Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Neatza fetelor!

Eu sunt la serviciu si, desi citesc tot timpul, nu prea pot sa si raspund. Pe mine ma cam doare capul azi ca mi-au luat-o hormoneii razna si am plans vreo zece minute in baie (sa nu ma vada colegii ca deh, ei nu au hormonei:) dupa ce am vazut clipul fetelor de la mamici de ian-feb 07.

Bafta fetelor care merg doctor astazi!Sane aduceti numai vesti bune!Va

Oana 18+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mioara, multumesc de informatie, pagubele la mine nu sunt foarte mari, dar am vazut ieri in tot cartierul semafoarele defecte, deci a fost ceva puternic.

Lorina, nasul bebelinei noastre a patit-o rau de tot, abia isi cumparase de vreo 10 zile un TV plasma mare, de peste 1m diagonala, si s-a ars. Garantia e tocmai in Italia, ca sa-l trimita acolo sa-l consulte costa o gramada, asa ca sta si incearca sa-l repare aici. Plus ca avea si statie de sonorizare, boxe, dvd... jale mare. Pe el il trimit sa se planga la Electrica, noi ne carpim.

Ioana, stau in Titan. Poti face un drive-test undeva in comuna Pantelimon, e show-room si sunt foarte amabili cei de acolo. Daca vrei te trimit direct la cineva. Mai sunt si alti dealeri in alte zone, dar n-am avut de-a face cu ei.

Carla, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, azi sunt atat de suparataaa
Noi suntem o familie simpla, nu ne permitem chiar orice, facem eforturi pt toate, numai ca toate eforturile se fac datorie mie, am un sot,,,,
Imi ofera respect, intelegere iubire dar cand vine vorba de munca e,,,,,. Nu imi este rusine cu cine m-am casatorit dar totusi cand vezi ca abia te ajungi cu finantele si sotul tau isi mai ia cate un liber morrrrr, in loc sa traga in jug pt noi el se relaxeaza, sa spunem ca are nevoie de odihna dupa un program de 8 ore.
Poate ca eu am crescut intr-o familie in care nu conta timpul liber, parintii mei munceau pt noi de dimineata pana seara numai sa avem un trai bun, dar el intr-un cuvant este puturos.
Incerc sa ma impac cu ideea dar nu pot simt ca trb sa ma razboiesc cu el,. trebuie sa-l schimb daca nu pt mine macar pt copil. Ce ma sfatuiti? Nu pun in calcul un divort dar o lectie de viata da.

inamikul 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici!

Am vazut si eu filmuletzul si am tras un plans de emotie.. ,naspa ca mai sunt si la servici si daca intra cineva si ma vede cu ochii rosii alarmez tot biroul! dar e fff frumos facut!

Alina, ma bucur mult ca ai vesti asa bune! super dr tau! vezi, de-aia iubesc eu Szegedul si o sa-l iubesc toata viata, ca acolo doctorii sunt oameni adevarati!
Criszta, ma bucur ca totul e bine si la voi! incet, incet, isi revin burticile la normal si ma bucur tare mult! poate o fi fetita, de-aia e asa rusinos!
Nicoleta, nu te mai stresa! imi dau seama ca va e mai greu, dar poate sotul tau o sa se schimbe radical cand se naste bebe! am auzit multe cazuri! nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, dar sper sa se rezolve situatia in timp !

tuturor!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Groxy, din cate stiu eu, poti face tratament, numai sa nu faci radiografii si anestezii; de fapt, la anestezie nu stiu sigur daca e total interzisa sau trebuie sa aiba dr grija la cantitate...dar sa-ti pui plombe nu e problema, daca rezisti fara anestezie ar fi cel mai bine!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lorina nu te mai necaji,bine ca esti sanatoasa,astea chira nu conteaza...
si pe mine ma omoara astia de la electrica,toata ziua au 2-3 intreruperi de curent de cateva secunde.am facut reclamatie si eu zis ca pana nu se strica ceva sa nu-i mai cautam,si atunci o sa vada ei daca e din cauza lor.
andicu si eu sunt fff multumita!deja cele 2 prietene ale mele care sunt gravi au fost si ele la dr novak si sunt tare multumite!se pare ca si ele au tot fetitze....
crista super vesti!tot asa si de acum incolo!
nico imi pare rau,capul sus,poate bb aduce si putina responsabilitate lui tati

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza fetelor.

Mioara al meu nu e chiar asa, desi soacra sta aproape ne vedem la 2-3 sapt, cred ca daca s-ar fi dus zilnic nu stiu cum reactionam. Doar ca mi-a luat mult sa ma obisnuiesc cu obiceiurile de aici vis-a-vis de parinti, mother's day (care e clar doar pt mame nu pt femei) si altele. Alt ex e ca de ziua ei nu-i ia cadou ci o scoate in oras sa-si cupere ea. Asa vroia sa faca si cu mine si i-am zis ca mie imi plac surprizele.

Alina imi poti da un pm cu mai multe detalii despre copilul cu tetrapareza? Verisorul meu de 17 ani are tetrapareza spastica si desi merge, vorbeste, e la scoala normala etc totusi handicapul se cunoaste destul de bine. Poti sa-mi spui ceva de clinica, preturi etc, te rog?

Va pup pe toate si imi pare rau pt cele care aveti problemutze, stati cumintele si ascultati de dr si va fi bine.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna, si eu pe aici, de citit citesc, dar nu prea am cand sa mai si scriu.
Imi puneti si mie un ? va rog.
Luni am fost la dr. si.... trebuie sa stau cuminte.
Adica mi-a explicat d-na dr. ca desi colul are peste 30 mm si e inchis, este moale. Plus ca din ecografiile anterioare rezulta o scadere 38, 36...
asa ca nu trebuie sa stau in varful patului, dar sa nu fac efort, sa nu ridic greutati, si fara.
ideea e ca oricum nu faceam cine stie ce efort si nu stiu la ce as mai putea renunta.
Si la prima sarcina am avut colul scurt de la 5 luni, iar in luna a 7 -a incepuse sa se deschida.
Am nascut la termen si f. usor din acest motiv. acum zic eu ca stau mai bine fiindca deja ma apropii de luna 6 si e de peste 30mm.
acum cu aceste interdictii nu pot sa spun ce vise erotice am.......
Cred ca au luat-o razna hormonii.

va pup, si sarcini usoare in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Super clipul mamicilor de ian-feb 2007

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

monjum felicitari pentru

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput