Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
bebinuta spune:
[quote]Originally posted by Laura13
buna dimineata! sau mai bine somn usor in continuare!
stiu ca e cu mare intarziere dar va urez o primavara frumoasa, plina de soare si fericire in suflete voastre alaturi de cei dragi!
pt sarbatoritii si sarbatoritele de la 28, 29, 30, 31 si 1!
mai multe intrebari:
1. copii vostrii se sperie? ca Dani tare se mai sperie si plange tare, se sperie din orice, cum vorbesc un pic mai tare, sau apar dintr-o data langa el. nu stiu daca e normal, asa ca daca ma puteti ajuta....
2. cum ii spalati pe spate la baie? eu pana acum il tineam pe mana mea, pe burta si cu dreapta il spalam, dar nu mai vrea de vreo 2 zile si alte idei nu prea am.
3. cam cat dureaza baita, cat timp sta efectiv in cadita?
n-am mai apucat sa citesc ieri, nici sa raspund, voi citi dar de raspuns.... oricum nu ar mai fi de actualitate! imi pare rau ca am ratat ditractia de ieri.... mi-ar fi prin bine!
va pupic si va doresc o zi usoara!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
[quote]
1. Am sesizat si eu ca Ada incepe sa se sperie, odata era aproape adormita si voiam sa-i arat surorii mele cum functioneaza batista bebelusului, Adei ii place tare mult zgomotul de aspirator, dar atuci cand am dat drumul, era la mine in brate si s-a scuturat de cateva ori de m-am speriat si eu. Cred ca incepe senzatia de teama cam de la varsta asta. Ea tot timpul cauta sa se tina de ceva cand e in brate: de haine, de par, cred ca e nevoia de siguranta
2. Eu nu o spal singura, dar o intorceam pe fiecare parte, nu o puneam pe burta In schimb de cateva zile numai pe burta o tin, ca vrea sa dea din picioare si tare ii place: mai ia cate o gura de apa, dar parca inoata
3. Incepem sa stam cat mai mult pentru ca adora baita si mai nou si plange daca o scoatem afara, nu ca altadata ci am sezizat ca ar mai vrea baita.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
roxanica2006 spune:
A_deju, nu e vb de site-ul problema, ca aia hiberneaza probabil.. no, las ca ma uit io atunci la modalitati de plata. Eu stau la Cucuietzii de vale , n-avem nimic aici.
Alexandra, bravo, mami, vezi, daca te-am mustruluit putintel ce de pupici vin spre Satu Mare??? Si de la noi numa' bine!
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Si m-am dus pregatita cu o lista de intrebari,nu am apucat sa o pun in aplicare,sunt fff dezamagita si mor cand vad cum se poarta astia cu oamenii.Uf,inca am nerviii
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
De ce nu poti schimba doctorul pana la 6 luni? Nu poate face nimeni altcineva vaccinul?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
iasmi spune:
Alexandra_25 - calatorie placuta maine si sa fie bebe cuminte foc. Pe Mark o sa-l pui in scaunel pentru masina?, sau e prea mic?
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
angi_m spune:
Buna fetelor.
Am primit pe mail o intrebare referitoare la calitatea pozelor care apar pe site si consider ca trebuie sa ofer explicatia aceasta tuturor.
Toate pozele sunt prelucrate, sunt micsorate.
Eu le aduc la dimensiunea de 3x3 cm ca sa incapa toate cat mai bine si sa nu fie nevoie sa modific prea multe in site cand adaug cate o poza noua, sau cand inlocuiesc o poza.
Eu le vad pe rezolutie a display-ului de 1027x768 pixeli. Pe rezolutie de 832x624 se vede si mai prost. Ideea este ca nici nu pot pune poze de dimensiuni mari pentru ca serverul care ne gazduieste (yahoo.geocities) ne ofera spatiul limitat de 15 Mb gratis. Pentru mai mult spatiu trebuie sa platim.
Eu cred ca pentru ce ne trebuie noua este suficient, pentru ca in site apar si link-uri catre pozele fiecareia, si daca vrea cineva sa vada pozele mai clare (adica mai mari) se duce pe link si le vede.
Multumesc pentru intelegere.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
ank999 spune:

celor care au facut o luna ieri si azi

Scuze pt intarziere, dar in viata noastra a aparut o schimbare: am fost un copil cuminte, dar acum ne-am vindecat!

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
ank999 spune:
Fetelor va mai rog o data: vreau si eu parola de la mailul comun. Dc nu am fost cuminte asa merit. Eu am ramas la cea veche
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
adinazot spune:
In primul rand,multumesc pt raspunsuri si sfaturi!
DONIA,Astazi a fost alta dr ,si nu are absolut nimic in gat,nici urma de rosu in gat sau ureche inflamata,eu de asta eram asa nervoasa aseara ca stiam aproape sigur ca nu are nimic.Normal ca nu are febra,mananca bine,eu zic ca prea mult mananca acum,in jur de 800 ml pe zi,plus suculetul de fructe,bine dar e putin deocamdata,am ajuns la 7 lingurite.
RUXANDRA,m-am lamurit acum si eu cu vaccinul,o sa ne cheme in vreo 3 saptamani sa il facem,dar tot nu-s imapacata 100% ,oricum luni vreau sa merg iar sa o vada dr pesronal sa se convinga si el ca nu are nimic...daca ma luam dupa respectiva,acum copila era pe antibiotice
LAURA,si Alessia se sperie,dar m-am obisnuit deja,tresare asa tare cateodata si deschide ochisorii larg si se uita fix la mine pana se descebaluieste,apoi isi revine.Cred ca toti bb lusii fac asta.Eu o spal si o masez pe spate cu sapunel tinand-o pe bratul meu cu fata in jos,iar timpul este variabil,cateodata stam 5sau 10 sau 15 min in baie,depinde de starea in care este,
DIANOCICA,eu folosesc calciu carbonic de mult pt Alessia,ii pun un varf de cutit in putina apa fiarta si cu dozatorul de la nurofen il dau il inghite si gata.E f bun si deloc periculos pt ca absoarbe gazele f fain.LA noi da roade.
IASMI,ai dreptate,ma revolta chestia asta de mor.Dar cui ii pasa?!?!?!
RALUMAT,imi pare chiar rau de infectia urinara,sa dea DD sa treaca repede si sanatate maxima!!!
ANATEO,OANACAT,mersi de incurajari!!!
RALUCA U,ai dreptate,si eu tot asa stiam...dar aici in Sibiu e chestia asta cu 6 luni,mi-au zis mai multi dr,deci ..pot eu sa-i contrazic???Au trecut 4,mai sunt 2 si gata..
RUXANDRA,multumim pt info!!!
ROXANICA,nu mai sunt asa suparat,imi trece si sper sa intre lucrurile pe fagasul normal!!!
DANUTZ,brrr,ce caz,am mai auzit si eu.Doamne fereste!
BEBINUTA,ba da,poate sa il faca altcineva ,daca vrea,dar nu vor dr sa se bage unii peste altii,cei corecti,am intrebat si eu,si dr la care vom fii asa a spus,ca ea nu se baga peste dr meu,dar mi-a zis cum sa procedez .Luni mergem si sa vedem.
va pup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Dia1609 spune:
gina, da tot bfree folosim si ne merge f. bine ... nu as mai folosi alt biberon nici moarta, acuma cand stiu cum e... mi-am mai comandat 2 buc, acum am 3 sa-mi ajumga
... noi de cand ne-am obisnuit cu bfree nu mai ragaim deloc, ca n u mai inghite aer deloc ... in virtutea obisnuintei eu o mai tin la ragait, dar degeaba, ca nu are ce... in curand renunt la partea asta
ralumat, si noi folosim izvorul alb fiarta si racita dar in sterilizator pun apa de la robinet ... se poate sa-l fi colectat in maternitate, ca ma indoiesc sa-i fi dat aia bibe cu izvorul alb fiarta si racita
... las' ca trece si scapati de griji 
roxanica, si Oana se mai cearta cu desenele de pereti, si cu jucariile de pe bara , uneori si cu fetita din oglinda ... da' io nu cred ca-i violenta ![]()
danutz, trecerea de la tzitzi la biberoane e f. grea... cel putin la noi asa a fost... dupa 2 luni in care a primit numai tzitzi, a facut foame la greu o saptamana pana sa accepte biberonul ... iti zic niste chestii aflate pe pielea mea cu ocazia asta:
- primele biberoane cica e bine sa le dea tatal sau bunica, bona, etc, dar nu mama, ca de la mama se asteapta sa primeasca lapticul in alt ambalaj;
- incearca mai multe tipuri de tetine: rotunde, plate, de silicon, de latex si vezi pe care le respinge;
- laptele praf incearca sa-l amesteci la inceput cu laptele tau, ca poate il accepta mai usor si eventual ia o formula dulce (Milumil) ca asta se recomanda la copiii care au primit lapte de mama ca alta formula s-ar putea s-o refuze, tinand cont ca si laptele de mama e dulce;
- daca tot nu vrea, incearca sa-l faci mai cald e 37 grade... la noi in final asta a fost problema, nu era suficient de cald, Oanei ii place si acum laptele fierbine, cand laptele ajunge la 37 grade eu tb sa fug sa-l incalzesc ca-l scuipa
cam la atat se limiteaza experienta mea cu trecerea la biberoane ![]()
mult succes si rabdare! 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
roxanica2006 spune:
Dia, am glumit cu violentza, am uitat sa pun ghilimelele.
Chiar ii spuneam lui David azi ca am auzit un zvon cum ca toate jucariile lui ar fi primit o autorizatie de la primarie si acum fac miting si scandeaza:" Fara violentza! Fara violenta!!" Si el zbeng un pumn la Rila in moalele capului
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui