Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
iasmi spune:
Dianocica - sotul meu e mai mareeeeee - 34 ani. Trebuia sa ma fi uitat intai la varsta ta apoi sa pun intrebarea. Oricum ce conteaza - nu trebuie sa fim ruda ca sa ne intalnim?!?!? (glumesc)
Ralumat - si eu am sterilizat tot dar mi-a fost frica sa nu zici ca se poate lua din apa. Am vazut la stiri (acum un an cred) ca nu stiu ce apa plata au gasit-o infestat cu E-Coli. Oricum la fetita nici nu stiu cum as fi putut recolta - cam greu. Te
si sanatate la bebe!
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
bamboletta spune:
salutare 
E ceva interesant pe National geografic
despre gemeni in burtica 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumatquote:
Originally posted by iasmi
Ralumat - de unde iau bebeii E-Coli? Eu in timpul sarcinii am avut infectie urinara cu acest bacil nemernic dar la bebe nu am facut pana acum urocultura. Oare sa-i fac?
poze bebelina
iasmicu
Iasmi, doctorita mi-a zis ca se ia ori de la alti copii (nu a intrat in contact), ori de la manevrarea incorecta a biberoanelor (desi am avut grija sa ma spal intotdeauna pe maini, eu stiu?????), de la alti purtatori (nu l-am putut izola de rude), pe net scrie ceva de carne cruda - eu stiu, nu oi fi curatat vreodata bine blatul de la bucatarie si s-a atins vreun biberon? sau poate din spital? ce mai conteaza....eu zic sa nu-i faci, daca nu ti se pare nimic suspect. Mie imi era suspecta agitatia lui si nu am vrut sa accept fraza "bebelusii mai si plang". Eu cred ca "bebelusii plang dintr-un motiv". Si sper ca l-am gasit.
Ralucalui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
Raluca, anul trecut in Timisoara 80% din fantani erau infestate cu E-coli ... deci poate fi din apa... cu ce apa ii faci bibe?
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
dianocica, ma bucur tare ca dmic e bine cu nasucul si mucisorii... o sa scapi de griji, o sa vezi!
eu doar o noapte nu i-am pus umidificatorul ca era gol rezervoul si nu vroiam s-o trezesc pe Oana umbland la el... si ce sa vezi a 2a zi: mici si nas infundat
azi noapte iarasi: s-a terminat apa in rezervor candva noaptea si dim Oana era cu nasul infundat ... si daca cu mucii ma descurc eu f. bine, nasul infundat ma termina, ca urla ca din gura de sarpe ...
pt situatii din astea am cumparat sa am in casa Marimer - a mai cumparat cineva? si bine ca l-am incercat pe mine prima data, ca are un jet atat de puternic ca am simtit ca-mi explodeaza nasul ... of, era jale dc il incercam pe fata 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Ralumat spune:

Dianocica, paream dusa???? Pai SUUUUUUNT!! Drept dovada: ma puteti trece pe lista mamelor de reclamat la protectia copilului. Hai sa va zic: ieri am plecat eu cu recipientele de lapte dupa mine, ca era controlul seara si mi-a fost frica sa nu-l apuce foamea in trafic. Dar intr-o fanta am pus 4 masuri, intr-una - una. Ca sa vad in functie de cat ii e de foame, cat sa prepar. Nu le-am folosit. Azi-dimineata, rupta de dureri de cap si de oboseala ca m-am tot plimbat cu el prin casa, ma duc, pun 150 ml apa in bibe, si laptele dintr-o fanta a dozatorului. Apoi ma supar ca nu mananca bietul copil, plang...asta mic imi tot scuipa laptele. Renunt, ma ingrozesc ca a facut ditamai caca de i-a iesit prin scutec pe spate (e prima data), iar acum 2 minute descopar ca i-am pus in ditamai galeata cu apa doar o masura de lapte! Ca fanta cu cele 4 masuri e bine-mersi, neumblata! 

Cred ca e momentul sa cer ajutor si sa ma odihnesc si eu putin.....
Raluca
lui
luna a treia
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by Ralumatquote:
Originally posted by iasmi
Ralumat - de unde iau bebeii E-Coli? Eu in timpul sarcinii am avut infectie urinara cu acest bacil nemernic dar la bebe nu am facut pana acum urocultura. Oare sa-i fac?
poze bebelina
iasmicu
Iasmi, doctorita mi-a zis ca se ia ori de la alti copii (nu a intrat in contact), ori de la manevrarea incorecta a biberoanelor (desi am avut grija sa ma spal intotdeauna pe maini, eu stiu?????), de la alti purtatori (nu l-am putut izola de rude), pe net scrie ceva de carne cruda - eu stiu, nu oi fi curatat vreodata bine blatul de la bucatarie si s-a atins vreun biberon? sau poate din spital? ce mai conteaza....eu zic sa nu-i faci, daca nu ti se pare nimic suspect. Mie imi era suspecta agitatia lui si nu am vrut sa accept fraza "bebelusii mai si plang". Eu cred ca "bebelusii plang dintr-un motiv". Si sper ca l-am gasit.
