Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 24
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Alina esti fericita ca ai dormit pana la 9
..a mea s-a trezit la 7,30, am pus-o pe olitza, apoi am imbracat-o si acum bantuie pe aici dupa ce a papat. Sotzul a zburat pana la cumparaturi, dupa una-alta si printre ele...periutza de dinti, cik a gasit de la Colgate, sa vedem cu ce apare. Nenedent nu era la farmacia aia
.
Anasol, mai zi si tu ceva daca vrei sa nu mai fie liniste. 
Cosmi, tare dulce e Stef
, si imi place ce bine sta el in tricicleta aia, haioasa rau, de unde ati cumparat-o? Nu l-am mai vazut de mult pe baietel, mai ce se schimba ei de la o zi la alta...
Ali, deci asa? Pai i-am dat calciu in ianuarie, acum iar o tura...am obosit deja, sunt foarte hotarata sa-i fac analizele si inainte de vaccinul ROR care e la 15 martie programat. Doar ca trebuie sa merg sa o iau de par pe pediatra...sa-mi dea gratuit, pai eu de cand sunt la ea nici macar Vigantolul nu l-am luat gratis. Cred ca vine aici si vede unde stam si ce zice ea: las ca astia au bani...s-o ia Aghiutza! 
Am uitat sa va zic: iar a facut kka cu cateva firicele de sange , e constipata si plange, or fi fisuri anale sau Doamne fereste ceva mai grav? E a doua oara cand se intampla intr-o saptamana.
Ma duc la ea, sa ne jucam un pic.
Ingrid S si Diana
alin@ spune:
Ingrid, eu zic sa mergi al dr cu ea. E nasol rau cu constipatia asta, si Ayan a avut cateva luni.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
cosmi1975 spune:
INGRID
asa e se schimba copii astia pe zi ce trece....de la un magazin special am luat triciclete , e frumoasa dar lui stefan ii cam atarna picioarele pe jos
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
alin@ spune:
Cosmina, poate ne vedem si noi saptamana asta, sa-l vad pe Stef si altfel, nu numai in poze.
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
alin@ spune:
Saptamana care vine am vrut sa zic
Poze cu noi
acina spune:
Buna dimineata,
Am avut o noapte deja intrata in rutina sculat la 4 matait pana la 5 si ceva...
Azi avem mot la nasi asa ca ne pregatim de petreceri.sau ma rog turta ca aia e la fetite.
Moni m-a dat pe spate Diana cu cate stie ea.
Alinaaa am luat limba din Carrefour aseara si masline.Azi o pregatesc .
Bianca f bine arata ciorbita.
Ingrid eu as merge la dr cu copilul in cazut tau.
Mai bantui putin pe aici si plec la cumparaturi.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
szaboali spune:
gagici...eu numai pe la 3 jumate m-am culcat
acum sunt treaza,Iarina de la 7
dar a stat Mitica cu ea pana acuma
...acum iar da ture dar pe ziua acuma
.
Bianca, a zis Mitica,ca arata
ciorba de burta si ca imediat trage o fuga pana la tine
.
Alin@ uite aici www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070222&ctime=001330" target="_blank">poza de care zicea Moni

,
Si uite www.dropshots.com/day.php?userid=209148&cdate=20070302&ctime=193746" target="_blank">aici e piscinuta lai Angelos ce tare imi plaaaceeee
.
Ingrid
lui Diana, sper sa nu fie nimic grav,si eu zic sa mergi cu ea la nenea dr.
Acina,Anasol,Cosmi

Va las ca ma ca;lareste fata
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
acina spune:
Maraki ce mistoo e piscinaaa, ce de bileee si mult mai colorate.
S-or gasi bile si separat?Ca ma batea gandul sa mai iau .
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii