Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Daniela sac sac si eu am 52 kg iar + anexe
si
,doar ca ma simteam mai sexy
cu ceva copane in plus - numai ca le-am avut doar din luna 8-a pana a implinit Diana 2 luni ![]()
Acum iar nu mai sunt "tzapana si sexy" 
Cum e reteta aia din carne (eventual limba) cu masline? mie imi plac maslinele,dar asa ceva n-am mancat.
Chiar Diana tu ce inaltime ai? Eu 1,70 cca ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Chiar asa Diana 52 kg, ce n-as da sa am la fel.
Cred ca de ma apuc de cura cu cioco ma triplez, asa ca mai bine ma lipsesc de ea pt. cateva luni, sau gust asa din cand in cand.
March pai te inteleg ca nu ai chef de facut mancare. Cand eram
intram din an in paste in bucatarie pt. a gati.Mai ales in primele luni cand [voma] la greu.
Moni e naspa cu legile astea, au innebunit cu totul. au facut o harababura in toate activitatile.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Ingrid S spune:
Eu am dormit pana acum, cu Diana, cand s-a trezit era toata transpirata pe cap, mai pateste careva asa?
Moni, am ras cu lacrimi, bun bancul! ![]()
Si eu ii fac mancare in fiecare zi, cred ca odata sau de doua ori i-am facut pe 2 zile, nu fac cantitati mari si iese cam 200-250gr de papa, ea le mananca acum. Cred ca e prea mult 4 zile Bianca la o mancare..cu cat e mai proaspata, cu atat e mai sanatos pentru ei.
Ea papa la pranz si ce ramane ii mai dau seara, dupa ce mananca branza cu fructe sau iaurt sau cereale pe la 18, ca la 20 iar ii e foame si atunci sar cu masa de pranz
. Daca nu o vrea, o arunc, ca ramane putin si n-are rost sa o tin pt urmatoarea zi.
Diana, vorba lui March, ce inaltime ai? Ca e putin 52 kg...as vrea eu sa am atata.
Giova, deci Calcareea e in functie de culoarea parului...asta n-o mai stiam. Cand a facut Diana alergie, mi-a recomandat pediatra calciu, stiu ca e bun pt asa ceva. Lasa ca isi revine Marco repede, i-au trecut bubitzele? 
N-am vazut filmele postate de Acina, acum ma bag.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
DIANA ma gandeam eu sca esti ceva mai mica!
Cu gatitul eu gatesc aiurea,mami ii mai face sau zilnic,sau odata pentru doua zile si ma cearta cand ii dau mancare mai veche de 2 zile,ca eu mai fac si d-astea cateodata,cand bate vantul la capitolul mancare proaspata si nu am nici borcane de urgenta loco.Cum ziceam, ii dau cam cum mancam noi,ca deja e mare
.Si daca noi nu crapam de atata vreme ca mai mancam si mancare facuta de 3 sau chair 4 zile
,n-o sa aiba nici ea nimic. Persoanele ocupate nu prea au de ales,asta e.Si mi se pare buna si ideea Biancai cu congelatul,doar ca eu evit pe cat pot microundele,cel putin pentru Diana.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
INGRID si Diana e toata transpirata la cap cand se trezeste!
Apropo tot de mancare mie mi s-a acrit de facut zilnic mancare pentru Diana,cum faceam pana pe la 10-11 luni chiar daca era mai mult vesnicul piure de legume sau supa
Dar si atunci mai ii dadeam a doua zi din el.Poate daca as sta acasa,ar fi cu totul altceva,dar asa ciuciu!
MONI
de
Ingrid S spune:
Acina, super filmele
!
Moni, eu ii incalzesc doar laptele la microunde...ca m-am saturat de incalzit pe aragaz, ce rau pot sa-i faca? Stiu ca microundele incalzesc doar moleculele de apa din mancare, asta e functionalitatea.. Asa nu o mai tin nici la tv, nu o mai las langa comp sau celular si ar mai fi multe...
Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu transpiratul..
Ingrid S si Diana
Bee spune:
Ingrid si a mea e transpirata toata la trezire.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
diana12 spune:
No, vad ca v-am calmat cand v-am zis ce inaltime am.![]()
Si eu am inceput sa-i dau sa pape ce papam si noi, adica ce se poate da din ce papam noi ii dau. Am observat ca nu ii mai plac fierturile simple, fara sare si putin ulei, am observat ca a inceput sa ii placa sa mestece si ii place orezul stropit cu sos cand mergem la chinezi la restaurant. No, dar experientele mele se numarul in...linguritze, ca altfel as putea spune ca nu mananca mai nimic.
alin@ spune:
Gio, mai stii ceva de Canda? ca mi-am amintit de ea, imi placea Filip.
March, cand te prind pe mess iti dau reteta.
Diana, pai si eu ce mai gateam gravida, mai ceva ca acum, ca aveam timp. Eram f pofticioasa, bine, asa sunt de fel, si cum azeam o mancare imediat imi faceam.
Monica, stie Dia si partile corpului??????????? Mama ce mistoooooooooo!
Maraki, liniste cu socrosenia? Vad ca nu te-a mai suparat in ultimele zile.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"