Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata gagici am venit de la party ...cu colegele a fost super ....ce vreau sa va zic e ca ; femeile se distreaza super

citesc din urma si sper sa mai pot scrie

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Pai normal March ca ai fi asa. Pai tu esti inalta, ce naiba sa faci doar cu 52 de kile? Ca doar nu esti manechin profesionist? Dar incet, incet le mai pune si p'alea la ingrasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Da mai Cosmi, se distreaza pana incep sa isi scoata ochii.

Eu trec la treaba ca am scris azi cat n-am scris in ultimele sase luni. Sa aveti o noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alina asta
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070217&ctime=234234
cred ca l-ai vazut,dar poate nu pana la capat,sau n-ai fost atenta.

Si in asta
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070301&ctime=200659
e si cu putza parca.
Diana super bancurile

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Moni, da acum am vazut, stiam, uitasem oricum ma uimeste de fiecare data!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

ALINA lasa ca daca aveaui fata asa facea si ea Baietii-s mai mormoloci oleak (astept rosiile )
Pana la urma or sa le stie toti pe toate,asa ca nu constituie o problema

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, am luat-o pe Diana in brate si ne-am uitat la ultimul, cel cu papusa...cand o intrebai pe Diana ta unde e buricul, parul, ochii, a mea ca la comanda arata tot pe ea, asa inconstient ridica manutza..cred ca ai ton de gheneral de te asculta toti copiii .
Ma duc sa ii fac baitza...m-am mai convins ca le stie...poate ar trebui sa faci un film cu tine intreband una si alta..cred ca toti spiridusii s-ar executa.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID sa stiii ca nu cred ca e vorba doar de ton ,ca si Diana daca aude sau vede ceva intr-un film executa si ea ce-i p-acolo !
In schimb Dianei tare ii plac vocile unora dintre voi,alea care le aveti mai melodioase devine imediat atenta si imi zambeste incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Asta e si parerea mea ca fetitele sunt mai rapide la invatat, si acum mici, si mai tarziu. Nu e o regula, dar cam asa e in general.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Mai Diana mea e tare batausha ,mai nou bate jucariile A pocnit mai inainte o broasca tzestoasa mica (d-aia din pufuletzi) peste bot,numai pentru ca si-a permis sa roteasca labutzele
iar e tare miorlaita,merg sa ma mai joc un pic cu ea.

Mergi la inceput