Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV
Raspunsuri - Pagina 12
CristinaT spune:
Multumesc mult de tot. Am priceput si eu pana la urma. Fica-mea a rezolvat problema cu taica-su. Merci mult de tot.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
zana spune:
Am intrat sa urez la toti boboceii care dau Cangurul azi
succes maxim
si
sa auzim doar de rezultate bune!
Va pregatiti de serbarea de abecedar?
camelia72 spune:
Fetelor...am si eu o intrebare:- la "cangurul" este un nr. limitat de locuri pt. elevii dintr-o clasa?D-na inv. le-a zis ieri copiilor ca doar 4 vor merge la concurs iar in cei 4 nu se numara si fetitza mea.Sotul (el a luat-o de la scoala ieri) a intrebat-o pe d-na dupa ce criterii au fost selectati cei 4...la concursul precedent(smart) Georgiana mea nu a avut nici o greseala iar cei selectati acum au gresit atunci.Raspunsul d-nei a fost ca acestora vrea sa le mai dea o sansa sa-si "indrepte" greselile...fetitza mea isi dorea f. mult sa participe si la cangur,mai ales ca era convinsa ca va fi selectata!Eu,una,sunt total dezamagita de criteriile de "stimulare" ale d-nei inv.,Georgi a suferit mult mai ales ca azi,avand subiectele,le-a rezolvat perfect iar cei 4 iar au gresit!
Imi cer scuze ca m-am "intins" dar sunt f. revoltata pe aceasta situatie...!Eu consider ca fiind un concurs particular,deci,cu plata,ar trebui sa participe toti elevii care doresc...la voi cum a fost?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Lala_D spune:
Camelia, la noi au participat toti copii care s-au inscris si au achitat taxa de concurs ...in speta toata clasa 
Copilul meu nu a reusit sa termine toate intrebarile deoarece i-a luat o vesnicie sa isi aduca aminte si sa scrie adresa de acasa 

Din 24 de intrebari a facut 21 si a expirtat timpul trebuind sa predea lucrarea
...e foarte ofticat ...
Asta e , data viitoare o sa fie mai bine ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
zana spune:
Fiica-mea zice ca a avut timp, doar ca a fost neatenta la 2-3 intrebari
si a completat numai numele pe foaia de concurs pentru care va primi un punct, de adresa nu le-a zis nimeni
.
Camelia, d-na in cauza a procedat foarte urat dezamagind copiii in felul acesta, ei oricum discuta intre ei.
Si la noi au participat toti cei care au dorit.
A fost mai mult un joc decat concurs "Cangurasul" asta si rezultatele vor fi sub forma de calificativ.
Inca o experienta in plus.
O zi superba va doresc!
april spune:
La noi invatatoarea le-a spus de concurs doar copiilor, asa incat atunci cand si-a adus aminte Andrada mi-a comunicat si mie ca exista un concurs si ca daca sa mearga sau nu...era deja prea tarziu, se terminase inscrierile. La sedinta ne-a comunicat doamna ca 7 s-au inscris la concurs. Multi parinti au aflat doar la sedinta despre ce e vorba. Dupa spusele doamnei, lista cu cei 7 era formata din cei mai buni la matematica. Andrada nu exceleaza la mate, asa ca nu m-a deranjat in mod special lipsa de informare din partea invatatoarei. Insa mi se parea corect sa participe toti copiii (cei care plateau) mai mult pt a se obisnui cu acest tip de test si nu pt rezultat. Dar asta e.
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume
ochi_verzi spune:
Buna, mamicutelor!
Va citesc zilnic, ca-s dascalita chiar la clasa I, dar azi vreu sa va intreb cum vi s-au parut intrebarile de la CANGURASUL MATEMATICIA? ... Au rezolvat tot azi intrebarile de la CANGURASUL IN LUMEA BASMELOR?
Haideti sa va spun ce informatii ne-au trimis noua cadrelor:
Concursul Cangurul se extinde si la clasa I atat in Romania, cat si in alte tari.
Va trimitem doua jocuri-concurs pentru clasa I si alte doua pt clasa a II-a: CANGURASUL MATEMATICIAN si CANGURASUL in LUMEA BASMELOR.
........................................................................
Jocurile se pot desfasura in clasa, in timpul orelor sau pot fi organizate aparte ca sa familiarizeze elevii mici cu atmosfera de concurs national si international.Jocul de matematica trebuie sa se desfasoare in ziua de 18 mai, iar cel de limba materna in aceeasi zi, cu o pauza de cel putin o ora, sau luni 22mai(Jocul "Cangurasul in Lumea Basmelor" poate fi lasat copiilor sa il rezolve acasa cu parintii).In functie de nivalul clasei, timpul de lucru poate fi cuprins intre 30 si 60 minute, la decizia invatatorului sau a scolii.
....................................................................
Copii din clasele I - II sunt prea mici pt. a fi supusi la concursuri complicate, si apoi toti copii, mai ales la aceasta varsta, trebuie sa fie castigatori..........Fiecare problema bine rezolvata va primi 1 punct.Se acorda 1 punct si pentru completarea corecta a numelui in grila.Elevii cu 20-25 puncte vor primi calificativul Excelent, iar cei cu 15-19 puncte vor primi calificativul Foarte Bine, iar cei cu 10-14 puncte, Bine.Nu se acorda alte calificative.
.....................................................................
Corectarea va fi facuta de catre invatatori,foile de raspuns vor fi trimise la Fundatia Sigma, iar rezultatele vor fi comunicate cat mai repede parintilor.
Sper sa va foloseasca aceste informatii.
SA AVETI REZULTATE CAT MAI BUNE!
Va doresc un WE placut si cu vreme frumoasa.
........la noi in scoala au participat cati copii au dorit.......
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
helbi spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Multumesc mult de tot. Am priceput si eu pana la urma. Fica-mea a rezolvat problema cu taica-su. Merci mult de tot.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Cu multa placere! Dar...nu ne mai zici nimic de Oana? Ce mai face?
iuliacm spune:
Cangurul la clasa I a avut loc azi?
Noua invatatoarea ne-a spus ca se va tine luni din cauza faptului ca in scoala va fi o sectie de votare! ![]()
Am crezut ca s-a amanat in toata tara, nu doar la scoala nostra !
Oare mai sunt acceptate lucrarile copiilor daca vor da concursul luni?
Iulia
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by iuliacm
Cangurul la clasa I a avut loc azi?
Noua invatatoarea ne-a spus ca se va tine luni din cauza faptului ca in scoala va fi o sectie de votare!
Am crezut ca s-a amanat in toata tara, nu doar la scoala nostra !
Oare mai sunt acceptate lucrarile copiilor daca vor da concursul luni?
Iulia
Vor fi acceptate pt ca se corecteaza de catre invatatori, iar foile de raspuns trebuie trimise intr-o saptamana in plicul special pe care l-a trimis Fundatia Sigma.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana