Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fata pai tu crezi ca noi stam sa insiram tot ce fac baietii ? Nici nu e nevoie sa ii laudam si sa scriem aici cu lux de amanunte. Noi " face to face" vorbim.
Ana o avea treaba...dar ea oricum intra cand e nevoie sa ne mai traga cineva de maneca sau cand sarim calul...si cum in ultimul timp s-au linistit apele...cred ca sta cu pupaciosul sectei.
Bianca o fi facut ciorba...ce as fi bagat si eu acum.
Astery pe bune dc nu ma apuc sa fac limba cu masline...azi am studiat una in market

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ha ha ca a mai cerut laptic fomista
ALI ce faci mai? Stai in umbra? Ce poza ti-ai tras la mess

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica pai tot citesc din urma ca am la greu de recuperat...as avea si eu de scris cate ceva dar nu am inspiratie.
Dar am vazut pozici cu multi spiridushi,ca tare frumosi mai sunt toti

Iarina nu doarme inca se tot plimba pe aici pe intuneric zici ca o poarta michiduta.

Pana una alta si pana imi vine inspiratia ...stau in umbra

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

merg sa o adorm pe Iarina si revin...poate imi vine si mie i300iratia a

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am culcat fetitza, a sughitat pana cand am pus-o pe burta mea si i-a trecut. Acum stiu metoda, pacat ca n-am folosit-o mai des. Azi la somul de dupa-masa, i-am spus sa strige tata, dar vb incet si ea saraca, tot incet a strigat tata...apoi i-am zis: mai tare ca nu vine! si a zbierat tatatata, ca se aude oricum in babyphone, repede a aparut si taticul .
Am mai vazut poza cu Ayan, superba...
Irino, sa pui cand poti poza cu Mario, vreau sa-l vad. Eu stiu ca si baietii cunosc multe lucruri, nepotul meu la un an stia o groaza.
Ali, in umbra zici?
Moni, am vazut-o pe Dia in cutie !
Ma duc sa pun laptopul la incarcat.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

ALI deci nu numai Dia e obsedata de plimbat pe intuneric! Astia mici vad ca pisicile???
IRINO cum face to face? Ca Mario cu Ioana ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Eu vreau sa o invat cumva culorile . Cum le stie Tibi sa sorteze pe culori (apropo Maraki,Anasebe nu glumea ) asa ar putea sa le stie si ea,numai sa am chef (de fapt si ea sa aiba chef ,ceea ce f.rar se intampla) Eu zic ca cel mai repede invata daca vorbim cu ei,nu neaparat sa ii luam la "ora de invatat . Si am incercat de vreo 2 ori,ceva gen uite "catelul albastru" si "catelul alb" , dar nu statea locului,nu ma baga in seama,facea ture ca de obicei
Mi-am mai amintit ceva: nu mai sta in sac cand vrea sa circule,pur si simplu trage fermoarul in jos si iese din sac si se da jos din bouncer.Inainte era cica imobilizata asa,dar acum ... gata
Si am prins-o si in patutz,cu un picior calare peste margine ,gata sa se dea jos
Nasol rau

Noa gata , merg la nani IRINO ca mi-am laudat destul odrasla si pe ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu ...
Mai fetelor...eu congelez mancarea si ramane prospata.., parerea mea, in special supa o congelez. Felul doi depinde de mancare. De ex azi din chestiile alea ce le-am scris la amiaza cu peste si ficat mi-a iesit 4 portii...una i-am dat-o la ora 16 (maica-mea) una are pe maine si una pe poimaine. Una am bagat-o in congelator sa o am pt zile negre. Luni am sa ii fac alceva de mancare.
Loren si restul...tin sa va anuntz ca Dani doarme in carucior Afara e atuul meu cand nu e cuminte in casa. Plus ca sta frumos in carucior si nu ii trebuie jos. Atunci cand am fost in parc a fost prima oara cand l-am scos din carucior. In rest el sta si eu fac miscare. El face destui km in casa, nu mai trebuie sa faca si afara...deocamdata. Am zis ca pana sta cuminte nu are rost sa il scot din carucior.
Mai citesc si revin...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

No, ca a adormit si printesa acum sa vedem cum stau cu memoria...
In primul rand,Irinutza nu mai stiu nimic de Miri sper sa intre sa ne dea macar un semn.
Silvi

Asa, sa trecem mai departe...am citit ca vorbeati de statul spiridusilor in carucior ,Iarina sta si e foarte atenta la toate detaliile dar daca cumva bate vantul nu mai vrea deloc dar deloc si vrea numai in brate de dormit nici nu se pune problema ,macar sa atipeasca...nuuuuuuuu si nuuuuuuuuuu.

Laptic eu ii dau de 1,8 ca asa mi-a spus nenea dr. si papa mai nou cate 650-750 ml /zi am mai redus din el de cateva zile.

Bai fete nu mai stiu ce am mai vrut sa zic ca tare multe ati mai povestit si cum eu stau mai prost cu memoria in ultimele zile n-am ce face.

ali

Mergi la inceput

Am zis eu ca imi aduc aminte pe rand sa le dau cate un mare lui Diana printesa lai Ingrid si Marcolino puiutul lai Giova si nu mai tin minte care spiridus mai trebuia pupacit dar ii pe toti .

Si si lui Bee sa treaca raul cat mai repede.

iar s-a oprit neuronul

ali

Mergi la inceput