Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza mamici frumoase de bebici nazdravani!
Raportez o noapte crancena, nu a dormit mai deloc, s-a trezit la 1, la 3 la 4.30 si la 7. De alaptam l-am alaptat la 1 si la 4.30 ca nu ma intelegeam cu el, in rest...avea chef de joaca...gangurea si radea la mine, iar mie-mi cadea capul de franta ce eram. Doamne, bebele meu a luat-o razna? Ca nu a mai facut asa de cand avea 2-3 saptamani !!!
Si asta dupa ce ieri mi-a facut 2 mari bucurii...a apucat pt prima data o jucarie cu manuta si si-a tinut capul 2-3 minute pe burtica fiind... Si azi e baba mea, cam inorata se pare...poate se mai insenineaza mai incolo...sper...
Adinazot, ce hal de 'colaboratoare e aia care arunca o privire si gata, prescrie antibiotice? Nu te lasa, insista la doctot sa o consulte ca lumea. Eu stiam ca vaccinurile se fac fix la termen si se amana numai cand sunt motive fff intemeiate. Intr-adevar trebuie sa fii sigura ca bebe nu are nimik . Stiu un caz foarte grav care s-a intamplat de Medicover, de malpraxis, cu o doctorita care a facut vaccinul de 4 luni la un bebe racit. Sistemul imunitar al bebelui nu a suportat si s-au declansat toate cele 5 boli pentru care se facuse vaccinul. Bebele a stat o luna in spital, pe cheltuiala Medicoverului ,pe viata si pe moarte si numai printr-un noroc a supravietuit.Sunt si asemenea cazuri...nu-i de gluma cu vaccinurile astea...
Sfatul meu...du-te si la un alt doctor. Orice alt pediatru poate face vaccin la bebita nu numai cel la care e inscris copilul.
Laura,
1.si al meau s-a speriat intr-o seara de taica-su, cand a aparut dintr-odata langa el vorbind mai tare.
2.Il tin pe mana stanga si-l spal cu dreapta. Poti sa incerci cu un suport de cadita daca nu mai sta, sau sa-l tina altcineva...
3.In total baita noastra dureaza cam 8-10 min.
Ralumat, tinem pumnii sa se faca David bine repede!
Pupici ca am o groaza de treaba, dintr-e care calcatul e cea mai ingrata...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

quote:
anateo2004
intreba cineva cum sa recolteze urina la fetite.de fapt si la fetite si la baietei exista niste pungute speciale sterile.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

- chiar nu stiam. Macar acum daca ma hotarasc sa-i fac nu ma duc caine surd la vanatoare.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Raportam un nou record: 190 ml!!!!Ce face o masda proasta dintr-un bebe....culmea e ca n-a cerut decat dupa 3 ore!

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iasmi

quote:
anateo2004
intreba cineva cum sa recolteze urina la fetite.de fapt si la fetite si la baietei exista niste pungute speciale sterile.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

- chiar nu stiam. Macar acum daca ma hotarasc sa-i fac nu ma duc caine surd la vanatoare.

vezi ca-i mai complicat...trebuie bine spalata si dezinfectata zona, apoi punguta de-asta pediatrica, nu te complica daca nu-ti da motive...uite, inca un semn la noi e ca incepuse pampersul sa miroasa a urina. Adica se simtea puternic, prin pantalonasi.....lasa fata in pace daca nu are agitatie inexplicabila, febra, sau daca nu mananca bine....astea sunt printre simptome, ca am cautat aici pe site. Uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67614&whichpage=2&SearchTerms=e

poze bebelina

luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, sa stii ca exact asa face si David al meu, adoamre numai cu scandal, e in stare sa ganguresca, sa se joace, sa povesteasca si daca e lat de somn, si apoi urla de obosit ce e. Si de cateva seri, nu adoarme decat leganat. Numai ca noi suntem mai usurei si nu-mi rupe mainile, da' nu prea l-as invatat asa. dar pana acum il puneam in pat, cu suzi, si somnic usor! Acum insa a descoperit desenele de pe pereti si se cearta cu ele pana ii trece somnul, se aude o zarva ingrozitoare din dormitor. Chiar asa? de ce o fi atat de violent copilul meu, ii tot explic sa mangaie jucarile, sa le iubeasca, el nici vorba, ii trage niste pumni in cap bietului ursuletz, si-l cearta mereu. Nu pricep ce zice el, dar se vede clar ca nu-i spune cuvinte de amor.

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica eu m am plans dr ca nu mai mananca.si dupa ce i am decscris toate simptomele mi a zis sa incerc sa ii dau calciu asta inainte de mesele cu probleme...
ralumat pai daca ii era foame mititelului...naroada esti, pe cuvant...sa i dai copilului apa cu aroma de lapte...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Gina, sa stii ca in perioada de trista amintire cand david nu papa, ii dadeam si eu cu linguritza dupa ce refuza biberonul, dar asta nu-i treaba , fata draga, mai mult dadea pe-afara, nici nu puteam sa-mi dau seama cat a baut. cert este ca totusi nu refuza, dovada ca nu era satul, i-ar mai fi trebuit laptic. dar dr. vostru ce zice?? ca noua ne-a schimbat laptele si acum e super bine.

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

roxanica eu m am plans dr ca nu mai mananca.si dupa ce i am decscris toate simptomele mi a zis sa incerc sa ii dau calciu asta inainte de mesele cu probleme...
ralumat pai daca ii era foame mititelului...naroada esti, pe cuvant...sa i dai copilului apa cu aroma de lapte...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Pai de unde stii dinainte care sunt mesele cu probleme?

Iar la partea a doua...subscriu . Hai ca ma duc sa vad o graviduta.....Dianocica, au rezolvat prietenii cu Flatulinul? La mine inca e la oferta.

luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Ralumat - Doamne, mi-e rau! Am vrut sa te intreb cu mirosul de pisulica dar am zis ca e o intrebare deplasata ca normal ar trebui sa miroase la catu pisu e acolo. Dar se pare ca mi-a intrat morcoveata. Bebelina e agitata de la inceput, de mancat mananca iar febra nu are dar pisu miroase. Ma apuc si citesc ce mi-ai dat si sa vad ce-oi face. Merci mult de tot.

poze bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pai mereu face scandal la pranz, dimineata e rupt dupa somnul de noapte si seara fomist rau dupa scandalul de dimineata...

_

Mergi la inceput