Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mami de Anya nu ne mai spui nimic?

Ioana serviciu usor, ai ajuns?

nikole cum te simti?

Lorina ce face bebelina?

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

La multi ani fetelor de 1martie si un martisor pentru fiecare bebe si dela mine.

Noi sintem bine,acum citesc si din urma putin dar nu stiu cat reusesc pentru ca nu am nimic gatit pentru pranz. Sarcina e ok, bebe tot baietel si astept nerabdatoare sa ajung sa nasc pentru ca a inceput sa fie greu si cu Andrei care ma solicita mult si cu burtica.

9

Mergi la inceput

am sa iti pun eu caruciorul albastru e listuta, ca sa mai echilibram scorul.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mamicile de ian-feb 2007 au creeat un montaj superb ce infatiseaza odiseea lor.cu sigurantza ne vom mobiliza si noi la vara,dar pana atunci va invit si pe voi sa va bucurati alaturi de ele.montajul e superb!eu si acum mai plang....il gasiti si la discutii generale,ca subiect.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Am primit o gramada de martisoare de la colegii de servici..De la sot un medalion cu o inimioara...
Luna si pe mine ma deranjeaza cat de mamos e sotul meu.Merge in fiecare zi la maica-sa sa vada ce face si sa manance...Si cateodata simt ca il manipuleaza ( el este mai milos "saraca maica-mea o strang pantofii trebuie sa-i cumpar altii" ).Dar e un sot foarte atent si soacra-mea nu a spus niciodata nimic sa ma calce pe bataturi...Asta e; sper ca se va schimba cand va avea un bebe.
Carla in legatura cu problemele cu electrocasnicele, trebuie cat mai urgent sa depui la Registratura la Electrica o plangere scrisa in legatura cu fluctuatia de curent - fara asta nu primesti nici o despagubire. Asa scrie in contractul de furnizare ( si eu lucrez la Electrica ).
Alina imi trimiti si mie mai multe amanunte in legatura cu firma din Cluj cu celulele stem, te rog. Noi nu suntem inca hotarati in legatura cu problema asta. Mai trebuie sa discut cu medicul...Eu sunt mare amatoare de SF si deja imi vad copilul clonat...
Va pup si doresc o zi buna!

Poza 20 sapt

Mioara 22+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Simo, am ajuns la serviciu, dar imi era asa o foameeee. Nu mai zic ce am mincat, dar din pacate au fost ultimile firmituri din pachetul de la maica-mea. O astept pe soacra-mea diseara cu prajituri.
Carla, daca se conduce singura o trec cap de lista. In ce cartier stai?
Jeni, ce prietena ai!
Lorina.

Cura de ingrasat da rezultate vizibile, ma ales ca am introdus in meniul de seara slanina cu mustar. Sper sa ma pot opri peste 1-2 saptamini.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Lia si Nma imi pare tare rau ca trebuie sa pierdeti atata vreme pe holurile spitalelor. La mine unul din motivele pentru care am ales-o pe dr mea este ca o gasesc in fiecare zi la spital, pana pe la ora 14.00. N-am avut nevoie, dar iti da un sentiment de siguranta si faptul ca o pot suna oricand pentru orice tampenie care imi nazare mie si cred ca daca as avea nevoie, ar veni pentru mine la spital sau m-ar trimite cu siguranta la cineva. Macar cand suntem burticoase cred ca e important sa stii ca te poti baza pe dr tau si ca nu e nevoie sa faci cozi interminabile...
Alina felicitari pentru evolutia bebelinei! Nu e macina in rest, e important sa fiti voi doau bine, indiferent prin ce metoda vei alege sa nasti.
Eu am citit ieri la "prematuri" si sincer m-am speriat putin - nu dau amanunte si daca nu ati citit, mai bine nu intrati. Drept pentru care incepand de astazi am inceput tratamentul prescris de doctora. Mi-e frica sa mai fac pe viteaza, daca mi l-a prescris, probabil ca stie doctora de ce. Asa ca dimineata si seara sunt ca o babutza care isi numara pilulele care le are de luat.

In rest bine de la noi. Vreau sa deschid listuta pentru intalnire dar nu stiu unde sa o pun sa avem uosr acces la ea.(recunosc ca sunt putin atehnica). Jadi, cand ai timp poate ma initiezi putin?!

Pupici,
Carmen16+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Alina am vazut si eu ieri montajul mamicilor de ian-feb....nu am cuvinte...aseara i l-am aratat si sotului care a ramas mut de uimire!

Ioana sa-ti fie de bine masa.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mioara, si eu am lucrat la electrica. Dar nu am rezistat decit 1 an, aveam o colega de birou care imi minca sufletul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mioara intra pe site-ul de mai jos.eu tot sun la ei dar nu-i prind inca,da nu ma las.dar sa sti ca nu e sf toata povestea cu celulele stem.avem niste prieteni care au un copil de 7 ani cu tetrapareza spastica.dupa a treia sedinta de administrare de celule stem(ale lui au fost prelucrate din sangele lui,nu exista optiunea de recoltare din cordonul ombilical acum 7 ani la noi) facuta la moscova sunt f multumiti.nu va ganditi ca deja alearga dar copilul face progrese,efectiv.
http://www.cordbloodcenter.com/ro/index.htm

alina 19+ cu bb Elisa

Mergi la inceput