*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Buna fetele,
va scriu sumar de acasa. Luni reincep munca, cu forte injumatatite.
Sarcina merge bine, insa am probleme mari in familie de parca toate trebuiau sa se intample o data. Nu cred ca voi putea ajunge la intalnirea de luni. Printre altele ne-a parasit bona, iar M merge de 2 zile la cresa. Dat fiind faptul ca numai noi parintii ne ocupam de dusul/adusul de la cresa si cum cresa e la distanta de casa, timpul liber se reduce dramatic. Sper sa nu am probleme la servici si sa pot pleca zilnic in timp util ca sa-l iau pe M de la cresa....
Va urez cele bune si distractie placuta la Pizza Hut!
Poze aniversare 2 ani Matei
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Ionice spune:
quote:
Originally posted by alynta27
De data asta e bine cu pozele?!
Alina-Mirela
http://community.webshots.com/album/557950673FENrEw
Da, acum ai reusit
Ioana
cu bebitza Antonia
ralucami spune:
Da Alynta, se vad pozele!
Alyna la ce carucior te-ai decis? Si ce ti-a placut cel mai mult de la restaurantul chinezesc? Mie imi place mancarea chinezeasca si aici sunt cam peste tot restaurante de genul asta, dar sotulica fuge de ele ca dracu` de tamaie.
Si merg ori de cate ori reusesc sa-l mai pacalesc pe el sau pe vreo amica jp. ![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
eimotto spune:
Ia incearca asa [ url = " http://community.webshots.com/album/557950673FENrEw " ]Poze[ / url ]
Scoti toate spatiile - sunt 9
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
Alyna24 spune:
Am papat si eu o cana de lapte batut cu fulgi de porumb!Si v-am citit!
Miniuta, cred ca toate mai avem dureri de soduri, spate insa....riscurile meseriei de mamici, nu?
Ramsy, si eu am vazut niste patuturi din lemn la Miniblu pe la 6 mil si ceva!O fi vorba de aceleasi?Erau simplute , nu?Insa la Miniblu am vazut eu oferta de dormitor bebe cu 17 mil si era super!Insa cred ca-i voi face mobila mai tarziu nu chiar acum ca oricum va trebui sa i-o schimb peste max 2 ani asa ca.....![]()
Mica, nu cred ca ne vom recunoaste cu toatele!
Insa ne descurcam noi!
Andrada, e buna ideea sa scoatem pozele la imprimanta pt a ne recunoaste mai bine insa....eu n-am imprimanta!
Vas, felicitari pt noua saptamana!La ce spital ai fost?E ciudat ca a trebuit sa stai in spital pt a-ti lua CM!Si eu mi-am facut internari insa doar fictiv!O singura data am stat in spital prin ianuarie insa pe buna ca am avut ceva probleme!![]()
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
dideip spune:
Eimotto exact ce spuneam si eu dar mi sa parut ca,cristinamaria a gresit calcularetele,dar sa rezolvat
Paula
30+
poze
poze bebe
Ionice spune:
eimottodaca te rog frumos imi verifici si mie?
La mine UM este pe 18.08.2006...sunt curioasa daca bate cu ce am eu.
Ioana
cu bebitza Antonia
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Buna fetele,
va scriu sumar de acasa. Luni reincep munca, cu forte injumatatite.Sarcina merge bine, insa am probleme mari in familie de parca toate trebuiau sa se intample o data. Nu cred ca voi putea ajunge la intalnirea de luni. Printre altele ne-a parasit bona, iar M merge de 2 zile la cresa. Dat fiind faptul ca numai noi parintii ne ocupam de dusul/adusul de la cresa si cum cresa e la distanta de casa, timpul liber se reduce dramatic. Sper sa nu am probleme la servici si sa pot pleca zilnic in timp util ca sa-l iau pe M de la cresa....
Va urez cele bune si distractie placuta la Pizza Hut!
Poze aniversare 2 ani Matei
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Ibelciug, imi pare rau pt problemele pe care le intampinati insa....fruntea sus!Treceti voi si peste asta!
In caz de ceva....noi suntem aici sa te sustinem si incuraja oricand, nu-i asa fetelor/?

Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
Monytza spune:
sar`na eimotto...eu am scris ca sunt in sapt 27...ca dupa masuratorile mofologiei ..azi implinesc 27 saptamani...acum...depinde de bebita cand o sa vrea sa se nasca 
Mone 27+
Maria Antonia