*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Si eu sunt adepta patuturilor din lemn, iar pentru cele din Suceava am un pont(in caz ca nu stiti de el).Este un depozit unde se vand asemenea patuturi din lemn, si cu unul mic care se leagana in interior, foarte dragut la pretul de 370 RON!!!
Ibelciugimp are rau ca ai probleme si suntsiguraca fetele sunt alaturi de tine.Incearca sa nu te stresezi...este important!!

Ioana cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Da Alynta, se vad pozele!

Alyna la ce carucior te-ai decis? Si ce ti-a placut cel mai mult de la restaurantul chinezesc? Mie imi place mancarea chinezeasca si aici sunt cam peste tot restaurante de genul asta, dar sotulica fuge de ele ca dracu` de tamaie. Si merg ori de cate ori reusesc sa-l mai pacalesc pe el sau pe vreo amica jp.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Ralucami, sa fiu sincera, am mancat ceea ce cunoasteam si noi!Adik:pui shunhai(nu cred c-am scris bine), chiftelute cu ...ceva cu susan, frigarui cu un sos mai picant, rulouri cu legume, peste pane, profiterol!Cam atat ca portiile erau cam mari!
Ceva mai chinezesc n-am mancat ca erau ciudate(sunau ciudat) si multe erau cu bambus si.....n-am mancat niciodata!
Iti trimit linkul cu caruciorul!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

quote:
Originally posted by Ionice

eimottodaca te rog frumos imi verifici si mie?
La mine UM este pe 18.08.2006...sunt curioasa daca bate cu ce am eu.

Ioana cu bebitza Antonia

DPN - 24.05.2006
Acum esti in 28 sapt (cu ziua de azi ai 28+1 zi)

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Miniuta tot vreau sa-ti raspund si mereu uit! Apropo de ce ziceai tu de pampersi pt adulti. Aici am inteles ca nu pomenesc de asa ceva, dar am vazut ca se vand la raionul maternity tampoane pt proaspetele mamici. Si dunt ENORM de mari (45 cm lungime si 15 cm latime.!!) Si nu e vb doar de marime, am inteles ca si ca textura sunt diferite fata de cele normale. Eu nu mi-am cumparat pt ca mi-a spus ieri, fata cu care m-am intalnit ca noua ne da tot de la clinica. Doar chiloti de-aia "minune" si centura trebuie sa-mi cumpar.

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana, imi pare rau ca nu ai cum sa ajungi la intalnirea de luni. Sper sa nu fie ceva grav in familia ta.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Ce rau imi pare Liviana ca nu mai poti veni, chiar tu care ai fost cu ideea sa mergem la PizzaHut. Tu sa ai grija da tine si incet incet iti vei rezolva toate problemele. Sa stii ca suntem toate cu gandul la tine.

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Draga mea ralucami, sotul tau nu este japonic?(am fost surprinsa cand ai zis ca fuge de mancarea chinezeaca ca de....)

Paula30+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ba da Paula, e japonez, dar mancarea japoneza e mult diferita de cea chinezeasca!

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ralucami, Pauly, v-am trimis PM!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ralucami de ce nu ne pui si noua poze cu tine si cu sotul tau? Ca suntem si noi curioase .

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput