Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 20
alin@ spune:
Daca era Ayan la faza cu plasa nu mai ramanea nimic din ea, era mancata demult, ca mananca la greu plastic(pungi) si hartie, mai ales servetele
Cum nu sunt atenta cum baga in gura si nu e chip sa mai scoti, ma musca de imi lasa semn
Moni, merci!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
asteryaro spune:
LIMBA CU MASLINE
O limba (vita sau porc) se spala bine se fierbe bine de tot (pana cand intra furculita usor in ea), se curata coaja aceea groasa de pe ea si se taie feliute rotunde.
Se face un sos din: 3-4 cepe tocate marunt, se calesc in ulei, se adauga apa sa fiarba ceapa, apoi delikat/sare + piper si apoi suc de rosii + un varf de lingurita de bulion.
Separat se spala 15-20 de masline (depinde de dimensiuni) si se dau in cateva clocote intr-un ibric.
Carnita se pune in sos.
Se rastoarna maslinele peste sosul cu carnita, se pun cateva feliute de lamaie si se lasa la fiert, la foc mic.
Cine vrea poate sa ingroase sosul cu putina faina desfacuta in apa.
Dupa parerea mea, este foarte usor de facut si este foarte gustoasa.
Ca sa nu mai spun ca soacra poate fi super usor impresionata cu aceasta mancare, chiar si sotul.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
Masline negre sau verzi?
Nu ca m-as grabi eu sa fac,dar poate improvizez ceva asemanator ... eventual nu din limba,ca paote nu gasesc ci alta carne.
Am citit zilele astea de cum le dati portocala sau alte citrice,eu i-am dat cu pielitza cu tot,in mana,nici nu mi-a trecut prin cap sa o dau jos 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alin@ spune:
Masline negre.
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
asteryaro spune:
Negre, maslinele.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:

Sunt stoarsa
Ghitza se uita la un film
si eu cu Diana zbenguita p-aici.Am dus-o sa pape si mai mult a aruncat pe jos bucatzele de paine - sa imi faca mie in ciuda
,iar daca n-a vrut din prima ce i-am dat,a doua oara nu mai pupa azi
N-are decat sa se culce flamanda,macar asa poate va bea laptele.De fapt a baut ea un pic de lapte pe la 20 .
mai un pic o las si la nani cu ea.
Acum iar loveste in geam 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
alin@ spune:
Monica, si eu i-am dat cu pielita, nu cred sa fie vreo problema.
Poze cu noi
marchplayer spune:
Alina super poza cu Ayan.
Mie cred ca nu-mi place limba asta cu masline... mai bine limba cu maioneza si usturoi..yamy, eu nu prea papa tocanite in general.
Ma duc si eu la culcare, i-am facut baie Ioanei si ea deja doarme si mi-am pregatit si pentru mine un castronoi cu fructe sa rontai putin la televizor.
Noapte buna fetelor!!!!
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
irinadum spune:
Si noi aproape gata de culcare dupa mers la cumparaturi si prin vecini unde am demolat tot , am pocnit bebeii, ne-am spalat in wc , am sarit dupa pat si tot asa...acum tocmai ii corecta chelia lui bunicasu cred ca vroia sa o aplatizeze
.
Moni mormoloc esti tu

( auzi sa faca ea baietii mai mormolci)...fiimiu nu e mormoloc deloc...ba chiar ti l-as da o zi doua si mai vorbim apoi...o sa vrei alt ginere...nu o stii el chiar sa numere dar nici rusine nu imi e cu el...insa nici nu am chef sa insir cu ce forta se b... sau mai stiu eu ce minune. Asa ca sa vezi ce iese din astia doi.
I-am facut azi poze cu noua freza dar nu merge dropul si altfel nu stiu cum sa o pun.
Cristina ce face gogonica , nu iti merge messul ?
monica70 spune:
IRINA ma asteptam sa sara Andiaroro nu tu
asta era metoda sigura sa o fac sa posteze
Da' degeba ziceti,ca uite fetitzele stiu mai multe ca baietii de aceeasi varsta
Bine, nu striga ele "mamiiiiiii"
ca Mario dar in rest ... sorry 
La mine merge dropul.
Cum ma asteptam,a topit urgent 150 ml laptic,daca n-a mancat altceva mai consistent.Acum e in pozitie de nani.
Si mie mi-e tare somn,desi am dormit vreo 3 ore 
MONI
de