Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ochi_verzi intrebarile au fost usoare, cel putin baietelului meu asa i s-au parut insa probabil din cauza emotiilor sau a faptului ca nu au fost in clasa cu invatatoarea lor ci amestecati cu elevi de clasa a II a a pierdut prea mult timp cu completarea fisei de raspunsuri, plus numele si adresa . Astfel desi in revista pe care au primit-o in concurs a inconjurat toate raspunsurile la intrebari in fisa de concurs nu le-a '' imbulinat'' pe toate , s-a oprit la 21 cand a trebuit sa predea foaia
Oricum consider ca pentru el a fost o experienta placuta si asteapta cu nerabdare concursul din clasa a II unde dupa spusele lui '' voi fi mi mare si voi scrie mai repede ''

Succes boboceilor tai

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Cel putin a vazut ce este un concurs.
Noi am optat pt a sustine concursul, fiecare in clasa lui.......a fost mai usor pentru ei. Sunt mici!!!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Si la noi la 79 a participat la concurs cine a dorit si a platit taxa, Lia a gresit cel putin un ex. ,cel cu instrumentele muzicale, a considerat ca si bagheta dirijorului e tot instrument...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Deci asa cu Cangurul.

Victor nu a vrut sa participe, e tare materialist, a zis ca "astea sunt premii ?" un canguras de plus si unul din hartie.
In plus, a si inteles ca taxa de inscriere este 950.000, asa ca nici noi nu l-am fortat.
mie mi-ar fi placut sa participe, si eu am fost la Cangurul parca prin clasa a 6-a.

Ei au facut in clasa sapt asta simulari pentru concurs, asa ca a participat si el intr-un fel. Nu gresea la prea multe intrebari.

Kitty, m-am tot gandit la baietelul tau. E o perioada f dificila ptr el acum, ca a trecut de 2 luni pe planul doi.
Cu boroboatele lui cred ca vrea sa iti atraga si atentia.

Vorba lui Victor cu frate/sora mai mica e si bine dar si greu.
Rabdare multa si nervi de otel, iti doresc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc pt. raspunsuri...off,ce sa mai zic...deci puteau participa la concurs toti copilasii care doreau!Fetitza mea a fost tare dezamagita ca nu a fost si ea,eu i-am tras subiectele la xerox si le-a rezolvat pe toate,chiar i s-au parut usurele...ei ii plac f. mult testele de perspicacitate!
De d-na invatatoare sunt f. dezamagita,nu numai din cauza ca a trimis doar 4 copii din clasa la concurs...f.f. rar le verifica temele,le promite ca in ziua urmatoare vor avea dictare si...nimic!Astept cu nerabdare prima sedinta sa spuna si parintii ce nemultumiri au...poate vom rezolva desi ma cam indoiesc!
Voi sunteti multumite de d-nele invatatoare ale puiutzilor sau mai sunt in clase si "favoritisme" din punct de vedere material?

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Eu sunt mai mult decat multumita de d-na invatatoare , sunt incantata iar copilul o iubeste
Favoritisme nu se fac iar in ceea ce priveste criteriile materiale noi ca parinti am stabilit din prima sedinta ca vom face '' cadouri'' la comun , lucru care s-a si executat de Craciun si acum pt sfarsit de an. In felul acesta toata lumea este multumita si nu exista discutii.
Oricum doamna este mult prea draguta, inteleapta si cu mult prea multa experienta pentru a face favoritisme.
Face insa competitie intre copii, se intrec astia mici zilnic sa fie cei mai cei din clasa la romana sau la matematica, sa-i smulga doamnei o lauda pentru munca lor sau inca o nota buna in carnet sau un caiet pus la expozitia clasei.

Asa ca imi doresc sincer sa incurajeze competitia si mai departe ca tare bine i-a prins asta ambitiosului meu de copil ( nu suporta sa fie altul mai cu mot decat el si munceste sa fie in frunte ).

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Are cineva sub. de la mate de la Cangurul? Aici nu se org. asa ceva, si i le-as da si eu Biancai.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Are cineva sub. de la mate de la Cangurul? Aici nu se org. asa ceva, si i le-as da si eu Biancai.

Andreia

Aici vor aparea probabil subiectele :

http://www.cangurul.ro/Cangurul_final1.htm

Andreia de data asta sunt foarte ''vizuale'' subiectele, adica sunt pline de imagini iar reproduse fara aceste imagini nu prea au nici-un inteles

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc mult, Lala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by CristinaT

Multumesc mult de tot. Am priceput si eu pana la urma. Fica-mea a rezolvat problema cu taica-su. Merci mult de tot.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Cu multa placere! Dar...nu ne mai zici nimic de Oana? Ce mai face?

Andreia

Multumesc mult de tot. Eu incerc sa termin facultatea sunt pe ultima suta de metrii, iar la serviciu sunt pe final cu un proiect foarte mare si important. Asa ca nu stiu prea multe ca se ocupa maica-mea. Scuze ca nu pot mai mult. Vorbim mai tarziu

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput