Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Buna, mamici de bobocei! Vin si eu cu o intrebare: unde se afla testele date la cangurul pentru clasa I? Pe site am gasit numai de la clasa a II-a in sus. M-am uitat la cele de cls. a II-a si drept sa spun, Deiu are aici teste mai grele. Dar as vrea sa i le dau pe cele de clasa I.

Aici se dau teste specifice gradului de dezvoltare pe care trebuie sa-l atinga in first grade (clasa I). Mai ales acum, ca a mai ramas doar o luna de scoala, testele s-au inmultit. Dar vad ca el nu se plinge deloc, ba mai mult, ia peste 85% la toate. Pina acum lua numai 100% si peste, acum vad ca a obosit si el un picut si a venit si cu 85% la un test.

Oana Gabriela, ma mir ce spui tu ca nu fac scoala cu picii de clasa I, pentru ca aici chiar se face serios. Pe linga toate testele pentru a vedea la ce nivel de invatare au ajuns, mai au si spelling bee - concurs de spus pe litere al cuvintelor, engleza nefiind o limba fonetica. La asta nu-l voi impinge prea tare pe Deiu sa se duca, pentru ca este un timid din fire si chiar el a zis ca nu vrea la concurs.

Scoala usoara in ultima luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi am asteptam vacanta.

1 iunie am serbat-o cum se cuvine cu 3 petreceri: serbarea Abecedarului la Martisor (casa memoriala Tudor Arghezi), petrecerea de la cresa unde Anca a fost in elementul ei + petrecerea organizata de firma unde lucrez la un loc de joaca ptr copii.
Mari petrecareti crestem, s-au simtit in elementul lor la toate petrecerile.

In weekend am fost la bunici si Victor vroia sa ramana deja in vacanta.

Sambata merge intr-o excursie cu after-school-ul la Slanic Prahova, iar pe 15 iunie dupa serbarea de premiere plecam la Disney la Paris.

Asa ca pe lg. faptul ca asteptam vacanta, asteptam si excursia din Franta.

OanaGabriela, felicitari Antoniei ptr spectacolul de balet.

Nici in Bucuresti nu se mai dau coronite, cica s-a optat ptr un invatamant care sa stimuleze toti copii, si faptul cu coronita i-ar cam discrimina.
Am dat bani sa le cumpere carti ptr premiu, decat diploma e din partea scolii.

OanaGabriela, Helbi, am inteles ca e o propunere si in Ro sa prelungeasca anul scolar din 2008 pana pe 30 iunie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gata, am terminat si clasa I ...neoficial
Am avut serbarea Abecedarului , au fost extrem de emotionati dar si foarte fericiti la sfarsit cand au primit diplome si premii.
La noi au avut toti coronite de flori in care a fost prinsa litera pe care o reprezentau.
Maine primesc si carnetele de note, am terminat clasa I cu media generala FB , avand in carnet numai calificative de foarte bine la fel ca si la toate evaluarile finale.
Sunt extrem de multumita de el

De joi suntem in vacanta ( neoficial )

Vacanta placuta la toti boboceii si sa ne vedem sanatosi la toamna , cu forte proaspete pentru un nou an scolar

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari tuturor boboceilor care deja incheie primul an din viata de scolar!

Noi mai avem inca 6 saptamini, si, desi prea multe nu mai fac, tot trebuie sa mearga la scoala Vad ca le mai da si lor teste la germana........la mate inca nu am auzit-o de teste in ultima perioada.

Noi am azi fost si am cumparat o bicicleta mai mare si e tare fericita! A facut citeva ture bune pe linga casa!

Din sapt. asta mai are scoala doar maine, ca joi si vineri sunt liberi. Vineri merge la o alta aniversare la bowling, iar pe WE, daca vremea tine cu noi, mergem la piscina unde a fost ea ieri cu Hort-ul si de unde am vazut niste poze f frumoase pe net.

Mai fetele, voi intrati in vacanta, si eu cu cine ma mai conversez ?! Mai ramine careva pe-acasa, sau deja plecati in concedii?

Apropos, pe unde isi vor petrece boboceii vacanta? Noi sper sa ajungem in tara si...la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Felicitari la toti absolventii clasei I .
Sa creasca mari, frumosi, destepti si sa aiba mult noroc!

Siminaf

Asa am crezut si eu, ca la o scoala particulara si cu pretentii fac mai multa carte. Dar daca compar cu ceea ce aud de la voi, nu prea au facut. Probabil ca depinde f.mult de programa fiecarui sistem de invatamint, in final pina la sfirsitul liceului, toti copiii fac cam acelasi lucru, dar in periode diferite. De exemplu scoala lui Antonia merge dupa sistemul de invatamint din Franta, si nu din Canada. Din putinul pe care il stiu si eu, clasa I (care incepe la 6 ani) la francezi se cheama "CP - clasa pregatitoare" si este orientata mai mult pe citit si mai putin pe scris. Clasa II se cheama "CE1 - clasa elementara I", si impreuna cu CP sint considerate "ciclul I". Pe linga toata aceasta confuzie, invatatoarea ei a fost mai mult absenta si au lucrat cu diverse suplinitoare . Deci trebuie sa avem rabdare si sa vedem ce va fii la anul.

Helbi,

Noi venim in vacanta in Europa (Italia si Franta) pentru o luna, si a doua luna de vacanta o va petrece pe linga casa cu bunica.
Si la noi "ploua" cu aniversari si activitati simbata si duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, Oana, e clar ca fiecare programa de invatamint e diferita. Diferentele merg pina acolo, incit in cadrul aceluiasi district de invatamint, scolile iau vacanta si incep scoala la date diferite. Noi mai avem inca 3 saptamini de scoala. Pline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La noi lucrurile au inceput sa mearga mult mai bine. Cred ca problemele au venit din aparitia surioarei. Cred ca a tinut totul in el si noi stateam linistiti ca nu reactiona nicicum, o iubeste f mult, dar cred ca se consuma si asa au aparut problemele.
De ziua lui a primit un ceas cu cronometru si de atunci scrie mult mai repede ca tot timpul se cronometreaza sa vada in cat timp termina.

Oricum asteptam cu nerabdare vacanta.

as vrea sa va intreb daca ii lasati singuri afara? Ca vin colegi de-ai lui sa-l cheme si nu stiu ce sa fac. L-am lasat chiar inainte sa nasc si a mers la un coleg, desi i-am fost spus sa plece din parc si asa m-am speriat de mi s-a facut rau. Dar urmeaza o vara lunga si daca il tin in casa a sta tot timpul pe tv si calculator.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Fetelor, stiti cumva pe ce data incepe anul scolar 2007-2008, noi ne-am bazat pe 15 sept dar aud "voci" care spun 1 sept ceea ce ma ingrijoreaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Fetelor, stiti cumva pe ce data incepe anul scolar 2007-2008, noi ne-am bazat pe 15 sept dar aud "voci" care spun 1 sept ceea ce ma ingrijoreaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

17 SEPTEMBRIE

Mergi la inceput