Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 23
szaboali spune:
Bianca maine dimineata ii arat
poate ma scoate in oras

.
Fetelor cu e magazinul REAL? la noi se deschide luna asta pe 15...abia astept ca ,cu BILLA au dat-o astia in bara
e fix un rahat.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Ali e super magazinul REAL. Ieri acolo am fost asha ca o sa ai ocazia sa o pui pe Iarina in masina
Dupa Selgros, Real e magazinul meu preferat.
si e si aproape..la vreo 2-3 km de mine. Selgrosul e la vreo 10-12 km.
Acolo au si ciorba de burta si poti sa stai sa mananci
Si pizza, pui si de toate
Il duci pe Mitica la Real sa manance o ciorba
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Giova, am vazut filmuletzul dar nu se vede cum trage cu ochiul...ca statea prea departe cine filma. Trebuie sa ii faci o poza, sa fii pe faza cand inchide un ochi ca sigur o sa iasa super poza
la Marcolino.
Noapte buna gagici...care ati mai ramas.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
Felicitari si de la noi pentru Ayan si Bianca ,pentru aparitia lor pe copertele revistelor sunt tare frumosi in poze...Bianca mexicanca
si Ayan cu cravata
...au fost chiar buni de pus .
Am si eu o intrebare pentru fetele care au Baby Einstein...
Am gasit pe iPLAY si vreau sa aduc,am adus acum Baby Mozart, dar as vrea sa stiu care mai e pentru varsta asta ca sunt toate amestecate si Iarina e incantata,cand ii pun DVD-ul nici macar nu respira si sta cuminte si se uita...si apropo tine numai o jumatate de ora?
asa de scurt e si la voi?
Bianca noi suntem mai innapoiati ca nu avem nici macar Selgros...pe voi va tot aud vb despre magazinul asta.Si la Billa sunt caruciaore de alea cu masinuta dar nu am pus-o pe Iarina niciodata ca eram cu cauciorul ei
si statea bine acolo.![]()
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Ali...dupa cate stiu sunt multe filme in Baby Einstein. Eu am adus cateva si m-am lasat pagubasa ca lui Dani mai mult ii plac videoclipurile cu muzica decat filmuletzele
. Deci sunt mai multe...mai cauta. Are si melodii mp3 dupa cate am vazut ca am adus si dinalea cateva.
Noi avem Selgros, Metro, Real, Spar, Profi, Kaufland si in vara se va deschide Auchan. Sunt destule pt un oras ca al meu
Am, avut si Univers`all dar a dat kiks cum va da si Spar-ul ca e pustiu pe acolo.
Gata..
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
szaboali spune:
Vad ca se cara lumea la culcare
merg si eu ca isr fac pe cucuc pe aici![]()
Am uitat sa va spun ca Iarina scoate limba la comanda si o scoate aproape toata
cata o are![]()
Eu mai stau putin sa caut o piscinuta de aia cu bile ca cum mi s-a pus pata...dar nu gasesc...care stiti cam cat costa una si in ce magazin gasesc?
Si cum eu nu am impartit martisoare pe aici va trimit tuturor www.flowerweb.sk/images/jar-frezie.jpg" target="_blank"> cate un buchet de flori
sper sa va placa.
ali
Am implimit un anisor!!!
szaboali spune:
Eu nu am somn ca doar am baut cola
asa ca mai stau treaza...
Mi-am adus aminte ca povesteati ca transpira spiridusii la caput...si Iarina acum a inceput de cand cu maseaua asta ca in rest nu prea transpira...mie dr. ei pediatru mi-a spus ca mai transpira si cand au lipsa de calciu...asa ca de maine ii dau gluconat de calciu ca apoi sigur nu mai transpira si sigur iese mai repede si maseluta aia ca asa am patit si cu dintele nr. 7 care defapt nici nu stiam ca il are
numai am vazut ca a rasarit.
ali
Am implimit un anisor!!!
anasol spune:
netza neatza,ce-i aici,atata liniste?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
cosmi1975 spune:
chiar asa ce i linistea asta????????
sculareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
alin@ spune:
Neata! Cu chiu cu vai ne-a lasat Ayan sa dormim pana la 9, de fapt pe mine, ca pe Gabi il plimba de la 7!
Maraki, unde e fata poza cu piscinuta? Mare labirint drop-ul asta pt mine!
Ali, pupici la Iarina si m-a facut curioasa Moni cu poza de la mess. Ia baga sa vedem si noi!
Gio, matusa lui Gabi mi-a dat idea de pozat cu cravata, am vazut cand am reinceput sa scriu pe forum ca aveti si voi o poza asa. E si mai haios la voi, ca e mai mic
Ingrid, pup Dienuta!
Dana, Mirela,Ana m, Ana S, mai ziceti ceva.
Fug la masa.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"