Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
Dia1609 spune:
oanacat, dc dureaza prea mult masa, comanda de la bfree o tetina cu flux variabil... noi cu din aia papam pe varianta cu 1 picatura, si cand ii e foame rade 150-180 ml in 2-3 min ... azi de ex a mancat 100 ml in 5 min si dupa o mica pauza la oglida ( sa vada dc nu s-a ingrasat, probabil
) a ras si restul de 80 ml 30-40 sec. cred, oricum in mai putin de 1 minut ca am stat cu ochii pe ceas cand am vazut-o cum suge ... cum are si ea chef
angi, mortala Iulia cu a ei claie de par ... ne-a luat de la distanta la capitolul asta ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
angi_m spune:
Ma bucur ca va placura pozele Iuliei. Tati este coafeza Iuliei. El este responsabil cu uscatul parului si de-aia sta in toate directiile. Noua ne place tare mult. De fapt tati vrea sa o tunda (sa ramana fara obiectul muncii!!!), dar nu il lasa mami. Ne-am luat feon profesionist, uscam parul Iuliei in 2 timpi si 3 miscari.
Fotoliul este de fapt suport de caditza de baie. L-am cumparat, dar ni s-a parut ca mai mult ne incurca la baie. Acum este doar fotoliu, si s-ar parea ca in curand ne ramane mic.
Dandusa, aia este si poza mea preferata 
A_deju, lui Mircea ii place tare mult cum povestesti tu depre motanul tau 
Adina, si Iulia noastra a urlat ieri cam mult si cred ca s-a iritat in gat, ca azi-dimineata o auzi ca tusi un pic, dar atat, in restul zilei nu mai tusi, este OK. Tot de la colici i se trage si ei.
De aproape 2 saptamani, Iulia face scandal la masa. Si de fiecare daca cand va "auzeam" pe voi ca ziceti "am 2 luni si sunt turbat" ma gandeam daca sa fac si eu copyright si sa modific un pic expresia: am 3 luni si sunt turbat.
Ei, si suge ea doar vreo 2 minute si apoi se pune pe chirait si nu te mai apropii cu tzatza de ea. Am observat ca toate astea se intampla ca o doare burtica, ori are gaze ori face kk. Azi a fost prima zi in care a mancat si ea mai linistita si a dormit mai mult. Si mami, de fericire se duse cu fetele (prietenele) si bau o cafea (decofeinizata) si manca o inghetzata de-a mare cu nuci, alune, migdale, caramel, tot tacamul ce mai...
Mah, fetelor, eu am intrebat daca va foloseste link-ul ala cu meteo, nu vroiam laude. Eu va multumesc mult pentru ele, dar va foloseste, ati mai vrea link-uri si catre alte site-uri, care...
Mai am eu o idee (de fapt tot "sosul"
), dar mai intai o pun in practica si dupa aia o sa vad reactiile.
Si am mai studiat problema cu calitatea pozelor si am mai modificat ceva (a se vedea ultimile 3 poze adaugate). In timp o sa le modific si pe celelalte.
Hai ca ma intind si eu la taina numai la ore de-astea imposibile, cand nu mai e nimeni pe-aici. Am plecat la culcare.
Noapte buna si somn usor 

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Teutz spune:
Meey, dar cat ati mai scris!!!
Saptamana trecuta, miercuri, joi si vineri a avut sotul treaba la calculator si nu am putut intra, iar sambata, duminica si luni nu a mers internetul
, asa ca de marti tot incerc sa ajung si eu cu cititul la zi!!! Azi am alaptat-o pe Alexia citind ce ati mai scris voi, ca sa reusesc sa termin de citit!
In primul rand vreau sa urez si eu tuturor mamicilor si bebicilor o primavara frumoasa si multa sanatate! 

A_deju, super slide-ul mamicilor de la ian-feb 2007! Am dat putina apa la soricei.
Am sa incerc si eu sa raspund la cateva teme mai recente:
- Alexia se sperie de zgomotele puternice, dar nu plange. Face ochii mari si ridica manutele. E tare haioasa!
- pe spate o spal cu mana dreapta tinand-o cu fata in jos pe mana stanga. Acum doua zile am reusit performanta sa o bag cu nasul in apa
si m-am speriat putin. Si ea la fel, bineinteles, si s-a lasat cu chiraiala.
- in cadita o tin cam 8-10 minute. Baie incerc sa-i fac zilnic, dar au fost cateva dati cand i-am facut la doua zile. Pe capsor o spal cam la doua-trei zile.
Saryta, parca tu spuneai ca ai ras-o in cap pe Antonia? Am citit postarea ta si in seara aia am ras-o si eu pe Alexia, pentru ca avea parul varza: aproape deloc in fata, lung in crestetul capului, tocit in parti. Mama si bunica-mea au fost socate si n-au putut dormi in noaptea aia, gandindu-se ca nu ii va mai creste parul copchilei!
Daca doriti sa o vedeti pe cheliuta, o gasiti aici!
La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor zilei de azi si celor de zilele trecute!!!
Am si eu cateva intrebari, daca are timp cineva sa-mi raspunda:
1. Cele care alaptati, cam cate minute sug bebeii vostri la o masa? Ca de cateva zile Alexia m-a innebunit, ba suge 40 de minute, ba 5-10 minute. Si lapte am, slava Domnului!
2. A primit vreuna dintre voi alocatia copilului? Cand naiba vine? Ca aia au spus ca vine dupa doua luni si acusi se fac trei.
3. Tot pentru cele care alapteaza: voua va cade parul, ca eu cred ca o sa seman cu fii-mea in curand? Daca da, ce tratamente folositi sau ce vitamine luati, ca sa mai salvati ceva din podoaba capilara?
M-am mai uitat la pozele bebicilor vostri si sunt superbi! Angi, ce frumoasa e Iulia si ce de par are!!! Da-ne si noua!
Bebinuta, vazut pozici! Super bebelina!
Am vazut ca au mai aparut mamici noi: Bine ati venit in
nostru!
Foarte amuzante bancurile, nu mai stiu cine le-a postat!
Dandusa, esti mortala!!!
Intr-adevar esti foarte optimista! Bravo tie! Asa si trebuie.
Ma duc si eu la culcare, ca pic de somn! Va pup dulce pe toate!!!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Donia spune:
Duminica trecuta am fost sa vedem fluturi, intr-un loc numit Butterfly Conservatory langa Niagara. Azi i-am pus in album si m-am gandit sa vi-i arat si voua, au niste culori minunate. Pe langa fluturi mai sunt si alte vietati (sper ca nu va speriati de reptile...)
Deci, fluturi.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
mayaione spune:
Multumim Angi pentru ca ne-ai adaugat si pe noi pe pagina, Iulia devine pe zi ce trece mai frumoasa
.
Mamici de fetite, am si eu o mare nedumerire...Ana nu are pliurile la picioruse simetrice. Si mi-a intrat in cap sa nu cumva sa aiba displazie de sold, desi nu ar da semne. Dar de cand ma bate gandul mi se pare ba ca are stangul mai mare, ba dreptul. Terorizez copilul, il trag de picioare zilnic si tot nu am ajuns la o concluzie. La noi se unesc in V perfect cand le apropiati piciorusele (ma refer, stiti voi, la pliurile de la grasime)?
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
Donia spune:
Teutz, raspund la teme.
1. Cristi suge cam 5 minute la o masa. De vreo 2 saptamani vad ca uneori mai suge si 10 minute maxim, dar cel mult o data pe zi. A luat foarte bine in greutate in conditiile astea.
3. A inceput sa imi cada si mie parul, dar nu o sa iau nimic, nu ma ingrijorez prea tare. Dupa ce am nascut primul copil mi-a cazut parul tot asa si la un moment dat s-a oprit de la sine, presupun ca asa se va intampla si acum. Eu cred ca parul asta care imi cade e cel care ar fi trebuit sa cada in mod firesc in timpul sarcini, dar atunci imi cadea cam 1 fir de par pe zi. Deci acum recuperez.
mayaione, devreme te-ai trezit! Sau nici nu te-ai culcat, te-a tinut Anamaria treaza?
Donia spune:
Angi, am vazut pozele si am admirat micuta, e tare dulce! Dar m-am ingrijorat putin ca am vazut ca patutul sta chiar sub un corp suspendat, nu puteti sa-l mutati? Imi pare tare periculos.
Ma pregatesc de nani, o zi buna va doresc!
Lorym spune:

Mamicilor mele care sper ca o parte nu m-au uitat!Efectiv nu am timp sa respir!
Dbunny cum sa te uitam? Mai tii minte ca am facut in acelasi timp testul cu diabetul gestational si aveam o frica amindoua!![]()
Apropo de zile infernale , ieri a fost zi de top 3.Ca eu am inceput sa fac topuri. M-a lamurit miro care mi-a zis ca e luna plina si de aceea bebicii sunt agitati.Mai tirziu am vorbit si cu laura care mi-a zis ca la ea a fost de top 1 ziua
.Faceam haz de necaz amindoua dar eram cu nervii la pamint amindoua.Azi toata ziua incercind sa o adorm ii dadeam sin si in timp ce papa facea kk.Dar de fiecare data cind ii dadeam facea.O schimbam de pampers si de haine dupa caz(cind face face pina in git)si apoi cind ziceam ca e gata vomita pe haine.Apoi iarasi schimbat.Si se apropia din nou tura de schimbat pansament la picior.Unde mai pui ca ne luptam cu o iritatie urita la funduletz si am luat la rind tot ce se putea: Bpantene, klorane pt. eritem fesier crema si apoi pudra klorane, galbenele. Nimic nu mai functiona.Si am sunat pe bambo si mi-a zis de cutaden.Am bagat in functiune aseara .Sa vedem acum dimineata ce a iesit ca nu am mai trezit-o.
Imi lipsiti mult dar nici macar sa mai citesc nu am timp.Noroc de voi ca m-am uitat si eu in gurita riannei si am vazut dintisorii in gingiile ei
. Sa cad pe spate nu alta. Sa vedeti cum incercam sa-i deschid gura sa mai vad.Jos in partea stinga se vad clar in gingii vreo 2 iar un dinte e aproape sa iasa.E posibil asa devreme?
Cu degetelul pup laura ca v-a zis.Miercuri seara pe la 7.30 cind sa o schimb i-am vazut degetul mare de la picior f. umflat si rosu tot; m-a busit plinsul instant si am sunat pe pediatra ei care era de garda la spital.Ne-am dus, a vazut-o si a zis: panaritiu. Fuga la o clinica particulara care era inchisa iar apoi am mers la spitalul de copii unde au dezinfectat-o si mi-au piscat-o putin sa ii dea drumul la puroi.Am plins cu Rianna.Oricum sunt niste idioti aia de la spital.Si acum stam din 3 in 3 ore cu rivanol, si antibiotic.E un chin mare ca tb schimbat pansament din 3 in 3 ore si ea pedaleaza din picioare de zici ca pleaca la discoteca nu alta![]()
Sunt nevorbita si nu ma mai opresc vad!
O sa incerc sa trimit si eu poza pt. site.
Doloresdistractie placuta azi si sa va traiasca micul crestin!

Dandusa
pt. mamica asa optimista si plina de viata!
Karina Ioana de Mirona!
Miro uite ce scriai exact acum un an:
buna seara fetelor,
am itrat sa va dau vestile. Am vazut samburelul la eco.
Am facut eco vaginal, am 4 saptamani si 3 zile, s-a vazut sacul embrionar, dar normal ca nu se vedea daca e plin sau gol. Pentru asta mergem din nou pe 15 martie.
Ca sa ma conving eu ca e sarcina evolutiva voi mai face maine un Beta HCG si voi stii din valoarea lui ca evolueaza sarcina sau nu. Acesta trebuie sa se dubleze la 48 de ore. Asadar daca sambata am avut 230 ... pe maine tre sa am undeva la 2000 ...chiar peste.
Mi-a marit doza de utrogestan, acum iau 6 pe zi. Endometrul imi este acum de 9 mm, ceea ce e record pt mine si DPN-ul este totusi ziua mea de nastere: 8 noiembrie. SUPER CADOU!
Iulia de Agi_m!
Anamaria de Mayaone!
Lory
Catrinel Rianna
poze lory
anateo2004 spune:
doina,am vazut pozele impreuna cu fimea si bineinteles le-a comentat pe fiecare in parte
.vorbeste non-spot si cand ii pun desene-tom si jerry si si atunci nu-i tace gura mi le povesteste"mami tom alearga","mami mananca cascaval jery"
si uneori zice "te uiti cu mine mami?"cum sa ii expic ca eu i le pun ca sa am 5min de liniste
angi,aveti la par ca aproape ca o complexati si pe fimea de 3ani![]()
tema zilewi:
1.durata suptului este variabila de la cateva min-care zic eu ca sunt simpe gustari pana la 15-20-mese copioase![]()
2.inca nu am luat alocatia o astept pe la sfarsitul lunii
3.nu fac nimic pt cadera parului.si prima data a cazut si s-a oprit singur si a si crescut la loc.
avdanaarhire spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Mamici de fetite, am si eu o mare nedumerire...Ana nu are pliurile la picioruse simetrice. Si mi-a intrat in cap sa nu cumva sa aiba displazie de sold, desi nu ar da semne. Dar de cand ma bate gandul mi se pare ba ca are stangul mai mare, ba dreptul. Terorizez copilul, il trag de picioare zilnic si tot nu am ajuns la o concluzie. La noi se unesc in V perfect cand le apropiati piciorusele (ma refer, stiti voi, la pliurile de la grasime)?
Aceeasi problema am crezut ca o avem si noi - tot fetita, minca-o-ar mama. Pedioatra mi-a recomandat, pentru linistea mea, sa merg sa o vada un cgirurg specializat in chirurgie ortopedica infantila. Am mers la cabinetul lui particular, i-a indoit de citeva ori picioarele, le-a intins si mi-a zis ca e "cam suspecta"la piciorul sting. Era sa lesin pe loc. M-a chemat a doua zi la spital ca sa ii faca radiografie. La radiografie am tinut-o eu si sotul ca sa poata sta dreapta si sa iasa bine. Si totusi in momentul cheie s-a rasucit putin. Am dus radiografia d-lui doctor si de data asta mi-a spus ca nu e nimic, dar parca ar fi suspecta la piciorul drept. Totusi sa nu ii fac nimic, nici doi pampersi, nici altceva. Totusi, sa revin pe la 5 luni pentru radiogafie pentru ca atunci s-ar vedea mai bine pentru ca se osifica nu stiu ce.
Eu cred ca m-am speriat degeaba si mi-am iradiat fata tot degeaba. Totusi cred ca am sa ma duc si cind o avea fata 5 luni, ca parca tot nu am scapat eu de piticutul de pe creier. Cam asa a fost la noi.
Oricum, daca dai o cautare pe Google cu "displazie de sold" gasesti o multime de rezultate cu articole medicale interesante, chiar cu poze de radiografii care arata cum ar trebui sa fie normal si cum e in displazie de sold, etc..
Sper ca si la tine sa nu fie nimic.

Dana
fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)poze celeste