Ralucalui
luna a treia
Raluca, anul trecut in Timisoara 80% din fantani erau infestate cu E-coli ... deci poate fi din apa... cu ce apa ii faci bibe?
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Uneori cu Bucovina, uneori cu Izvorul Alb...in functie de ce gasim. Fiarta si racita. Nu cred ca e de la apa.....iar la sterilizator folosesc apa distilata, microbiologic pura...Doar de spalat spal biberoanele cu apa menajera, de la canal....dar cu aceeasi perie, care este numai a biberoanelor...nu stiu, poate totusi gresesc undeva? Aaaa, in primele 2 luni sterilizam cu solutie la rece. Si lasam acolo biberoanele uneori mai mult de juma de ora. O fi de acolo????In fine, macar sa se trateze si sa nu recidiveze....
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)luna a treia
anateo2004 spune:
dia,eu am dat il folosec la Teodora,m-am gandit ca daca i-as da lui Seba s-ar speria.nici fimea nu-l accepta mereu,ea sufla nasul,dar cand e uscat nu poate,asa ca ii dau cu marimer si reusete sa scata ce are pe acolo...
anateo2004 spune:
intreba cineva cum sa recolteze urina la fetite.de fapt si la fetite si la baietei exista niste pungute speciale sterile.
saftoiu_gina spune:
Oanacat asa o sa mergem si noi si cu bibe si cu lingurita .Dar sa stii ca nici lingurita nu o ia cu placere dar asta e ,cand incepe sa dea din picioare si plange ma opresc.
Ralumatam zis posta,dar mi-am dat seama ca trimite prin curier dar ce sa faci nu am avut rabdare ,bine ca stiu ca trebuie sa comanzi de 50 ron.
Dia Oana continua sa manance cu bfree mai bine?
--------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
roxanica2006 spune:
Buna dimineata !!
Adinazot, eu zic sa nu te superi atat de tare. Las' ca poate e mai bine asa, eu stiu ca e tare periculos sa faci vaccinul daca bebe e bolnavior, deci chiar daca exista cea mai mica suspiciune mai bine amanati putintel. Acum o sapt. n-o fi foc! uite dr. mea imi zicea ca ei primesc in fiecare luna vaccinul in data de 20 si chiar spunea ce noroc ca David e nascut chiar pe 20, ca alti copii, nascuti la inceputul lunii asteapta aceasta data , deci amana atat de mult vaccinul si totul e bine. Va
sa treaca supararea!
Laura, sa o luam asa :
1. Nu trebuie sa te ingrijorezi, toti copiii se sperie. Si David al meu, la fel. Numai ca nu plange de fiecare data, dar face asa o mutritza dragutza, cu ochii maaaari, si-si duce manutzele la piept, parca la inimioara, ca oamenii mari, numa' ca nu zice: "Ptiuuu, drace, ce m-am speriat!!!" Mai face faze din astea nopatea, cand ii dau sa pape, dar fara nici un motiv, ca nu sunt zgomote, nimic. Cand il vad asa speriat, cum se uita atent si se cuibareste in bratele mele, maaai, ce frica mi se face mie, sa vezi atunci! Ca tati doarme, aprindem numa' lampa, in casa e liniste, bu hu huuuuu!!!
2. Mie sincer mi-e teama sa-l intorc pe burtica in apa, asa ca il ridic putintel iar tati il sapuneste bine pe spatic, apoi il las inapoi in apa si asa se clateste.
3. Nu stiu cate dureaza baitza la noi, dar mai mult de 10 minute cu sigurznta nu, ca-s socata sa nu raceascaaa copilu'!!!
Donia, nu-i asa ca e super sa ai calc. nou ???Sa-l stapanesti sanatoasa!
Ruxandra, adevarat graiesti, tot e bine ca am ajuns la o concluzie cu diversificare asta, si inca la aia buna! pai sa stii ca asa voi face. Incepem cu cereale , de la 4 luni!Dar ce ma fac cu morcoveii proaspeti ai lu' bunicu'???
Dianocica, noi nu luam calciu din ala, de fapt dr nu ne-a spus ca ar trebui. da' io nu inteleg o treaba, de ce unii bebei iau , altii nu... Pai daca trebuie sa luam cu totii, daca nu, nu! si cu fierul la fel, noua ne-a spus dr. ca dupa 4 luni, alti bebei iau de la 2 luni..Deci, cum e??? Hai, draga fata, asta e tema ta de casa: lamureste-ma!!! Ca daca tot nu iesi cu Dmic afara cu fetele, ca astepti sa manance mititelul, ai vreme sa te documentezi!! hi, hi
Danita, nu-i asa ca nu s-a mai repetat episodul "speriecios" cu petele maronii si ati putut sarbatori in voie??
Hai ca trimit ce am scris pana acum , ca cine stie, cand se trezeste stapanul??
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui