Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 25
acina spune:
Ali
pt link-ul cu piscina.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
alin@ spune:
Ali, merci de poze. Daca te vedeam la mess asa veneam pana la tine![]()
Ancutza, deci ti-am facut pofta. Sa iasa buna si sa iti faci pofta! Sa-i dai si lui Andre mai! Andre sora. Eu i-am dat si lui Ayan si i-a placut foarte mult!
Cosmi, ne vedem intr-o dupa-amiaza. Mai vb noi!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
szaboali spune:
Alin@
![]()
Acina tu vrei numai bile? Piscinuta o ai? De pe la ce magazin ai cumparat-o? cat a costat? Piscinuta i-o poti duce si la plaja vara?...Scuze de atatea intrebari dar sunt tareeee curioasa![]()

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
silvi_2005 spune:
Un we minunat tuturor!!!
Ali e bestiala poza pusa de tine si eu am primit pe mail cred pictorialul asta. Pupicei Iarinei, tare bine iti papa.
Ingrid nu e bine sa faca asa kk, eu am inceput sa-i dau lui Alain ceva lactoza, cica e naturala si nu da dependenta, pana isi regleaza tranzitul si suc de struguri si de portocala zilnic si e mai bine cu mult.Nu stiu ce scrie pe cutie dar cand ajung acasa ma uit si iti zic, ok? De asemenea ii fac numai ceai de musetel, cred ca edezinfectat tot pe interior
cu miere, laptele de vaca vad ca tare l-a constipat.
Moni, tu erai cumintica rau de tot, eu am fost tare obraznica
si cred ca inca am ramas asa
, pupici.
Giova, scuze dar eu din ce ai postat tu prima data am inteles ca pui lapte praf in laptele de vaca
probabil ca eram prea obosita.Cum mai e Marcolino?
Cosmi, a ter dulce Stafanul, in poza in care tine animalutul acela de pe tricicleta de ureche e mortal, e de revista.
Bianca, mi-ai facut o pofta cu ciorba de burta....asa o fac si eu ca tine doar ca nu las ardeiul rosul in ea la sfarsit.
Eu mai fac si ciorba radauteana,e exact asa dar cu piept de pui in loc de burta tareeeee buna mai e. La ora 13 plec spre casa, abia astept sa imi petrec dupa-masa cu piticotul meu, va sarut pe toate.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
cosmi1975 spune:
silvi
baga reteta pe de a intrrgul te roggggggggggg ca suna super si e mai usor de facut....ciorba de burta papam si noi mai ales cat stam la mare
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
acina spune:
Ali daaaa i-am luat piscina cu ajutorul Danielei(March ) ca atunci cand cautam eu nu era pe nicaieri si ea a fost o draguta si mi-a luat din Ct .Sarumana Marchulina.
Dar gasesti si in metro ca am fost acum vreo saptamana si erau acolo.
Edit: A noastra nu e asa frumoasa ca lui Maraki si are si mai putine bile.De aceea intrebam daca s-or gasi si separat.
uite:piscina
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
Piscina e f ca lumea are 2 inele gonflabile si se poate pune si apa in ea .E destul de rezistenta asa ca nu cred ca va fi o problema sa fie pusa pe nisip (asta o sa vad eu la vara cand mergem la mare).
Are 100 bile .Cate 25 din fiecare culoare.Rosu, verde , galben, albastru.
A fost 210 ron dar la metro vezi ca e la reducere.
Nu ma deranjezi deloc cu intrebarile astea.
edit: Andrei sta in ea dar ce sa zic March spune ca Ioana nu se da in vant dupa ea.I-a placut doar la inceput.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Salutare! Noi ne-am trezit pe la 8 , ca ne-a trezit pispirica!
Eu m-am uitat pe DVD la un film superb a lui Franco Zefirelli "FRATE SOARE,SORA LUNA" . N-AM MAI VAZUT DEMULT ASA CEVA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Ingrid S spune:
Am sunat-o pe pediatra, mi-a spus ca sunt fisuri anale, sa-i dau sirop de lactuloza de 3 ori pe zi, crema de galbenele si sa nu o las nici o zi fara sa faca.
Am intrebat-o si de transpiratie, cik e in regula, glandele sudoripare lucreaza in exces, nu e nimic neobisnuit. Asa ca nu mai mergem la spital.
Silvi, multumesc, astept sa-mi zici ce scrie.
A luat sotzul Nenedent, cik eu am preferinte pt ce e mai scump...las ca un bebe am.
Maraki, am vazut piscinutza, e mortala...sunt convinsa ca ar fi plin de bile la mine in casa...
Ali, faina poza de mess
.
Ma pregatesc sa o scot afara.
Ingrid S si Diana