Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dianocica, ma bucur tare ca dmic e bine cu nasucul si mucisorii... o sa scapi de griji, o sa vezi!
eu doar o noapte nu i-am pus umidificatorul ca era gol rezervoul si nu vroiam s-o trezesc pe Oana umbland la el... si ce sa vezi a 2a zi: mici si nas infundat
azi noapte iarasi: s-a terminat apa in rezervor candva noaptea si dim Oana era cu nasul infundat ... si daca cu mucii ma descurc eu f. bine, nasul infundat ma termina, ca urla ca din gura de sarpe ...
pt situatii din astea am cumparat sa am in casa Marimer - a mai cumparat cineva? si bine ca l-am incercat pe mine prima data, ca are un jet atat de puternic ca am simtit ca-mi explodeaza nasul ... of, era jale dc il incercam pe fata
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia noi avem marimer si eu l-am incercat mai intai pe mine dar e ok, in plus adina nu are nici o reactie cand ii dau cu el. doar ca stranuta dupa ceea ce e ok.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
danutz spune:
As face orice, numai sa calc nu...
Am realizat ca mai am patru saptamani si trebuie sa ma intorc la job...si am intrat in panica! Ca am de facut o groaza de chestii si daca nu le fac in astea 4 saptamani dupa aia o sa fie imposibil...
Iar bebele meu e inca alaptat aproape exclusiv, doar seara primeste completare si pe aia greu de tot.
CE MA SFATUITI SA FAC CA SA-L TREC MAI USOR LA LAPTE PRAF? Ca sa fie ok si pentru el si pentru mine!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
a_deju spune:
salutare de la mare!
am avut o noapte linistita, a dormit motanu' dus, dar i-am bagat o lingurita de calpol inainte de masa, ca sa fie totul bine :)
de sperieturi ziceti? si motanu' se sperie, da'-i trece repede. am citit pe undeva printr-o carte, da'...nu mai stiu care, ca e normal sa se sperie, ca au devenit mult mai constienti de ei si de ce e in jur. se sperie daca stranut cu el la san, daca m-apuca urlatu' dupa mihai, sau la un zgomot puternic - astea fiind cele mai dese, ca ma-sa are doua maini stangi si scapa tot pe jos sau se impiedica de praguri invizibile....
la baita stam cam 10 min, da' abia astept sa dea caldura sa-l tin mai mult, ca tare-i place la apa, vorba lu' ta-su "asta-i pisica de mare ma..." :) eu nu l-am spalat niciodata cu fundu'-n sus si burta spre apa, fin'ca am io asa o pata pe creier ca-l scapam, desi la baita nu-l tin eu, il tine mihai, eu doar sapunesc de zor. pt sapunit pe spate, il ridica ta-su mai in fundulet, eu dau de doua ori cu mainile sapunite pe-acolo, si dup-aia inapoi in pozitia de boier, cu burta-n sus si putza plutitoare :))
ziceati mai sus de pishulica mirositor... si la noi miroase, a medicamednt ziceam eu pana acum, da' m-a lamurit mama in week-end: e de la vitaminele pe care le iau eu, care contin si B-uri, si care , normal, se transmit prin lapte si la motan.
dianocica, ce-i ala calciu carbonic??? eu i-am dat gluconat de calciu, la inceputu' inceputurilor il refuza, dupa care am schimbat lingurita, si inghitea saracu' tot ce-i varam pe gat, dar sunt convinsa ca era de scarbosenie fara seaman... acuma vad ca i-a prescris doctorita ViSol, un sirop ceva, care are de toate, si calciu, si vit D, si alte alea, numa' ca nu stiu daca ii dau de-asta de mai trebuie si Vigantol au ba... mi-o fi zis femeia, da' are si ea un stil, sa vb in timp ce asistenta imi intepa motanu'-n cur, sau cand ma chinuiam sa-l imbrac... informatia a iesit pe unde-a intrat, desi am mari semne de indoiala ca ar fi intrat pe undeva... n-are a face, o mai stresam cu un telefon :) am retinut totusi despre calciu ca trebuie sa-i dau o serie cu 10-15 zile inainte de urmatorul vaccin.
si la noi se intrezaresc vremuri mai bune, da' ca sa fiu sincera, poa' sa si ninga, io oricum scot matzu' la plimbare, ca nu mai pot in casa.
sa nu uit, dianocica si bambo, aveti cate-o felie de tort rezervata :))
aaa, si bineinteles, in globul meu de cristal imi apare foarte clar ca yagmur se gandeste la voi si va pupa pe toate, si se chinuie la cooking class acolo, ca vrea in curand sa ne pragteasca o cina romantica unde ne invita pe toate toate toate :)) (...hm.. asta daca azi o fi ziua de cooking class, ca are fata asta de-a activitati sociale de nu poti sa le tii socoteala, oricat de personal assitant ai fi :))) )
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
saftoiu_gina spune:
Roxanica am schimbat si noi laptele cu NAN dar am revenit a doua zi la Milumil pentru ca Nan nu i-a placut il vomita.
----------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danutz
As face orice, numai sa calc nu...
Am realizat ca mai am patru saptamani si trebuie sa ma intorc la job...si am intrat in panica! Ca am de facut o groaza de chestii si daca nu le fac in astea 4 saptamani dupa aia o sa fie imposibil...
Iar bebele meu e inca alaptat aproape exclusiv, doar seara primeste completare si pe aia greu de tot.
CE MA SFATUITI SA FAC CA SA-L TREC MAI USOR LA LAPTE PRAF? Ca sa fie ok si pentru el si pentru mine!
aoleu dantuz drag, pai pe-aici fetele se trag de tzatz la propriu ca se chinuie sa-si pastreze laptele care cat mai mult poate, si tu ne pui capac cu asta...???? pupa mama fata, ca ai fost dulce foc :))
dar totusi, daca ai laptic, de ce nu mulgi si-i lasi bebeului sa aiba pt cat esti la munca??? sa stii ca daca a prins gustul de tzatz, e greu sa-l treci pe formula, si mai ales daca e laptic, e si pacat.....
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
miraco spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
chris,[/b] la noi n-a functionat metoda ta pt sporirea lactatiei... am incercat-o si pe asta... ba mai mult, am pirdut si aia 20 ml pe sutien
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
sunteti mortale...

Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
danutz spune:
A-deju, clar ca o sa ma si mulg, dar din pacate ceea ce mulg eu o sa-i ajunga fix la 1 masa. 

Iar el are nevoie de 3 in timpul cat sunt eu la job...
dar buna si aia decat deloc...si chiar vreau sa-l alaptez in continuare...
Ma gandesc chiar la solutia de a da fuga acasa in pauza de masa...chiar daca o sa ma omoare drumul...
roxanica2006 spune:
Miraco, poze cu Alessia cand vedem?
Ralumat, imi pare tare rau pentru ca David e bolnavior. Multa sanatate! Dupa ce-i va trece poate vei descoperi cu mirare ca ai un bebe exemplar: linistit, cuminte.. Eu nu cred ca infectia e de la biberoane nesterilizate corespunzator sau asa ceva. Cand am fost la dr. am intrebat-o si eu ca nu cumva David are infectie urinara si de aceea nu papa. ea mi-a raspuns ca infectiile astea sunt insotite de febra 40. David al tau a facut febra? Sau vb eu prostii??infectia urinara nu e totuna cu E_coli??
Si mi-a mai spus tot despre infectia urinara ca se ia din kaki, adica mai savant, din materiile fecale. Oricum noi va intindem mana prieteneste si va dorim din suflet multa sanatate!
Ralumat, tot pe tine voiam sa te intreb ca am citit ca ai comandat produse pe net. Eu vreau sa comand leaganul ala de la primii pasi. Intrebare aparent tampita: ce se mai plateste pe langa pretul produsului? ce taxe, etc?
Ce ma bucur pentru Jojo-miha! Doamne da sa fie bine de data asta!
Dia, noi am folosit Marimer din ala si ne-a mers bine, dar ii puneam numai cand era somnoros, ca altfel nu statea.
a_deju, simpatica foc esti tu cu mesajele astea haioase! Bine ca e motanul linistit dupa vaccin! salutari pt. Yagmur si Luca! Ca bine zici: socilizeaza mamica asta de numa' numa'!! Bravo ei!
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
roxanica, de obicei cand faci comanda de pe site-uri trebuie sa aiba pe-acolo si un buton care sa te trimita spre modalitati plata, sau informatii sau detalii despre plata... nush exact despre ce site vorbesti, ca si eu am facut comanda cam pe toate, oricum iti explica ei acolo ce si cum, daca iti trimite prin curier, sau prin posta, daca livrarea e gratuita in caz de faci comanda mai mare de XX ron, intelegi tu....
in orice caz, daca e vb de siteul problema, mai bine ii lasi naibii sa se duca in padure dupa ursuletii lor..... iar primii pasi gasesti cam de toate in carrefour.
pupam!!!
POZE
alexandra_25 spune:
Buna mamici cu bebici....la noi iar e vreme urata si ploua si nu pot sa ma plimb cu Mark...acu vreo jumatate de ora a iesit putin soarele si a fost mai cald si l-am imbracat si am iesit la plimbare....dar acu ploua....l-am lasat putin in carucior afara in curte....
Ana Nicole de Almo 

Stephanie de Mamaana 

Stefania de Ama.Lia 

Alin de Mormelvio 

Ana Maria de Marani 

"LA MULTI ANI"....sa cresteti mari si voinici si sa ascultati de mamici...!!!!!
Yagmur...nu ne mai iubesti????....pe unde umblii????....pupici de la noi pentru voi....

Pupici pentru satmareanca mea....
...Roxanica si pentru puiul ei...![]()
Asiza ,Dandusa,Donia,Danita,Bambo,Dianocica..toata gasca de mamici si de pitici..

Noi maine plecam in prima noastra excursie....la Baia Mare la tara la o matusa de a mea...eu sunt foarte entuziasmata sper sa fie bine...si Mark sa fie cuminte!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni

Oana (29.11.2006)