Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 23
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Meey, dar cat ati mai scris!!!
Am si eu cateva intrebari, daca are timp cineva sa-mi raspunda:
1. Cele care alaptati, cam cate minute sug bebeii vostri la o masa? Ca de cateva zile Alexia m-a innebunit, ba suge 40 de minute, ba 5-10 minute. Si lapte am, slava Domnului!
2. A primit vreuna dintre voi alocatia copilului? Cand naiba vine? Ca aia au spus ca vine dupa doua luni si acusi se fac trei.
3. Tot pentru cele care alapteaza: voua va cade parul, ca eu cred ca o sa seman cu fii-mea in curand? Daca da, ce tratamente folositi sau ce vitamine luati, ca sa mai salvati ceva din podoaba capilara?
1. depinde de starea ei : de la 15/20 la 40/50
2.nu am primit-o inca, am sunat si cica in martie
3.imi pica, peste tot e numai par, mi-e frica sa nu inghita si Ada, ma prinde des de par si ramane cu el in mana.Acum i-au Elevit
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
flore26 spune:
neata la toate fetele! avem poze noi aici http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums sa vedeti cat am crescut![]()
flore26 spune:
OanaCat noi folosim pentru alessia marimer chiar daca nu este racita.la noi aerul e mai uscat si i se usuca nasucul.e foarte bun, si nu/i face nimic rau.mi/am dat eu prima data si da o senzatie de racoare.poti sa/l folosesti linistita.
ank999 spune:

KARINA
ANAMARIA
IULIA
MARIA
DAVID

sa fiti sanatosi, fericiti si cuminti!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
saftoiu_gina spune:
Si la noi se vede o cuta in plus pe piciorusul stang i-am aratat pediatrei eu si a spus ca o tinem sub supraveghere ,dar nu ar fi ceva rau.
--------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
angi_m spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
angi, eu stiam ca la bebei asa mici nu se foloseste uscatorul de par, parul se sterge bine cu prosopul ... da' cred ca la voi ar dura cam mult... si sa nu o tundeti ca ar fi pacat!
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
La noi feonul este cel mai utilizat, o uscam cu el pe toate partzile, si pe cap si la fund si ei ii place tare mult

Daca este mai agitata si ma pun cu feonul pe ea se linisteste. Voi ati incercat sa dati cu feonul pe pielea goala? Este tare placut, as sta si eu sa ma dea cineva.

Dupa ce ii facem baie, ii tinem pielea calda (si uscata) cu feonul pana o imbracam.
Toata treaba e sa nu exagerezi si sa stai ca Pacala cu feonul intr-un loc sa o arzi. Si oricum il folosim la cea mai mica viteza ca altfel o zboara ca e feon de uz industrial, pentru coafeze.
Acum Iulia sta in "centrul de activitati", dar cea mai importanta jucarie este ledul de la baby-phone, care clipoceste cad face ea zgomot.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Ralumat spune:
Buna dimineata! Mai pe la pranz, dar macar azi imi beau cafeaua calda, alaturi de voi.
Mai intai, trimit o
si un mare multumesc Ruxandrei, ca iar m-a scos din incurcatura. Super buna seringa aia dozatoare de la Nurofen, nu da pe de laturi nici o Si picatura de antibiotic!!!!
Roxanica, infectiile urinare nu sunt intotdeauna insotite de febra. Asa am descoperit eu pe internet dupa ce am cautat experiente similare ale altor mamici. Despre comanda cu leaganul, eu am gasit pe un singur site dar nu aveau in stoc.....in Bucuresti nu se plateste nimic pentru livrare. La voi, n-am idee. probabil taxe postale, sau asa ceva...oricum, pe fiecare site scrie conditiile.
Sunt restanta la raspunsuri:
1. Si David se sperie si e adorabil, mai intai pune buzita de jos peste cea de sus, apoi incepe bazaitul;
2. La baita il pun pe burta, ca avem cadita cu forme si are un plan inclinat pe care sta foarte bine. El isi pune capul pe manutele indoite, parca sta la plaja;
3. nu stam prea mult- vreo 5-6 minute, ca inca nu e interesat. Sta linistit, dar casca ochii in jur, nu se arata curios in legatura cu apa
Am vazut ca vorbea Dia de temperatura lapticului, ca nu-l accepta Oana decat peste 37 de grade. La noi e inversss!!!! Ca sa-l poata manca, trebuie sa nu simt eu nimic cand il curg pe mana. Daca il simt caldut sau mai rece, adios! Scuipa la el ceva de speriat.
Oanacat, si la noi dureaza mult mai mult masa cu BFree, si mananca si mai putin decat cu celelalte...dar macar nu inghite aer. Asa ca eu le folosesc numai noaptea.La tetinele cu flux variabil sau la cea de 3-6 luni cred ca e gaura prea larga pentru el...ca inghite aer.
Teutz, 

e mortala cheliutza...La intrebarile tale: 1. si 3 - nu alaptez; 2- noi am primit alocatia prin posta (pe n umele lui taica-su - ca el a completat hartiile); urmeaza sa mergem sa facem cerere sa ne-o dea pe card.La noi e o stampila pe spatele certificatului de nastere, cu o data. la fix 2 luni de la acea data am primit banii.
Si inainte de a incheia, LA MULTI ANI bebelusilor:
Karina-Ioana de Mirona
David-Alexandru de Dianocica
Ana-Maria de Mayaione
Iulia de Angi_m
Maria Isabela de luly
Sa cresteti mari si sanatosi!
Ba nu inchei inca, pentru ca am o intrebare: ce sa fac sa scad umiditatea camerei? Noaptea trece de 70% - asa arata higrometrul. Se pare ca noi am cumparat degeaba umidificator, ca aproape tot timpul zilei e in jur de 60%, dar noaptea creste....Cum sa o scad in afara de a aerisi in toiul noptii????
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
angi_m spune:
Temele zilei:
1. La mine Iulia mananca de la 2 minute (cand se opreste chiraind ca o doare burta si nu mai vrea sa continue) la o juma de ora. Eu ii dau sa manance de la ambii sani: cate un sfert de ora fiecare.
2. Noi am primit in februarie alocatia pe decembrie (24 RON) si pe ianuarie (200 RON). Eu vreau totusi sa intreb daca se da alocatie si pe noiembrie (prima luna a copilului) ca noi suntem nascuti pe 3 noiembrie. Pe-aia nu am primit-o.
3.A inceput sa-mi cada si mie parul destul de mult. Nu fac nimic inca, sper sa treaca de la sine. Eu iau si vitamine (iau de vreo un an si 3 luni) si ma gandesc cum ar fi fost daca nu luam deloc.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
porumbita80 spune:
Buna la toata lumea
KARINA
ANAMARIA
IULIA
MARIA
DAVID
Noi deja ne laudam cu dintele se simte la dejet asa ca o razatoare dintele deci a spart gingiea creca cel mult intr-o saptamina o sa se vada bine si a trecut si capriciile e linistit doarme bine.
Bambovoi ce faceti cum merge cu cerialele continuati?
Noua tare ne plac, eu la masa de seara i dau tu? cum ii dai?
la gagici de la Mario
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Multumim Angi pentru ca ne-ai adaugat si pe noi pe pagina, Iulia devine pe zi ce trece mai frumoasa.
Mamici de fetite, am si eu o mare nedumerire...Ana nu are pliurile la picioruse simetrice. Si mi-a intrat in cap sa nu cumva sa aiba displazie de sold, desi nu ar da semne. Dar de cand ma bate gandul mi se pare ba ca are stangul mai mare, ba dreptul. Terorizez copilul, il trag de picioare zilnic si tot nu am ajuns la o concluzie. La noi se unesc in V perfect cand le apropiati piciorusele (ma refer, stiti voi, la pliurile de la grasime)?
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
Hai sa-ti spun de Crinutza mea,ca sa te mai linistesti...Pe 29 Febr.,am fost la al doilea control la sold...Pitika are pliurile asimetrice,iar dr pediatra mi-a zis ca este suspecta de displazie de sold...,asa ca m-am conformat.Am fost la Grigore Alexandrescu la un ortoped recomandat de Ruxandra noastra...,iar acolo,mi-a spus ca nu are nimic din ce poate vedea el cu ochiul liber...Aici in C-ta ,am fost la alt medic ,care mi-a confirmat cele spuse de primul...,dar mi-a spus ca ma asteapta luni in spital ,sa o vada la un aparat.Sa-ti spun cum a controlat-o si,cum si-a dat seama ca nu are nimic ...
1.I-a intins piciorusele si mi-a spus ca ambele calciie trebuie sa fie la acelasi nivel...,deci calciuul sting,lipit de calciul drept.
2.I-a indoit piciorusele la burtica ,cu genunchii lipiti si ambii genunchi trebuiau sa fie unul linga celalalt...
3.I-a desfacut picioarele in forma de broscuta...,ca si cum ar face spagatul dar in aer,dar cu picioarele indoite...si mi-a zis,ca daca ar trosni ceva pe acolo,inseamna ca nu este in regula...,dar nu a trosnit nimic si deci este in regula...
Crede-ma ca si tu poti sa incerci acasa ,macar primele doua puncte...,pentru al 3 lea...,mi se pare complicat si eu,una...,n-as putea sa-i fac...Sper sa te ajute...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Oana (29.11.2006)