Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 22
szaboali spune:
Iarina intr-o zi papa cam asa:(adica astazi)
-la 7-8 2250 laptic (depinde la cat se trezeste,
-la 9 jumate o banana in doi timpi si trei miscari, apoi adoarme de la 11 la 13,dar numai cu sticluta de laptic ca altfel nu vrea deci ii mai bag un 100 ml. laptic,
-la 13.30-14 aproape 300 gr. ciulama cu carnita si morcovel,
-la 17.30 iar somnic cu 150 ml. laptic,
-la 19 la trezire 250 gr.gris cu lapte,
si acum la culcare a mai baut cam 180 ml. laptic.
Fata asta a mea ar putea manca si 5 banane pe zi,ma tampeste mai nou ,numai la fructiera ma duce si imi arata banana.Sunt zile in care papa si mar dar zilele alea sunt mai rare.
aaaa... si ca vorbeam de fructe ii dau si kiwi de pe la 8 luni si cu tot cu sambureii lui si n-a patit nimic, ii place sa ii tau felii si sa il tina in mana...iar cand e bucata mai mica la orice fruct ar papa o arunca pe jos.
Locul ei preferat e in bucatarie,din acuza ca acolo stam mai mult si sa vedeti cum imi arata covorul
...e papat anul asta tre neaparat sa il spal si numai de 5 luni l-am cumparat
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Ingrid S spune:
Ali! Mananca bine fetitza ta
, Diana nu suporta grisul, prefera mamaliga, ar manca cat cuprinde, dar n-am chef sa-i dau zilnic.
Ma bag la nani, mi se inchid ochii. Maine o sa am iar musafiri...ocupata, ce mai.
Va
pe toate si o noapte linistita sa aveti!
Ingrid S si Diana
Biancas spune:
Vad ca lumea se culca deja la ora asta, nu se mai sta pe net cum se statea inainte..
Am citit dar deja nu mai stiu ce
.
Am vazut ca Irinadum poftea ciorba de burta si m-am gandit sa ii fac cadou o farfurie virtuala
AICI
Si AICI o poza de ieri cu printul meu.
Ali, Moni, Ingrid..
vad ca numai voi mai sunteti...
Mananca bine Iarina...eu i-am facut lui Dani gris cu lapte cand a fost bb si nu l-a mancat..asha ca nu i-am mai facut. Am si uitat ca exista mancarea asta
, mie una nu imi place...nici orez cu lapte, nici gris, nici mamaliga cu lapte...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
Monica poate nu iti place poza de la mess...Mitica a zis sa o pun aia sa credeti ca e el

Bianca e buna ideea ta cu congelatul dar mie una nu imi place ,nu stiu de ce poate de ce stiu ca e de mai multe zile
...eu ii gatesc cam la doua zile sau in fiecare zi ca imi place sa ii dau proaspat...am si eu fixuri
.
Maraki e suuuppppeeeerrrr piscinuta lui Angelos si plina cu bile tare mi-a placut.
Si mie mi-ar placea una la Iarina

cam cat e de mare? Ca pare destul de mare...
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Ali..de ce crezi ca mancarea la restaurant e mai buna? Deaia ca se face in cantitati mari. Daca pun un sfert de morocv , un sfert de patrunjel,rosie, ceapa si ce oi mai pune...fix pix ce mancare iasa.
Cand pui multe in ea are mancarea gust bun.
Eu folosesc cuptorul cu micorunde in special pt Dani. Pt noi incalzesc pe aragaz ca suntem 3..
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
Ingrid
Iarina nu e foarte incantata de mamaliga dar o papa si aia, eu la grisul cu lapte ii pun si un plic de vanilie in lapte si apoi pun grisul ca fara nu l-ar manca nici ea.Iarinei ii place orice dar sa aiba un gust mai puternic cum ar fi in papica in care pun usturoi sa ii pun sa il simta bine
si in ce ii dau dulce sa se simta ca e dulce
...e ca si mine![]()
Bianca sa sti ca nici Iarina nu a papat cand era pitica dar acum de 3 saptamani am inceput sa ii dau si ii place dar nu exagerez ...numai cate o zi pe saptamana.
L-am vazut pe Dani in masinuta aia
e ceva carucior de la ceva magazin nu? Ciorba de burta poate ca arata bine nu ma pricep ca eu nici nu papa si nici nu fac...Mitica e innebunit dupa ea dar stie ca eu nu prepar asa ceva si nici nu stiu
sa fac si nici nu am sa invat.Daca ii trebuie nu are decat sa ma duca in oras el sa amnance de aia si eu altceva
![]()
ali
Am implimit un anisor!!!
szaboali spune:
aaaa...si papica de seara eu ii mai dau biscuiti cu lapte si ce ii mai place
ii bag cate vreo 10 biscuiti de aia mari
si papa ca sparta.![]()
ali
Am implimit un anisor!!!
Biancas spune:
Ali..da e carucior in magazin. Are centura si copilul se poate lega de scaun. Spune-i la Mitica sa bage un ochi la ciorba mea sa vedem ce zice![]()
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Maine cred ca nu merg la faculta ca nu am chef
, I-am invitat pe finii mei la masa ...Cand au auzit ca am facut ciorba de burta
le place si lor foarte mult. Si felul doi am sa fac niste clatite cu ciuperci, cascaval si sunca, date la cuptor si cu smantana
. Aveam de ales intre snitele si clatite si sotul meu a votat pt clatite
.
Eu sunt solo acasa, copii nu am...asha ca o sa dorm singura la noapte![]()
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Giova spune:
Am venit si noi din oras.
Moni
, sunt de acord cu Irina. N-or stii baietii nostri sa numere sau sa arate partile corpului, dar ferea.... . Marco ori capaceste alti copii de vartsa lor ori ii pupa, depinde.
Al;ina super poza de revista. si marco avea una asemanatoare, dar....cand era mai mic.
Biannca super arata farfuria de ciorba, cu toata ca mie nu-mi place.
eu va
, merg la baita si la somnic, caci si-a facut de cap la restaurant in seara asta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra