Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Mioara, acum am vazut ce nume frumoase ai ales pentru bb. Imi plac mult amindoua.
Lorina, lasa tv-ul, bine ca esti tu bine. Eu am pierdut anul trecut un telefon scump, asa ca acum mi-am luat telefon ieftin, sa nu imi para rau dupa el cind l-oi pierde.
Simo, uf, prin ce ati trecut ...
Carla, si eu tot prin sectorul 3 stau, te intrebam ca sa stiu la ce sa ma astept cu electrica.
monjum, felicitari pentru fetita!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana a trecut!
am ramas numai cu o paranoia de hoti. cand plecam in vacante trebuie sa vina cineva sa stea in casa noastra, iar cand plec in oras ma asigur ca totul este inchis foarte bine (m-am intors de cateva ori dun statie pentru ca nu-mi aminteam daca am inchis geamurile - acum stam la etajul 1).
Simona 17+ Matei Hisham
poze
Ioana75 spune:
Simo, te cred cu paranoia; am si eu obsedatul meu de hotzi acasa care inchide usa si cind merge pina jos la piine (si eu ramin in casa). Eu obisnuita la ai mei sa stam aproape tot timpul cu usa descuiata ...
nicoleta, incearca sa-i spui sotului ce iti doresti tu sa realizezi pentru voi, vezi daca e si el de acord, si apoi faceti un plan, de ce e nevoie pentru a realiza acele lucruri. Bafta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nicooleta27 spune:
MULTUMESC MULT FETELOR, DAR SINGURA SOLUTIE ESTE SA-L DAU SEPARAT CU ABSOLUT TOTUL, NUMAI ASA CRED CA IL POT SCHIMBA. VA PARTICIPA LA TOATE CHELTUIELILE CASEI + MEDICAMENTELE PT MINE SI CE II VA RAMANE VOR FI BANII LUI DE BUZUNAR,,,DE PAPIKA TREABA LUI. CU DISCUTIILE NU REZOLV NIMIK, NU ESTE PRIMA DATA SI CRED CA ASTA IL VA LOVI ACOLO UNDE IL DOARE CEL MAI MULT.
inamikul 15+
aylin_tarcan spune:
nicoleta, tu zici ca sa va tineti banii separat, sa participe cu juma de intretinere, juma de telefon, juma de lumina, juma de mancare, si ce ii ramane, ii ramane. si tie la fel. restul pui deoparte pentru bb. am inteles eu bine? din punctul meu de vedere asta este o varianta care ar trebui sa il aduca cu picioarele pe pamant. insa s-ar putea sa va afecteze si voua relatia, sa va indeparteze unul de celalalt, si sa deveniti un fel de colegi de apartament care impart cheltuielile.
dar nu stiu daca am inteles eu bine.
eu chiar vroiam sa propun o discutie serioasa cu el care sa il responsabilizeze. dar daca zici ca nu functioneaza, metodele mai dure sunt singura solutie. dar ele presupun totusi si un risc.
Aylin, 15+
lorinaoo1 spune:
Simo si eu te inteleg cu paranoia. Am inteles ca stateai la casa, si eu as fi superparanoica...
Ioana, Alina.a, Carla gata, s-a rezolvat, sunt calma si zambesc ca am si motive
A venit cineva la noi si mi-a reparat tv-ul . Era crapata placa, dar a lipit-o cu ciocanul de lipit si acu functioneaza
Si, in plus, mai sunt aproape 2 ore pana imi vad bebelina
Monjun felicitari pt caruciorul roz
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+
monjum06 spune:
nicoleta si eu sunt pentru discutii serioase si adoptarea unei decizii comune.
masurile drastice din partea unia dintre soti il pot afecta pe celalat in orgoliu si pot conduce la discutii mai aprinse. dar eu sunt un fel de 'rade ciob de oala sparta'
Eu ii tot atrag atentia ca peste cateva luni voi intra in concediu (vreo 3) si atunci o sa stau acasa cu 6 mil.
Bineinteles ca se vaita de pe acum ca ce o sa facem, cum o sa ne descurcam, o sa "murim de foame", dar daca ii propune cineva ceva de facut imi spune ca daca ar accepta ar fi atat de prins, si nu ar mai avea timp de noi, ne-am vedea... de Paste si de Craciun.
cand am nascut- o pe gabi, la primul copil se dadea un ajutor de 1.400.000 lei.
stiind de la alti prieteni ca trebuie sa te duci sa depui cereri, sa iei negatie daca am nascut in alt sector decat domiciliul.. etc a zis ca nu merita sa alerge atat pt banii astia.
Bineinteles ca pe cand avea fetita 4 luni, cine avea nevoie si de banii astia? cine umbla dupa toate actele cu copil in rucsac cu tot, cu tramvai, metrou samd? Me, of course.
ba la un moment dat s-a suparat pe sef si si-a dat demisia. Dupa trei luni de stat acasa s-a angajat din nou.
Iar acum incearca sa ma convinga poate nu stau 2 ani acasa.
ei as! E dreptul meu si in plus cat am stat acasa fetitei i-a mers excelent.
daca gasesti solutia, spune-mi si mie.
Monica 22+ , mama lu'gabi
nicooleta27 spune:
Buna Aylin_tarcan, ai mare dreptate dar cred ca la momentul de fata este singura solutie, dicutii cu el,,, sunt satula nu este prima data cand imi demonstreaza ca nu-i place munca, mai degraba reactionez acum, mai tarziu ce sa fac, sa-i spun bb ca taty nu are chef de munca si noi nu vom avea ce manca!!!
Toata situatia asta va dura cam 2 saptamani nu mai mult, sunt constiienta ca nu va face fata cheltuielilor dar nu-l iert, mai degraba sufar eu singura acum si il schimb decat mai tarziu.
VA MULTUMESC MULT PT SPRIJIN
inamikul 15+