Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aka bine ca acum sunteti bine
acum: petrecerea a inceput
miro luna viitoare petrecerea o tinem la tine, ca m am saturat de curatenie...

haideti sarbatoriti, cine ce mai aduce, noi am facut tortul (nu arata cine stie ce da' e asa buuun...) vazut poze cu fluturi si copii rasi in cap sau nu, super simpatici...

hai danduso scoala sa bem!

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Donia, Anateo, multumesc mult pentru raspunsuri! M-ati mai linistit.
Mayaione, cred ca pliurile Alexiei sunt destul de simetrice. O sa ma uit mai atent cand se va trezi, ca acum doarme de aseara de la 12.
Lorym, tu nu ii pui babetica Riannei cand ii dai sa manance? Eu in primele doua saptamani dupa ce am venit acasa o schimbam si de 7-8 ori pe zi, pentru ca vomita si se murdarea pe hainute de cate ori manca. Dupa ce am folosit babetica a fost mult mai bine, o schimb o data pe zi. Pupam degetelul Riannei!!!
Referitor la facut kk pana in gat, ma laudam ca fii-mea nu a facut niciodata atat de mult. Pana duminica, cand am fost in vizita la nasi. Am schimbat-o chiar inainte sa plecam de acasa. N-a durat mai mult de o jum de ora pana cand am ajuns la nasi. Am dezbracat-o de hainutele groase si cand a luat-o nasa in brate si a intors-o cu spatele la mine, sa-mi vina rau! Avea Alexia o pata de kk de vreo palma pe spate, trecuse prin bluzita, prin pantaloni, prin tot . Aveam la mine pampers si bluzita de schimb, dar pantalonasi subtiri nu. Asa ca a trebuit sa-i spal pantalonii acolo si sa-i usuc cu fierul de calcat, dupa care sa-i las vreo ora pe calorifer. Sa-mi fie invatatura de minte si sa iau si pantalonasi cu mine data viitoare.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

La multi ani!,sarbatoritilor
mai ce tort!
pt crustele galbene din cap eu folosec o crema de la mustela,din gama dermo-pediatrie Stelaker,exista si un sampon dar nu l-am mai luat ca deja aveam un gel pt spalat tot de la ei.in fine fimiu are o caruta de creme pt cap,pt corp,pt fund,pt bubesi am zis ca trebiue sa ma mai opresc.urmatoarele pe care o sa le achizitionez sunt pt subsemnata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, anateo cand te aud vorbind de doi....mereu am zis ca vreau unu singur dar parca ma vad.... plus ca eu am insistat mult pt 'sebastian' dar n a fost chip...n a vrut tac'su deloc.... mi a placut aia cu desenele animate...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, super tortul tau! Vrem si noi!!!
Am uitat sa va povestesc ce am patit saptamana trecuta. Am fost sa-mi fac o radiografie la plamani, pentru ca am avut niste probleme acum doi ani si acum am fost la un control. M-am dezbracat pana la brau, m-am lipit cu pieptul de tablia aia rece, mi-a facut radiografia si cand sa ma duc sa ma imbrac... brusc mi s-au contractat sanii si a inceput sa tasneasca laptele! Am rugat-o pe asistenta sa-mi dea repede un servetel, ca eu aveam mainile ocupate, incercam sa opresc laptele. Aia se uita la mine super mirata: "Alaptati?" Imi venea sa-i spun: "Nu, tanti, dar te-am vazut pe tine si mi-a venit laptele! Nu vrei o gura?" N-are rost sa va mai spun ca m-am umplut de lapte pe pantaloni, pe ghete si le-am lasat si alora de la radiografie o mica baltita!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
(Ce bine e sa fii cu cititul la zi!!! Sper sa nu mai raman in urma.)

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

dianocica,stii cum se zice "pofta vine mamncand"e timp si pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata!

Angi - bebelina ta frumoasa. Daca o tunzi sa ne trimiti si noua prin posta niste perisor de-al ei - poate-i creste si la a mea mai repede ca de cazut ii cade la greu.

Ruxmax - eu folosesc de 3 zile o crema preparata la farmacie recomandata de medicul pediatru (as vrea sa-ti spun din ce e preparata dar nu inteleg scrisul nici sa ma impusti). Oricum farmacistele stiau despre ce e vorba si mi-au spus si cum sa-l dau pe caput desi imi spusese si doctorul. Am auzit si de crema de la mustela - cum a zis anateo2004- si ca ar fi foarte buna.

Mayaione - uite ca la pliuri nu m-am uitat sa vad daca sunt simetrice. Buna idee. O sa ma uit.

Doamne fetelor ati vorbit numai de bunatati in ultimul timp. Eu parca am innebunit - de cateva saptamani mananc ca ..... - tot ce prind rad. Nu stiu ce naibii am ca parul imi cade, genunchii ma dor iar de cateva zile ma doare sanul pe care sta bebe cand o tin in brate. De luni GATA - intru la cura - fara dulciuri si fara paine - in schimb o sa ma apuc sa iau vitamine ca ma subrezesc de tot.

Fug ca s-a trezit. Va !

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

teutz,mai facut sa rad in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Dianocica, daca ne dai si noua o bucatica mica mica de tort, promit sa scriem mai des pe forum. Si acum suntem tot amindoua in fata calc. Scriu cu stinga pentru ca in dreapta sta miss Celeste.

La multi, multi ani sarbatoritilor!]

Dana fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)
poze celeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Multumim Angi pentru ca ne-ai adaugat si pe noi pe pagina, Iulia devine pe zi ce trece mai frumoasa.
Mamici de fetite, am si eu o mare nedumerire...Ana nu are pliurile la picioruse simetrice. Si mi-a intrat in cap sa nu cumva sa aiba displazie de sold, desi nu ar da semne. Dar de cand ma bate gandul mi se pare ba ca are stangul mai mare, ba dreptul. Terorizez copilul, il trag de picioare zilnic si tot nu am ajuns la o concluzie. La noi se unesc in V perfect cand le apropiati piciorusele (ma refer, stiti voi, la pliurile de la grasime)?

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

hai ca-ti zic cum se verifica de fapt: pui bb pe burta complet intins, fara pampers, tragi de picioare si le intinzi si lipesti calcaiele ... si te uiti la plicile fesiere, alea tb sa fie simetrice ...bafta
oricum eco pt displazia de sold se face abia la 4 luni jum, ca orice evaluare ochiometrica poate da gres

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput