe dar la mate nu avem probleme. Consider ca au foarte mult de invatat ,de exemplu in cursul saptaminii nu facem decit sa citim (suntem la sc. particulara pana la 18 seara)dar lectiile de la sfirsitul saptaminii sunt apr. 4 fise la mate si 2 la abc si ne ocupam timpul cu lectiile si ma enerveaza si nu am rabdare si mai fac si crize (sunt o mama reaaaaaa).Nu am reusit sa -i impun un program de lectii sa facem simbata dimineata ,gaseste tot felul de motive ,face pp, face kk, si aici recunosc , este vina mea dar la scoala este OK ,cel putin asa reiese din caietele ei.
MULTA RABDARE MAMICILOR DE CL.I

alina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

bun venit alina si melisa

las' ca toate avem pb mai mari sau mai mici cu boboceii.....sa vedeti voi ca anul viitor va fi mult mai usor....sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Aha...sigur va fi mai usor, ne-asteapta caietul de teme ptr. vacanta

Am citit eu pe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=84010&whichpage=1

Fiica-mea vorbeste la ore si a fost schimbata cu un baiat acum sa nu mai barfeasca asa mult.
Vorbeste si acasa intruna, protesteaza la exercitii!

Cica sunt si copii care "canta" la ore, asa ceva... m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, la ce scoala e Melisa ?

Referitor la copii vorbareti, cred ca sunt si obositi.
Victor cand e pbosit, devine si neastamparat.

Mai sunt 2 sapt. si vine vacantaaa! si Iepurasul !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput