*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 14
Alyna24 spune:
Buna, fetelor!
De cand incerc sa va citesc dar ori se inchide calculatorul singur ori deja mai scrieti cate o pagina!Offff
Ce dibace sunteti?![]()
Aseara am iesit la un restaurant chinezesc cu sora mea, cumnatu, nepotu, mama si niste prieteni!Sotul meu a lucrat si n-a venit dar a fost dragutel!Am papat destul de mult si pitiku' s-a zbenguit tot timpul cat am stat la restaurant!![]()
PAULY, LA MULTI ANI!Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, sa ai o nastere usoara si sa fii fericita alaturi de familia ta!Am vazut pozele cu buchetelul frumos si cu bebelul minunat!
Ralucami, felicitari pt saptamana noua!Frumos si caruselul dar nu prea inteleg nimik din site-ul acela!![]()
Si eu ieri am pus ochii pe un carusel super cu melodii !![]()
Sobi, pe PM ti-am trimis linkul cu ce carut am ales!
Madi, sotia colegului meu a nascut prin cezariana!Au fost foarte multumiti de dr Mihalache!Atata pot sa-ti spun!
Si suntem colege de suferinta oricum, draga mea, numai ca la spitale diferite vom naste!Poate nastem in aceeasi zi!![]()
Pauly, mersi pt urari, a fost dragutel aseara insa ...fara sotul care a lucrat!
Si inca mai studiez patuturile.La carucior m-am decis!![]()

Andrada, ma bucur ca esti optimista referitor la analize chiar daca nu au iesit toate super bin!Iar Antonio e un scumpic!
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Ma uitam la mamicile de martie-aprilie ca azi au reusit sa umple numai 3 pagini. Eu ma gandeam ca atunci cand vom sta toate acasa o sa umplem tone de pagini. Sau nu?
Mica29+
Maya Alexandra
Poze
Eu zic ca vom umple si atunci ceva pagini insa mititeii ne vor ocupa tot timpul!Mai multe pagini cand vor dormi ei!
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
eimotto spune:
Nu ca vreau sa ma bag in saptamanile tale Paula
dar am facut si eu socoteala la tine. Cu un UM pe 29.07.2006 tu ai 30 sapt+6 zile. Maine vei avea 31 sapt implinite iar poimaine vei avea 31 sapt si 1 zi. Iar eu (si cred ca mai multe burtici de aici) consider ca poti spune ca ai 31 de sapt si x zile si ca esti in sapt 32. Asta ziceam eu![]()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
pauly spune:
ralucami felicitari ptr saptamana noua.
alyna24 ma bucur ca te-ai simtit bine aseara.
la ce carucior te-ai decis pana la urma?
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Monytza spune:
eimotto ...eu cu um pe 14 august ...cate saptamani am?...ca mie de fiecare data`mi iese altceva![]()
Mone 27+
Maria Antonia
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Incerc de 2 ceasuri sa pun poze! Oare am reusit?!
Ipate A.
ina n-ai reusit, iubita!
Ce nu merge?Mai incearca!

Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
alynta27 spune:
De data asta e bine cu pozele?!
Alina-Mirela
http://community.webshots.com/album/557950673FENrEw
eimotto spune:
quote:
Originally posted by Monytza
eimotto ...eu cu um pe 14 august ...cate saptamani am?...ca mie de fiecare data`mi iese altcevaMone 27+
Maria Antonia
Pai iese 28 sapt + 4 zile (asta de azi nu o pun inca
DPN - 20.05.2007
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze