Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

N-are nimic cu transpiratul,stai linistita!
Cat despre microunde sa stii ca modifica ordinea moleculelor sau asa ceva asa mi s-a explicat si nu sunt sanatoase.Eu nici nu-mi cumparam,dar mi l-a facut mami cadou Acum de lene sau de graba mai ne incalzim acolo felul doi,desi stiu ca nu e bine deloc
Stiu ca e si mai grav daca gatesti cu microunde,daca doar incalzesti e sa zicem semi-grav

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Eu cu fata cea mare aveam probleme cu transpiratul la cap. Mai tot timpul era uda. N-am incercat sa gasesc explicatii, daca altceva nu avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ayan zice un fel de Gabi, Gbi sau ceva. Si ridica din umeri in continuu ca si cand nu ii pasa.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA pai se vede in filmuletze: ian ala cu nasul ,ochii,parul etc. arata si manutza,piciorul is buricul,in altul arata putza Fundul nu prea reuseste sa duca mana la el
In schimb e teroareee de cateva zile izbucneste in plans de cate ori o cearta Ghitza si fuge la mine. Dar e tare rea si acum e catzarata pe coltzar si trage de boxe,de mouse,apasa pe tastaura,tzopaie etc. Si nu asculta sa coboare d-acolo,degeaba ii zic daca ma mai ratzoiesc sau o amenintz coboara,dar dupa un minut e iar sus

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Eu folosesc microundele la greu. Nu gatesc, dar ce se poate incalzi acolo o fac. Nu le consider mai periculoase ca alte descoperiri.

Mergi la inceput

Moni, e argint viu alt tau copil. Cred ca o sa faca instructie cu voi peste putin timp.

Ca tot fu zi de bancuri hai sa va pun si eu doua.

Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei... Barbatul da telefon la 10 cele mai bune pietene ale sotiei. Nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea. Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo...

Merge Bush prin tara cu masina condusa de sofer si omoara un porc. Bush il trimite pe sofer la fermier sa ii spuna ce s-a intamplat si sa plateasca porcul. Dupa vreo ora se intoarce soferul cu o sticla de vin intr-o mana, o tigara in cealalata si hainele toate sifonate. Cand il intreaba Bush ce a patit, soferul ii povesteste : "Am ajuns la fermier, i-am spus ce s-a intamplat si mi-a dat o sticla de vin. Sotia lui mi-a dat o tigara, iar fiica de 19 ani a facut sex cu mine." "Dar ce i-ai spus??" "Sunt soferul lui Bush si tocmai l-am omorat pe porc!"

Mergi la inceput

Monica, si eu am auzit de microunde ca nu ar fi ok, eu pana de curand nu l-am folosit deloc pt. Ayan, noi in schimb numai acolo incalzim, e mult mai comod.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Monica, da link, pls!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

mai ia mai lasati-ma, la 52 de kg as fi anorexica, eu la 58....vai ce vremuri.

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu folosesc microundele pt. a incalzi diferite chestii, chiar si laptele lui marco.
Alina am mai scris, de Canda nu mai stiu nimic. stiu ca munceste si timpul liber sta cu Filip, nu mai are timp de forum.
Ingrid nu e vb. de culoarea parului, ci de mai multye chestii. dar poate si lui Diana i se recomnada ca si ea e blondina, cu pielea alba. M-a intrebat daca transpira, daca se enerveaza, ce temperament are, etc. Da stiu ca e bun calciu pt. alergie. si eu am luat cand eram .

Nu mai vine Clau odata sa iesim la cina, daca tot e si sora-mea cu prietenul aici.
Pana atunci pun in drops filmulete ca am o gramada.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput