Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
carla2005 spune:
1.Se sperie la zgomote scurte si puternice -de exemplu prajitorul de paine cand sare painea ...
2.La baie o tine tati cand pe spate cand pe burta o zapaceste detot
3.IN cadita sta cam 5-10minute!
Fetelor sa ma plang si eu de site-ul reclama...super naspa...am dat comanda la ei si ne-au adus un scaun de masina care nu seamana deloc cu cel din poza si plus ca e de proasta calitate zici ca e contrafacut...la banii care i-am dat pe el gaseam in pitesti scaune mult mai ieftine si mai bune!!!
carla2005 de
Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxandra_sb spune:
Dianocica, noi va asteptam. Pofta buna dmic!
Ralumat, relax. Proba de pipi i-ai luat-o tu sau cineva din spital? Cateodata, daca nu se dezinfecteaza bine inainte penisul, proba poate fi contaminata. Iar stafilococ auriu in nas are Matei de cel putin 2 ani de zile. Ca si multa alta lume...
Multa, multa sanatate lui David si va asteptam altadata la plimbare.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
iasmi spune:
Ralumat - de unde iau bebeii E-Coli? Eu in timpul sarcinii am avut infectie urinara cu acest bacil nemernic dar la bebe nu am facut pana acum urocultura. Oare sa-i fac?
Dianocica - hai s-o luam altfel : "unde ai facut tu liceul" ca al meu sot l-a facut la Greceanu.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Fetelor sa ma plang si eu de site-ul reclama...super naspa...am dat comanda la ei si ne-au adus un scaun de masina care nu seamana deloc cu cel din poza si plus ca e de proasta calitate zici ca e contrafacut...la banii care i-am dat pe el gaseam in pitesti scaune mult mai ieftine si mai bune!!!
Sa nu-mi spui ca tot de 3 ursuleti e vorba !!!!!!!!!!!
Am comandat la ei un bouncer care sigur, macar daca nu e CONTRAFACUT atunci a fost REBUT la mama lui. Cusaturile sunt strambe, materialul face nu-s ce cuta, etc. Eram zapacita rau atunci, plus cu bb in bratze, de l-am acceptat asa...
![](alcool.gif)
Barbata-meu zice ca exagerez un pic.. da si el e de acord ca in poza de pe site arata cam altfel, si ca niste mici defecte tot are...
De acum ever-never nu mai cumpar ceva important de pe-un site romanesc, fara sa-l pipai/masor/cantaresc eu inainte. Asa, biberoane, tetine, lalala .. merge.
Oricum aveti grija, la voi e vb de scaunul de masina... ceva f serios.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
![](bebe.gif)
iasmi spune:
OanaCat - trebuie sa avem rabdare ca daca ar fi dupa noi ar trebui sa stie si sa numere
poze bebelina
iasmi cu
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Dianocica, noi va asteptam. Pofta buna dmic!
Ralumat, relax.Proba de pipi i-ai luat-o tu sau cineva din spital? Cateodata, daca nu se dezinfecteaza bine inainte penisul, proba poate fi contaminata. Iar stafilococ auriu in nas are Matei de cel putin 2 ani de zile. Ca si multa alta lume...
Multa, multa sanatate lui David si va asteptam altadata la plimbare.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
Noi i-am recoltat...dar e concentratia prea mare pentru a suspecta o contaminare intamplatoare. Plus ca prezinta simptomatologie....sincer, ma bucur ca macar am depistat ce are. Insa e tare greu, el e parca si mai marait...pe langa ca nu reusesc deloc sa-i dau tot antibioticul.
Raluca
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
luna a treia
dianocica spune:
iasmi a-ha! si eu tot la greceanu. la clasa lui tolosi. daca e cu 1-2 ani mai mare ma stie sigur, eram f populara .
fug ca ma cere
_
diana (03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by iasmi
Ralumat - de unde iau bebeii E-Coli? Eu in timpul sarcinii am avut infectie urinara cu acest bacil nemernic dar la bebe nu am facut pana acum urocultura. Oare sa-i fac?
poze bebelina
iasmicu
Iasmi, doctorita mi-a zis ca se ia ori de la alti copii (nu a intrat in contact), ori de la manevrarea incorecta a biberoanelor (desi am avut grija sa ma spal intotdeauna pe maini, eu stiu?????), de la alti purtatori (nu l-am putut izola de rude), pe net scrie ceva de carne cruda - eu stiu, nu oi fi curatat vreodata bine blatul de la bucatarie si s-a atins vreun biberon? sau poate din spital? ce mai conteaza....eu zic sa nu-i faci, daca nu ti se pare nimic suspect. Mie imi era suspecta agitatia lui si nu am vrut sa accept fraza "bebelusii mai si plang". Eu cred ca "bebelusii plang dintr-un motiv". Si sper ca l-am gasit.
Raluca
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
luna a treia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
langa ca nu reusesc deloc sa-i dau tot antibioticul.
..incearca cu un dozator, de exemplu de la Nurofen.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
![](bebe.gif)
dianocica spune:
ralumat saracutza de tine, cum te ai chinuit tu sa schimbi laptele, tetina, siropele de colici, flatulin...si de fapt era nenorocita asta de infectie...bravo tie ca ai avut incredere in instinctele tale chiar daca, sincer, pareai cam dusa... sper sa se rezolve cat mai repede sa ai si tu un micutz vesel si fara supsrari
_
diana (03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti