*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Ionice spune:
Nici eu nu sunt prea lamurita cu DPN.Am fost de cateva ori la eco si mi-au spus date diferite...Prima iesea pe 22 mai, apoi, 19 mai...deci nu stiu ce sa zic..probabil este in functie de masuratorile de pe eco.
Ioana
cu bebitza Antonia
eimotto spune:
Ionice - noi am trecut DPN in functie de ultima menstruatie si nu in functie de masuratori. Poti sa iti calculezi si tu numarand 40 de saptamani de la UM. Eu, pen'ca stau acasa si nu am ce face mi-am facut un excel in care imi bifez zilele si saptamanile![]()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
mica0307 spune:
Pauly e super buchetul. Si ce sa mai zic de printesica
.
Ionice pastreaza calculul dupa UM. Ca la eco se va modifica tot timpul DPN dupa cum creste bebe.
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
Monytza spune:
La mine data clinica este 21 mai...dar ecograful imi arata 1 iunie...nah...acu nu stiu pe cine sa mai cred...
Mone 27+
Maria Antonia
Ionice spune:
Da, asa am sa fac.astrez dupa UM.Oricum mai avem...si cine naste natural nu prea stie exact cand este sorocul.Eu una asa as vrea..
Ioana
cu bebitza Antonia
pauly spune:
multumesc gravidutelor de aprecieri
si eu sunt super incantata atat de buchetel cat si de chipul fetitei mele.![]()
va pupacesc
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
dideip spune:
Fetelor eu am un tabel in Excel facut de Liviana(lbelgiuc, dupa care m-am luat tot timpul si cand am fost la doctor aceleasi date mi le-a dat ca in tabelul meu. Asa ca ma voi lua numai dupa tabel si sunt o
de 30+.

Paula
30+
poze
poze bebe
mica0307 spune:
Dideip pe ala il am si eu, insa nu e buna impartirea pe luni si trimestre. Sau sunt mai multe calculatoare de sarcina.
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
Ionice spune:
Eu am un planning foarte fain in agenda mea si am numerotat saptamanile
Inainte era un calendar foarte fain pe site, dar nu-l mai pot accesa..asa ca e bun planning-ul meu.
Ioana
cu bebitza Antonia
mica0307 spune:
Ma uitam la mamicile de martie-aprilie ca azi au reusit sa umple numai 3 pagini. Eu ma gandeam ca atunci cand vom sta toate acasa o sa umplem tone de pagini
. Sau nu?
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze