Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
groxy spune:
Buna dimineata!Am si eu o intrebare:pot sa fac un tratament stomatologic ,adica sa imi pun vreo 2 plombe care mi-au cazut taman acum?Afecteaza cu ceva bb -lul?
Roxy 15 saptamani
Ioana75 spune:
Simo, mersic. Tu cred ca ti-ai baut cafeluta de mult.
Azi m-am trezit si eu la 4, si am vazut Ocean's 11 pe pro pina la 5 jumate, apoi m-am culcat linistita la loc. La prima sarcina nu ma trezeam asa de nebuna, mai bine ma "iertau" trezirile si acum.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by groxy
Buna dimineata!Am si eu o intrebare:pot sa fac un tratament stomatologic ,adica sa imi pun vreo 2 plombe care mi-au cazut taman acum?Afecteaza cu ceva bb -lul?
Roxy 15 saptamani
dr. mea prefera sa nu-mi lucreze acum. dar nu am urgente. mai bine intreaba-ti stomatologul.
Simona 17+ Matei Hisham
poze
otim spune:
Buna dimineata si tuturor
Groxy uite ce am gasit pe internet referitor la problema ta " Daca mergeti la dentist in timpul sarcinii - nu uitati sa ii spuneti ca sunteti insarcinata. Daca este neaparata nevoie sa va faca o poza rontgen - la un dinte sau masea, acest lucru trebuie sa aiba loc doar daca se foloseste un sortz special de protectie al burticii gravidei. Sau, in caz ca aveti dubii asupra protectiei anti-rontgen, mai bine amanati acest lucru pina dupa nastere."
17 saptamani
lorinaoo1 spune:
Simo, Ioana, Alina.a da` ce program aveti. Eh, nu zic ca si eu ma trezesc cand se crapa de ziua, dar mai pun cornu-n perna si tot mai dorm un pic.
Ioana
Simo si eu trebuie sa refac Toxo, dar cred ca acum merge sa facem numai Igm, ca doar s-a vazut o data ca nu avem imunitate. Si in plus nu costa mai mult de 35 lei - eu am facut la Institutul de Sanatate (nu stiu daca e Cantacuzino sau nu).
Eu si bebelina ne simtim bine, slava DD, mersi de intrebare.
Ma bucur asa de mult ca ma simt mai normal, daca intelegeti ce vreau sa spun, incat ieri am facut o boacana, deh, eu viteaza ca pot face treaba-n casa Asa ca am plasat cu viteza televizorul pe podea - adik l-a scapat cam pe marginea comodei si... s-a duuuus. Acu astept doctorul de televizoare sa vedem daca mai poate repara ceva. Ooo, da` sa vedeti ce bocete dupa pozna, ca doar tv-ul era luat in rate, abia terminaseram ratele Ei, si cand sa intru pe forum sa va spun si voua - eram singura acasa - hop ca nu merge netul si calc asta mergea mai mult cu suturi
Dar m-a indulcit sotiorul, ca mi-a venit acasa cu lalele rosii si un tortulet in forma de inimioara, dragutul de el
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+
Simo78 spune:
Lorina lasa ca trece cu TV. stiu ca e nashpa cand platesti mult pe el si apoi se intampla una ca asta. eu am invatat sa ma detasez de obiecte dupa urmatoarea intamplare:
stateam la mama (eram intre doua case) care locuieste la parter si toate lucrurile noastre erau depozitate in balcon. intr-o seara am dormit cu balconul deschis si dimineata TOATE LUCRURILE DISPARUSERA, mai putin frigiderul si masina de spalat, toate luate in rate, haine, pantofi TOOOOOOT. cam care crezi ca a fost reactia mea? plus pantofii mei de nunta (era cu o luna inainte de nunta) trimisi de soacra-mea care erau o bijuterie (port 34-35 si imi gasesc foarte greu de incaltat, iar pantofii aia parca erau facuti pe piciorul meu). era sa ajung la urgente. si atunci sotul meu mi-a zis sa ma linistesc ca el are nevoie de mine intreaga, nu de lucruri. usor usor ne-am luat de toate din nou, de la zero. reactia politiei? 'da, si mie mi-a furat. fa o lista acolo cu ce iti amintesti ca aveai".... no comment.
idea este ca pana la nunta am trait cu extraveral pentru ca simteam ca ma sufoc si plangeam intr-una.
asa ca nu te mai gandi la tv, gandeste-te la viata care creste in tine si nu vrei sa ai un copil stresat.
Simona 17+ Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
Simo ai dreptate, dar probabil ca si hormoneii imi faceau feste, ca voiam sa ma opresc si nu reuseam. Gandeam la fel ca tine in momentul acela, ma gandeam si la norocul ca nu am fost in fata tv-ului sa cada pe burtica mea (sau pe picioare - acu imi vine sa rad ). Azi m-am trezit cu niste ochi rosii umflati de zici ca i-am frecat cu nisip .
Dar lucrul bun e ca azi pe la 16.30 imi vad bebelina si sper sa capat si niste poze cu scumpetea Abia astept.
Si sa mai raspund si din urma ce imi amintesc. Alina.a felicitari pt vestile bune si pt doctorasul de treaba. Ce martisor frumos ai primit... ia sa cautam noi asa ceva prin Romanica... nu gasesti sa-i picuri cu lumanarea
Carla si eu stiu ca trebuie sa mergi la Electrica sa ceri despagubiri, ca doar e vina lor. Asa ca nu stiu daca ne-a spus ceva la horoscop dar vad ca ne-am ales, din diverse cauze , cu electronice stricate...
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+
Simo78 spune:
ei, acum din cauza hormonilor cred ca as plange si daca as scapa un ou pe jos si l-as sparge. have fun azi la eco.
Simona 17+ Matei Hisham
poze
mioara2004 spune:
Ioana ...La mine problema este ca colegii sunt super, ne intelegem foarte bine, asta e singurul lucru care m-a tinut aici...Nu cred ca ma mai intorc dupa maternitate! numai daca se schimba intr-adevar ceva...
Poza 20 sapt
Mioara 22+ Doru Andrei
Chriszta spune:
Fetelor aseara am facut eco...
BB este foarte bine, in toti parametrii, si a zis dr ca la cum se prezinta acum nu este nevoie de morfofetala ca este foarte bine. El nu stie ca merg la Bucuresti special pt asta...
BB e chiar mai dezvolat, are 19 saptamani (eu sootisem 17) si un DNP de 24.07.2007
Placenta mea s-a ridicat in pozitie lateralo-posterioara dreapta (nu e chiar sus dar nu mai pune probleme), colul este inalt si perfect inchis, deci nicio problema.
Singura durere la inimioara e ca am un BB rusinos care nu a vrut sa-si arate puta deloc. L-a incercat dr in toate partile dar si cu manutele isi acoperea burtica. Asa ca deocamdata fara carucior colorat la mine...Poate la 4D voi avea mai mult noroc...
Va pup si va doresc tuturor numai vesti bune si sanatate.
Cristina 19+