Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Donia
Angi, am vazut pozele si am admirat micuta, e tare dulce! Dar m-am ingrijorat putin ca am vazut ca patutul sta chiar sub un corp suspendat, nu puteti sa-l mutati? Imi pare tare periculos.
Ma pregatesc de nani, o zi buna va doresc!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
of, donia, mi-ai luat-o inainte... si eu sunt stresata cu astea, chiar vroiam sa ii spun si eu lui angi
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
OanaCat spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi si multi

Dandusa da, este martisorul nostru..si multumesc pentru salam a fost delicios.

Dia 1609 oboseste cand papa si mai trage si aer.Daca stiam de tetine ii luam si din alea nivel 2 uite ca nu m-am gandit.
Teutz
Alocatia o asteptam la sfarsitul lunii
Pentru caderea parului iti recomanda ulei de masline este extraordinar ce poate face.
Angi este o scumpica bb da-i un
de la noi.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by avdanaarhirequote:
Originally posted by mayaione
Mamici de fetite, am si eu o mare nedumerire...Ana nu are pliurile la picioruse simetrice. Si mi-a intrat in cap sa nu cumva sa aiba displazie de sold, desi nu ar da semne. Dar de cand ma bate gandul mi se pare ba ca are stangul mai mare, ba dreptul. Terorizez copilul, il trag de picioare zilnic si tot nu am ajuns la o concluzie. La noi se unesc in V perfect cand le apropiati piciorusele (ma refer, stiti voi, la pliurile de la grasime)?
Aceeasi problema am crezut ca o avem si noi - tot fetita, minca-o-ar mama. Pedioatra mi-a recomandat, pentru linistea mea, sa merg sa o vada un cgirurg specializat in chirurgie ortopedica infantila. Am mers la cabinetul lui particular, i-a indoit de citeva ori picioarele, le-a intins si mi-a zis ca e "cam suspecta"la piciorul sting. Era sa lesin pe loc. M-a chemat a doua zi la spital ca sa ii faca radiografie. La radiografie am tinut-o eu si sotul ca sa poata sta dreapta si sa iasa bine. Si totusi in momentul cheie s-a rasucit putin. Am dus radiografia d-lui doctor si de data asta mi-a spus ca nu e nimic, dar parca ar fi suspecta la piciorul drept. Totusi sa nu ii fac nimic, nici doi pampersi, nici altceva. Totusi, sa revin pe la 5 luni pentru radiogafie pentru ca atunci s-ar vedea mai bine pentru ca se osifica nu stiu ce.
Eu cred ca m-am speriat degeaba si mi-am iradiat fata tot degeaba. Totusi cred ca am sa ma duc si cind o avea fata 5 luni, ca parca tot nu am scapat eu de piticutul de pe creier. Cam asa a fost la noi.
Oricum, daca dai o cautare pe Google cu "displazie de sold" gasesti o multime de rezultate cu articole medicale interesante, chiar cu poze de radiografii care arata cum ar trebui sa fie normal si cum e in displazie de sold, etc..
Sper ca si la tine sa nu fie nimic.
Danafericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)
poze celeste
Of, of, of ... ati radiat degeaba copilul... nu se mai face din anii 90 radiografie pt displazia de sold... se face eco ... naiba sa-i ia de doctori, ca tere batuti in cap is unii

se face un screening obligatoriu la toate fetitele la 4 luni jumate ... aici te trimite pediatrul... daca ai bani faci eco (costa cateva milioane) si cine nu are , face radiografie , dar pediatrii si ortopezii nu mai recomanda radigrafie la bebei pt asta!
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
OanaCat spune:
Ruxandra sb merci pentru documentatia cu privire la pasaport.
Fetelor
vreau sa stiu daca pot sa-i dau picaturi cu apa de mare daca nu este racita si are doar nasucul infundat ca tare o chinui cu serul fiziologic.
Stii care-i diferenta intre curaj si tupeu?
Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi:
- Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
- Nu te enerva, tu urmezi.
Revin mai tarziu ca azi este zi de
.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
bamboletta spune:
Neata 
Azi fata mea a fost f matinala
s-a trezit pe la 5 sa
apoi la 8 avea chef de joaca
s-a dus cu somnul meu
Teuz-
vazut tunsulica
si eu vroiam sa o tund dar nu ma lasa sotul ![]()
Donia-f frumoase pozele 

Lorym-
si la voi dintisorii
pupam degetul Riannei sa treaca repede
Avdanaarhire-
Dianocica-

Oanacat-

Karina-Ioana
de Mirona
David-Alexandru
de Dianocica
Ana-Maria
de Mayaione
Iulia
de Angi_m
Maria Isabela
de luly
Venim si noi la petrecere
sau e prea dimineata? ![]()
Avem si cadouri
pt.Dmic avem asa:

Pt.Karina si toate fetitele sarbatorite avem cate o papusica 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
angi_m spune:
Mayaione, stiu ca doctorita noastra pediatra s-a uitat special la pliurile de pe picioruse sa vada daca sunt simetrice. Medicul tau pediatru s-a uitat? Ce zice? Acu sa nu crezi ca trebuie sa fie simetrice cu precizia micronului.
Donia, intradevar sunt un pericol corpurile suspendate de deasupra patutului, dar sunt f. bine prinse, nu au in ele decat hainutze f. usoare, etc. Mai avem corpuri suspendate in bucatarie care au in ele cratitzi si alte chestii grele si de 8 ani de cand stau acolo nu s-au clintit. La prinderea corpurilor suspendate din dormitor s-a folosit aceeasi tehnologie de prindere ca la cele din bucatarie si le-a pus acelasi tehnolog ("sosul"). Hai ca acu incepu Mircea cu teoria minimizarii riscurilor... prin ea nu se obtzin profituri maxime
... Hai ca o luaram pe langa.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Dia1609 spune:
KARINA
ANAMARIA
IULIA
MARIA
DAVID
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
saftoiu_gina spune:
Am folosit si eu Elocom pentru Ana.Ii dadeam pe portiuni mici
un strat subtire 3 zile la rand apoi faceam pauza 3 zile si continuam cu alta portiune s-a vindecat repede si frumos.Se unge o data pe zi.
-----------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
Dia1609 spune:
multumesc fetelor care mi-au rasp. cu Marimer-ul! se pare ca-s eu prea stresata, ca vad ca voi il folositi
angi, eu stiam ca la bebei asa mici nu se foloseste uscatorul de par, parul se sterge bine cu prosopul ... da' cred ca la voi ar dura cam mult
... si sa nu o tundeti ca ar fi pacat!
iasmi, si pe mine ma dor genunchii dimineata la fel de tare ca in ultimele luni de sarcina... se pare ca nu ne-am curatat inca de hormoni ... progesteronul e inca la putere ![]()
cat despre parul care pica en-gros nu mai zic nimik ... nu stiu dc poate fi oprit in vreun fel (ca are Donia dreptate ca ne pica acum tot parul care nu ne-a picat in sarcina), dar eu o sa incerc ... incep de zilele viitoare tratamentul de la Vichy impotriva caderii parului... va tin la curent daca da rezultate!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
saftoiu_gina spune:
Noi am primit alocatia pe 20 feb.Mie mi-au spus ca o sa vina in martie si a venit cu o luna mai devreme.
-------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)