Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 15
acina spune:
Gagici v-am pupat .
Am plecat acasa.
Weekend placut.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
diana12 spune:
Moni, mie imi e asa de mila de taranii astia care asa isi castigau si ei existenta.
Si cand te gandesti si ce pensii mici au, iti vine sa te dai cu capul de pereti.
E drept ca eu lapte nu am luat de la taranii de pe piata, dar branza luam ca era asa de buuuuna, nu cauciucata ca aia de alimentara.
Anca, frumoase filmuletele.
Sa ai un weekend placut.
Cata, nici al meu nu doarme in carut studiaza tot ce misca. Dar mie imi convine asa, nu mi-ar placea sa doarma in carutz iar cand ajung acasa obosita el sa ma ia ca si cum as fi fresh. Dupa plimbarica, ne odihnim amandoi.
Alina, mi-ai facut o pofta de mancarica de limba cu masline...Asa ca mi-am pus barbatul sa imi cumpere niste carne proaspata de vitel, limba nu gasesc pe aici, si fac si eu deseara.
diana12 spune:
Aoleuuuu, am ramas fara cioco. Adevarul e ca si barbate-miu asta imi ia in cantitati micutze, stie el ce are la usa.
Monica, arunca incoace cu o ciucalata, ca sigur ai ceva pe acolo. Sau tu, Alina ca doar n-ai papat toata galetusa.
monica70 spune:
DIANA sorry da' nu mai am nici io
Mi-am adus vreo 10 bucatele din galetusa dar le-am topit deja(mai am jumate din galeata la birou,nu de alta ,dar nu prea am timp de ele acolo,ca altfel erau gata demult)
Zilele trecute mi-a adus Ghitza cate o cutie de bomboane de cioco umpluta cu lichior pe zi,pe urma cu cognac si ieri umpluta cu .. whisky cica
Si am topit una pe zi ![]()
A ramas o bomboana ratacita de ieri si era pusa pe birou,o fi gasit-o Ghitza si mi-a pus-o. Si acum la 17 cand ne-am trezit,Diana a venit prima dincoace si eu pana sa ma scol din pat sa vad de ea unde,e era deja sus pe coltzar ,luase bomboana cu whisky de pe birou si o avea deja in gura ,noroc ca nu apucase sa muste din ea 
Acum adus-o tati in apartament la frate-meu - era tare bucuroasa.Eu cica ar trebui sa fac conta ,dar n-am chef azi
Eventual sa sortez ceva hartzoage cel mult.
Frate-meu s-a carat azinoapte in Germania cu niste prieteni cu masina sa mai cumpere nu stiu ce - presimt ca iar o sa fac ceva comert cu cioco,sapunuri,gel de baie si alte cosmetice,c adata trecuta ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Terminati cu ciocolata ca eu sunt
-ista.
E drept ca am mai scapat eu putin la cioco. Acum sunt innebunita dupa cioco cu menta. Si din Italia mi-am luat cu gramada. e scumpa, dar bunaaaa
.
Cu taranii asa e, cica le-au dat 6 luni, de ce or fi intrat pe ei mai repede? cine stie.
Si eu care de abia asteptam casul....si uite ca acum....adio.
Nici eu nu luam lapte sau iaurturi, dar branza cumparam.
Marco mi-a papat super bine mancarica, si ne-am chinuit cu antibioticul- nu-i place de fel. Inca 2 doze si am terminat cu el.
Urmatoarea masa va fi branza de vaci cu piersici din compot.
Moni pai nu dispera caci ciocolata o cumperi tu. si asa esti mare consumatoare, asa ca...poate iti face fratello ceva reducere.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Daca imi amintesc bine cum am citit legea,au voie sa mai vanda 6 luni ,dar doar in localitatile de provenienta
Adica produci branza in Cucuietii din Deal,o vinzi la piata din Cucuietii din Deal - sunt complet nebuni ca de obicei cei ce fac legile
-de parca n-as stii asta destul,ca doar si in domeniul fiscal asa le fac 
Si mai e ceva,tanti de la care luam noi lapte si branza are vaca in oras ,intr-un cartier marginas aproape de noi,dar n-or sa mai aiba voie nici cu vacile in oras,asta e alta chestie.
Si ce branza buna e si cas si telemea si "branza liptoi" - dinaia sarata si framantata 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
diana12 spune:
Moni, am ras cu lacrimi. Deci ai concurenta serioasa acum.
Giova, pai intra la cura d'aia de care ai voie pe zi doar o singura chestie. Tu alege ciocolata si vezi ce se intampla cu silueta.![]()
Eu una am ajunsul in stadiul in care era Bee candva. La 46 de kile ma consideram grasa, acum la 52 zic ca sunt frumoasa si slaba
si incerc sa il fac si pe barbate-miu sa isi schimbe optiunile. Adica sa nu mai admire slabanoagele
ci femeile alea cu putin fundulet, cu putin sold, etc.
Aici nu ma refer la pustoaicele de liceu, etc. care imi place sa le vad slabe, aici vorbesc de femei in toata firea.
monica70 spune:
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata...
A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii vineti, etc.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic:\"Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...
MONI
de
marchplayer spune:
Giova bine ca te-ai hotarat sa termini totusi doza de antibiotic, sa stii ca si ioana a patit la fel, in timp ce lua antibiotic s-a umplut de bubite rosii micute. Am fost la o gramada de doctori, inclusiv alergolog si ne-a spus ca se intampla din cauza stresului termic combinat cu antibioticul. pupici lui marcolino si sa-i treaca si lui curand si bubite si orice altceva.
Eu ii fac Ioanei mancare in fiecare zi!!! Cred ca din acest motiv m-am si saturat. Cred ca ma apuc si eu de acum incolo sa fac macar pe doua zile ca altfel eu mor. Acum seara a papat branza dulce cu banana si ii mai dau si putin mango.
Acina super filmulete, we placut si tie.
cata nici Ioana nu-mi mai doarme in carut de asta vara. Acum alearga dupa copii sau vrea sa rascoleasca pamantul sau aduna gunoaiele
. Eu nici nu o mai plimb in carut, decat daca plecam la drum mai lung, o iau cu hamul ca-mi este greu sa ma tin dupa ea sau sa stau aplecata non-stop.
Monica pai, nu o sa mai tii tu mult bomboanele la birou, sa vezi cum vii frumusel cu ele la mandra ca vad ca Ghita nu-i amator deloc de dulciuri. Spor la sortat.
Chiar ma Alina, sa-mi spui si mie cum se face limba aia. Este buna???
Apropo a mancat cineva vreodata creier de vita?? Am citit eu ca ar fi bun pentru copii. Oare cum ar trebui preparat? Ca eu stiu doar pane.
Diana, tu iti bati joc de lume pe aici cu alea 52 de kg ale tale. Sunt milte? ce inaltime ai? Peter ce mai face???
Cata cum adica adoarme Bia in Polly?? Noi nu prea mai folosim scaunul de masa c daca o pun acolo nu mai papa nimic, m-as bucura daca macar de nani ar fi bun.
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
diana12 spune:
Monica 
March, pai eu sunt micutza, pitica chiar. Am 1.60 si la inaltimea asta se vad imediat kilogramele in plus.
Eu tocmai am terminat de hranit copilul si mi-a mancat jumate de castronel de ciorbica. E cea mai mare realizare si a lui si a mea din ultima luna.
Nici eu nu gatesc in fiecare zi. As fi depresata rau daca as face asa ceva. De fapt avem supica pentru doua, trei zile iar cina o pregatim in fiecare seara. O data eu, de doua sau trei ori a mea pereche.![]()